Výběr dětské kuchyňky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
aleachimka
24.11.11 10:24

Výběr dětské kuchyňky

Omlouvá se, že zakládám po sté diskusi o dětských kuchyňkách, ale nemohu se rozhodnout. Byla bych ráda za každý názor, ať už líbí/nelíbí nebo osobní zkušenosti.

Takže do nejužšího výběru se dostaly tyto:

http://www.centrshop.cz/…upKat1cp.php

http://www.ikea.com/…s/S49874533/

Je to pro dcerku ke 3.narozeninám, je vysoká 101 cm a hrozně ráda pomáhá s vařením. Vybavení do kuchyňky dostane od babiček.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3226
24.11.11 10:27

ahoj :mavam: taky sem to nedávno řešila já teda obj v pondělí plastovou,ale ta růžová se mi moc líbila uplně mě pohltila,já bych v ní vařila hned :mrgreen: ale manžel řekl že je moc drahá a že dřevo hned omlátí a uštípne a porejpe že je to zbytečný :,( :think: tak nevím mě osobně se líbí moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
24.11.11 10:48

Ta Ikeova je krasne, nasemu malymu se tam vcera hrozne libila, plus maji nerez nadobicko kolem 12 euro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
24.11.11 10:56

My se chystáme na tu Ikeovou …je nádherná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
24.11.11 10:57

Mě se líbí ta růžová.My nakonec jdeme jen do plastové,protože je levnější a nevím jak moc to bude malou bavit…

• Citovat
  • Upravit
4232
24.11.11 11:40

Já bych vzala tu Ikeáckou, tím že není barevně natřená, tak se to neprýská, víc to vydrží.
Ta růžová je hezká, ale já bych se bála, že ten nátěr nevydrží a nádobíčko mají v Ikei fakt bezkonkurenční :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
24.11.11 11:49

Ta růžová má teda lepší cenu, ale já momentálně doma lobbuju za tu IKEA pro naše holky :mrgreen: se mi líbí víc než ty barevný. A navíc ty doplňky z IKEA jsou špičkový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
24.11.11 11:56

Hlasuju pro Ikeáckou, loni jsme kupovali plastovou a pak když jsem viděla v Ikei tu kuchyňku, tak jsem litovala, že jsme si nepřiplatili a nekoupili ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
24.11.11 12:02

mně se víc líbí ta barevná… :-D

Plánujem taky koupit staršímu kuchyňku a nebo nechat vyrobit od švagre… Kupovanou bychom bralii nějakou plastovou, vyrobit bychom nechali dřevěnou, ještě uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Resutz
24.11.11 12:19

Ahoj, já vím, že jsi se na to neptala, ale já objevila dřevěnou ještě tuto:
http://www.pixmania.cz/…uchyoka.html?…. Nenašla jsem však nic o velikosti.
Ale teda já jsem pro dřevenou Ikea.. Resut

• Citovat
  • Upravit
4232
24.11.11 12:21

Jj taky máme kuchyňku na kolečkách, je to velmi praktické :mrgreen: . Jinak my jsme si vyráběli sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
24.11.11 12:52

To je právě ono, mě se víc líbí ta růžová, ale praktičtější mi příjde ta ikeácká. Pořád nevím, jak se rozhodnout.

• Citovat
  • Upravit
aleachimka
24.11.11 12:53

každopádně děkuji za názory, lehce vede kuchyňka z IKEA :) .

• Citovat
  • Upravit
3226
24.11.11 13:59

jestli to maj omlatit tak to omlátí at je to růžové či ne,a děti milují barvy a nádobíčko v ikee můžeš klidně koupit,je to těžké ale já bych vzala růžovou kdyžtak jí časem natřete :dance: sem zvědavá která vyhraje,asi ikea,růžovou bych brala asi jen já :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
24.11.11 14:46
kubina01 píše:
jestli to maj omlatit tak to omlátí at je to růžové či ne,a děti milují barvy a nádobíčko v ikee můžeš klidně koupit,je to těžké ale já bych vzala růžovou kdyžtak jí časem natřete :dance: sem zvědavá která vyhraje,asi ikea,růžovou bych brala asi jen já :mrgreen: :mrgreen:

já bych ji taky brala a taky si myslim, že se dá přetřít vždycky (ale my teda růžovoum klukům kupovat nebudem :oops: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí