Levné hračky na netu

23.11.11 21:16

levné hračky na netu

Ahoj, chtěla bych přes internet objednat nejaké hračky pro děti od 1-3 let a dětské knížky. Můžete mi poradit nějaký internetový osvědčení obchod s dobrou a výhodnou nabídkou hraček a třeba i knih? Abych nenaletěla podvodníkům. A třeba i poradit hračku pro 10měsíčního kluka průzkumníka. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17595
23.11.11 22:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
23.11.11 22:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.11.11 22:25

na ty knížky mě napadly třeba Levné knihy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tul
30
24.11.11 00:21

já všechno kupuju na mimibazaru - i nové věci, obrovský výběr, dobré ceny a hlavně se díky hodnocení prodejců hned tak nenarazí na podvodníka, fakt se mi osvědčil lépe než jakýkoliv jiný eshop, dá se tam najít (skoro) vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.10.17 19:52

Levné hračky eshop

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s levne-hracky-eshop.cz? Mají tam celkem velké slevy, ale nikde nenajdu žádné hodnocení zákazníků, ani stížnosti. Firma má prý jen dva zaměstnance na Karlíně v Praze 8. Platby jen předem s bankovním převodem a doprava jen poštou, která je taky zadarmo. Tak si říkám zda to nejsou podvodníci a nebo zda neprodávají nějaké Čínské napodobeniny co nic nevydrží a bůh ví z čeho jsou vyrobené. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13768
30.10.17 20:05

@Petr B. to bych neriskovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.10.17 20:21

Už podle toho, co píšeš, mám 100% důvěru, že to blbě dopadne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2453
30.10.17 20:23

@Petr B. podvodnici nevim, e shop neznam. kazdopadne prodavaji veci z ali. ted jsem na aliexpressu neco hledala a projizdela ho, tak poznavam ty fotky. takze to tam levne nakoupi a tady si hodne prihodi, jsou to napodobeniny znamych znacek. kvalita tedy nebude nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
30.10.17 20:39

@Petr B. mají tam odkaz na FB stránky a tam si lidé stěžují, že čekají dlouho na objednané zboží a komunikace s e-shopem moc dobrá není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
31.10.17 08:17

Tak momentalne to snimi resim ja pred mesicem jsem objednala a komunikace nulova jeste jsou arogantni a k tomu zbozi nikde jen vymluvy, nedoporucuji nakupovat bohuzel jsem nejspis naletela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.11.17 14:23

Ahoj kykysku,
chci se zeptat, zda už zboží dorazilo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.17 10:00

E schop levne hracky

Chci se zeptat, jestli zbozi z e schopu, vubec nekdy dorazi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.12.17 13:36

Objednávám dětem dárky na prodeti.cz, feedo.cz nebo bambule.cz, všechny tři obchody jsou super. A jdu vždycky přes toto , přijde mi to jako fajn nápad :) Pár korun tak přispěju ještě na útulek, odkud máme našeho pejska :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.12.17 13:53

Levne hračky

Ahoj, aj ja patrím k tým, ktorí naleteli webu „levné hračky“, peniaze som poslala pred 4 týždňami, vyhovárajú sa, že tovar poslali leteckou poštovou spoločnosťou bez dokladu.
Keď som si zistila o nich info na obchodnom registri, že si firmu zaregistrovali len pred pár mesiacmi, medzitým už stihli zmeniť spoločníka aj konateľa (jednatele), tak mi to je jasné. Pani, ktorá tam je teraz konateľ aj spoločník, už má za sebou likvidácie podobných firiem. A podľa mena určite nie Češka, Moraváčka ani Slovenka.

Chystám na firmu podanie. Ono to peniaze nevráti, ale zas sa im to nemôže len tak prepiecť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí