Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
A prečo ste im vynadala a písala, že sú podvodníci, keď Vám všetko došlo v poriadku a nemali ste žiadne problémy? ![]()
To bylo zezacatku kdyz jsem to take objednala o tom jsem si prave tam psala s jinyma zenskyma kterym to neprislo tak jsem jim hned volala a rekla ze jsem zjistila ze je nas vic co jim to jeste neprislo a ze si myslim ze jsou podvodnici a oni hned ze ne ze to opravdu prijde a me teda prislo ale je divne proc by to mazali kdyz by to opravdu vsem doslo jak mi to rekli do telefnu
No to je mi jasné, kykysek001, že už aj Vy budete mať problém, keď sa Vám nepodarilo nás presvedčiť, že to nie sú podvodníci ![]()
na to nemam slov… ja vas o nicem presvedcovat nechci a nebudu… jen rikam ze ja zbozi doma mam to jestli vy ne je tedy vase vec ja si otevrela pusu a zbozi mam a pokud je vas vic a je to dele jak urcena cekaci doba tak tim ze si tady budete stezovat nic nevyresite…na vasem miste bych se tedy spojila s temi lidmi jak rikate ze je vas vice a sla na policii je udat popripade muzete napadnout jejich ičo tim si mozna i pomuzete ale urcite nedostanete penize zpet kdyz mi tu budete psat jak jsem s nimi asi spolcena a delam jim tu relamu
to je k zasmati opravdu nashledanou a preji hezky den ![]()
Kykysek, vlastne máte pravdu, tak už radšej nič… ![]()
Včera se mi povedlo, že se mi ozvali na email. Poslali to pry leteckou společností a i čísla balíků, ale nikde je nemůžu najít. Tak doufám, že to opravdu přijde.
Presne tento email mi dosel a asi tyden na to mi vse prislo tak drzim palce
Take jsem je nenasla nikde, hledala jsem je přes vsechny spolecnosti a nic ale zbozi doslo tak prosim pak napište at nejsem aspon sama ktere to doslo ![]()
To som zvedavá, tak potom dajte vedieť. To mne poslali e-mailom už pred 2 týždňami a odvtedy nula bodov, zásielka sa nevie kde je, ale ešte mi drzo napísali, že „Vaše objednávka je vyřízená, ale nedá se u pošty vysledovat“
Fakt milé ![]()
Taky mám podobnou zkušenost. Zboží mám objednané a zaplacené od 15.11.2017 a pořád nic. Psali, že zboží bylo předáno leteckou přepravou poště, ale číslo zásilky jsem nikde nenašla. Na emaily už nereagují a telefon je stále obsazený. Klidně se k hromadné žalobě připojím.
Tak mě přišel dnes email, že zboží bylo předáno k přepravě letecké poště, podle čísla zásilky jsem našla, že zboží šlo k přepravě 12.12., nechápu proč až toho 12.12. když jsem to měla zaplacené 1.12. a slibovali a dušovali se, že to budu mít doma nejpozději 17.12., že je zboží skladem a že to hned pošlou, tak asi ne
.No nicméně ale nevím, kde je v tuto chvíli balíček, jestli ještě v Číně nebo už v Praze. Nebo není nikde a posílají všem jen stné čísla zásilek
.Uvidíme, pokud nepříjde, přidávám se k hormadné žalobě.
Dobrý den, bohužel i já mám stejný problém. Zboží jsem objednávala 10.11.2017, obdržela jsem pouze potvrzující email s platebními podmínkami a od té doby nic. Na email nereagují, telefon stále obsazený, na FB stejná odpověď, která zde je zmíněná „Dobrý den, já zde k objednávkám nemám bohužel přístup, ale předám Váš dotaz kolegyni, aby Vás kontaktovala. Děkuji za pochopení.“ a další „Dobrý den, kontakty mám jen ty, co jsou na webu - +420 602 421 515 a objednavkyzb@seznam.cz. Zkusím to u kolegyně znovu zaurgovat. Velice se za tuto situaci omlouvám.“. Pokud by se podávala hromadná žaloba, i já bych se přidala, protože pochybuji, že zboží někdy dorazí.
Dobrý den, na fb příspěvcích jejich stránek jsem našla vysvětlení k nedohlední čísel balíků. V letecké přepravě je toto číslo, které při převzetí se „ztratí“ proto nejde dohledat. Až ho předají dopravci v ČR získá nové čislo. od české pošty. Zítra se jdu zeptat na poštu, jestli mají v evidenci pro mě balík. A podle toho budu jednat dále.
![]()
Dobre, Ilona. K21, potom dajte vedieť, som zvedavá.