Levné hračky na netu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.1.18 21:09

No prave, nenajdou ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.1.18 14:08

E-shop levne hračky

Ahoj, taky patřím k těm kteří naletěli. Objednávala jsem si v říjnu a do dnes mám 2 balíky ze 6.(samozřejmě ty nejlevnější věci z objednávky) Ještě na začátku prosince se mnou firma komunikovala buď telefonicky nebo přes email, ale od té doby vůbec nic. Také nechci aby někomu takové věci procházely a hlavně ať nenaletí nikdo další.
Tak se chci zeptat jak jste pořídili při podávání trestniho oznameni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.18 22:30

Ozvěte se

@Kkatty
Nemohu tady napsat kontakt aby mi to nesmazali, najdete si na fb skupinu levné hracky e-shop nedodane zboží, navrácena platba a tam se můžeme spojit, vse pošlu. Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.1.18 12:02

Levné hračky

Tak dnes mi prišiel miniatúrny balíček, hmatom som zistila, že je v ňom retiazka (namiesto dvoch plyšákov E. T. mimozemšťan), ani som to neotvorila. Na FB nie som, ale už je okolo tohto debata aj na https://obchody.heureka.cz/…-cz/recenze/.

Hlavne, že sme pani majiteľke a pani konateľke pripravili pekné Vianoce a bohatého Ježiška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.1.18 13:08

@Janka R. V první balíčku mi přišlo co mělo, ale druhý zatim nic. Už jsem jim psala a zatím bez reakce. Takže bud mi nic nedorazí a nebo přijde řetízek, jako upomínkový dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.18 13:12

Levne hracky eshop podvod - trestní oznámení

@Janka R.
tam na mě najdete také mail, kdybyste se chtěla ozvat. Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.1.18 13:32

Levné hračky

Určite sa ozvem, to im nedarujem!
Pozdravujem, pekný deň…

Janka R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.1.18 22:14

Tak komunikace s firmou neni už ani přes fb, kde dříve brigádník reagoval. A take jsem si vsimla, ze od 13.12. prestali pridavat prispevky s nabizenym zbozim na svych fb strankach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.1.18 10:00

Tak dnes dorazily další 2 balíčky. Od října opravdu pokrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
9.1.18 11:45

Tak v pátek jsem si na poště vyzvedla balíček, objednáno v polovině listopadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.1.18 12:31

Levné hračky

Ja tiež v polovici novembra som objednala aj uhradila a okrem tej včerajšej retiazky zatiaľ nič :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.1.18 13:14

Dnes mi přišla strohá odpověď, že zboží je v Číně a ode dneška za 20 dní by mělo dorazit. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
13.1.18 22:37

Vcera mi dosel prvni balicek ze tri objednany v pulce listopadu. Sice to mel byt vanocni darek pro malou, ale co uz, Hlavne ze dosel. Verim ze dojdou vsechny, ale hodne opozdene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.1.18 09:09

Zdravím, mně přišla 1 věc ze tří, objednávala jsem také v půlce listopadu.Po brouzdání na Heuréce a dalších už nevěřím, že se něco změní. Mají i http://dovezemelevne.cz/, kde je stejné hodnocení. Já se ještě poptám v dTestu, jak správně postupovat a asi se připojím hromadné žalobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.1.18 12:15

žaloba

Dobrý den, ráda bych se přidala. Dnes je to přesně 45 dní i když garantovali do 15.12. Objednala jsem si stavebnici za 453 kč. Děkuji Svobodoví á

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí