Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Také jsem v tomto obchodě něco nakoupila
(naštěstí nic moc drahého - ale něco co jsem nemohla nikde sehnat). Nedostala jsem ani e-mail o potvrzení platby. Takže jsem smířená, že objednanou hračku možná neuvidím nebo až po Vánocích
. U té objednané hračky bylo původně napsáno předpokládaný termín doručení 15.12. a teď je tam uvedeno 2.1.2018. Nechci si kazit Vánoce tak to budu nejspíše řešit až po svátcích.
Pořád je tu možnost, že jen nestíhají…nebo se to s té Číny opozdí. Pokud někomu balíček dojde tak si to ráda přečtu.
Delta, termín dodania akejkoľvek hračky je nastavený automaticky a každý deň sa posunie o 1 deň.
Sú aj zákazníci, ktorí tovar objednali a zaplatili ešte v októbri.
Keď som si pozrela výpis z obchodného registra, tak firma bola založená 25.9.2017 a už 1.11.2017 zmenila majiteľa aj konateľa (jednatele). Majiteľka, ktorá tam je teraz, má už podobné firmy v likvidácii. Škoda, že som si to neoverila skôr. Tu nejde len o tie peniaze, ale o podozrenie, že to bolo pripravené dopredu za podozrivých okolností.
@Janka R.
Tak to opravdu vypadá na spíše na podvod. Budu tady diskusi sledovat a napíšu jim nějakou výzvu, ať mám v ruce ještě nějaký další podklad. Pokud bude podvedených víc…tak se určitě také přidám k podání trestního oznámení, ale jak jsem psala částka o kterou jsem přišla není velká tak to nechám po svátcích. Jinak děkuji za info. Také jsem udělala blbost, že jsem neprověřovala, ale mám toho teď hodně
.
Přidávám jednu zkušenost s tímto vebem, nejspíš jsem taky naletěla, někdy kolem 15.11 jsem objednala a zaplatila zboží, přišel pouze email, že přijali platbu a od té doby nekomunikují. Část zboží mám ale už doma. Pokud budete podávat trestní oznámení, ráda se přidám, už mě ta jejich ignorace rozčiluje.
Zlatá rybka, to ste už druhá, ktorá sa prihlásila, že jej vôbec niečo došlo. Chystám sa na to podanie okolo 15.1.2018, dám Vám vedieť.
Všechno to jsou hračky, které jsou z Aliexpressu, takže si myslím, že vy si je objednáte u nich, oni tam a nechají je poslat na vaší adresu…
A protože dodací lhůta z Ali je 30-60 dní, tak sami nevědí, jak a kdy dorazí zboží…
Jinak na to Ali to je za pár korun, co si neudělat e-shop a napálit ceny.
Tak snad vám zboží dojde
@Petra Z
Právě proto ještě doufám, že to možná dojde. Na Ali jsem se také dívala, ale chtěla jsem českého zprostředkovatele. Myslela jsem, že objednávají z Ali ve velkém a pak to sami postupně rozešlou svým zákazníkům. To jsem to opravdu mohla rovnou objednat tam
.
Dobrý večer, objednávali jsem a platili už 9.11.2017. Dokonce se mi podařilo platbu provést 2× a přijít na to až po dvou týdnech. Ihned jsem je kontaktovala mailem, popsala situaci. Obratem odpověděli, peníze navíc vrátili. Do teď komunikace ok, ale nyní, téměř 6 týdnů od platby žádné info, žádná další odpověď co s naší objednávkou je, kde je. Peníze už asi neuvidím. Ráda bych se přidala k žalobě, pokud by to vůbec mělo nějaký smysl (nevím jaká je šance tady něčeho dosáhnou…). Pěkný večer.
Janka. R budu to tu sledovat, díky. kdyby bylo něco nového, dám vědět.
Dobrý den, jsem na tom stejně. Neragují na dotazy, telefon je stále obsazený. Až teď na tomto portále zjišťuji, že jsem asi nalítla. Tož jsem se zaregistrovala a klidně jdu do boje!
Dobrý den, možná některé z vás trochu uklidním, tchyně dceři objednala panenku na tomto e-shopu, bylo to někdy kolem 10.11., samozřejmě zaplatila a minulý týden přišla s tím, že nejspíš naletěla…Hledala jsem tedy recenze na tento shop a našla vaši diskusi a už jsem si taky myslela, že to nejspíš nedopadne, ale teď tchýně volala, že balíček s panenkou dorazil. Nevím ale jestli to tchyně nějak uháněla, to jsem se jí neptala, spíš myslím, že to opravdu tak dlouho trvá. Takže přeji hodně štěstí a snad vám objednané dárky také dorazí.
Dobrý den, včera jsem začala plašit, kde je naše objednávka. Nikdo neodpovídá na maily a pak objevím tuto diskusi. Je mi to líto a je to k naštvání. Objednala jsem pro dítě a měla dojem, že Ježíšek je zařízený. Musím něco asi tedy ještě sehnat. Jak se podává hromadná žaloba?
Kdyby aspoň komunikovali tak to člověk snad i pochopí, že je dodací doba tak dlouhá, ale takhle, nechápu.
Ano, komunikace žádná, na číslo, které je uvedeno v kontaktech, se nedá dovolat, na e-maily nereagují. Číslo zásilky, které mi poslali, se nedá nijak dohledat nebo sledovat ![]()