Levné hračky na netu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
15.12.17 09:11

Levné hračky

A prečo ste im vynadala a písala, že sú podvodníci, keď Vám všetko došlo v poriadku a nemali ste žiadne problémy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
15.12.17 09:14

To bylo zezacatku kdyz jsem to take objednala o tom jsem si prave tam psala s jinyma zenskyma kterym to neprislo tak jsem jim hned volala a rekla ze jsem zjistila ze je nas vic co jim to jeste neprislo a ze si myslim ze jsou podvodnici a oni hned ze ne ze to opravdu prijde a me teda prislo ale je divne proc by to mazali kdyz by to opravdu vsem doslo jak mi to rekli do telefnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.12.17 09:20

Levné hračky

No to je mi jasné, kykysek001, že už aj Vy budete mať problém, keď sa Vám nepodarilo nás presvedčiť, že to nie sú podvodníci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
15.12.17 09:25

:D :D na to nemam slov… ja vas o nicem presvedcovat nechci a nebudu… jen rikam ze ja zbozi doma mam to jestli vy ne je tedy vase vec ja si otevrela pusu a zbozi mam a pokud je vas vic a je to dele jak urcena cekaci doba tak tim ze si tady budete stezovat nic nevyresite…na vasem miste bych se tedy spojila s temi lidmi jak rikate ze je vas vice a sla na policii je udat popripade muzete napadnout jejich ičo tim si mozna i pomuzete ale urcite nedostanete penize zpet kdyz mi tu budete psat jak jsem s nimi asi spolcena a delam jim tu relamu :D to je k zasmati opravdu nashledanou a preji hezky den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.12.17 09:31

Levné hračky

Kykysek, vlastne máte pravdu, tak už radšej nič… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.12.17 10:57

Včera se mi povedlo, že se mi ozvali na email. Poslali to pry leteckou společností a i čísla balíků, ale nikde je nemůžu najít. Tak doufám, že to opravdu přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
15.12.17 11:34

Presne tento email mi dosel a asi tyden na to mi vse prislo tak drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
15.12.17 11:35

Take jsem je nenasla nikde, hledala jsem je přes vsechny spolecnosti a nic ale zbozi doslo tak prosim pak napište at nejsem aspon sama ktere to doslo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.12.17 12:12

Levné hračky

To som zvedavá, tak potom dajte vedieť. To mne poslali e-mailom už pred 2 týždňami a odvtedy nula bodov, zásielka sa nevie kde je, ale ešte mi drzo napísali, že „Vaše objednávka je vyřízená, ale nedá se u pošty vysledovat“ :) Fakt milé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.12.17 13:09

Určitě se ozvu. Snad to dorazí ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.17 12:53

Levné hračky

Taky mám podobnou zkušenost. Zboží mám objednané a zaplacené od 15.11.2017 a pořád nic. Psali, že zboží bylo předáno leteckou přepravou poště, ale číslo zásilky jsem nikde nenašla. Na emaily už nereagují a telefon je stále obsazený. Klidně se k hromadné žalobě připojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
18.12.17 13:08

Tak mě přišel dnes email, že zboží bylo předáno k přepravě letecké poště, podle čísla zásilky jsem našla, že zboží šlo k přepravě 12.12., nechápu proč až toho 12.12. když jsem to měla zaplacené 1.12. a slibovali a dušovali se, že to budu mít doma nejpozději 17.12., že je zboží skladem a že to hned pošlou, tak asi ne :pocitac:.No nicméně ale nevím, kde je v tuto chvíli balíček, jestli ještě v Číně nebo už v Praze. Nebo není nikde a posílají všem jen stné čísla zásilek :cert:.Uvidíme, pokud nepříjde, přidávám se k hormadné žalobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.12.17 13:16

Dobrý den, bohužel i já mám stejný problém. Zboží jsem objednávala 10.11.2017, obdržela jsem pouze potvrzující email s platebními podmínkami a od té doby nic. Na email nereagují, telefon stále obsazený, na FB stejná odpověď, která zde je zmíněná „Dobrý den, já zde k objednávkám nemám bohužel přístup, ale předám Váš dotaz kolegyni, aby Vás kontaktovala. Děkuji za pochopení.“ a další „Dobrý den, kontakty mám jen ty, co jsou na webu - +420 602 421 515 a objednavkyzb@seznam.cz. Zkusím to u kolegyně znovu zaurgovat. Velice se za tuto situaci omlouvám.“. Pokud by se podávala hromadná žaloba, i já bych se přidala, protože pochybuji, že zboží někdy dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.12.17 15:03

Dobrý den, na fb příspěvcích jejich stránek jsem našla vysvětlení k nedohlední čísel balíků. V letecké přepravě je toto číslo, které při převzetí se „ztratí“ proto nejde dohledat. Až ho předají dopravci v ČR získá nové čislo. od české pošty. Zítra se jdu zeptat na poštu, jestli mají v evidenci pro mě balík. A podle toho budu jednat dále. :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.12.17 15:11

Levné hračky

Dobre, Ilona. K21, potom dajte vedieť, som zvedavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí