Levné hračky na netu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
205
18.12.17 16:55

Také jsem v tomto obchodě něco nakoupila :zed: (naštěstí nic moc drahého - ale něco co jsem nemohla nikde sehnat). Nedostala jsem ani e-mail o potvrzení platby. Takže jsem smířená, že objednanou hračku možná neuvidím nebo až po Vánocích ;). U té objednané hračky bylo původně napsáno předpokládaný termín doručení 15.12. a teď je tam uvedeno 2.1.2018. Nechci si kazit Vánoce tak to budu nejspíše řešit až po svátcích.
Pořád je tu možnost, že jen nestíhají…nebo se to s té Číny opozdí. Pokud někomu balíček dojde tak si to ráda přečtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.12.17 17:46

Levné hračky

Delta, termín dodania akejkoľvek hračky je nastavený automaticky a každý deň sa posunie o 1 deň.
Sú aj zákazníci, ktorí tovar objednali a zaplatili ešte v októbri.
Keď som si pozrela výpis z obchodného registra, tak firma bola založená 25.9.2017 a už 1.11.2017 zmenila majiteľa aj konateľa (jednatele). Majiteľka, ktorá tam je teraz, má už podobné firmy v likvidácii. Škoda, že som si to neoverila skôr. Tu nejde len o tie peniaze, ale o podozrenie, že to bolo pripravené dopredu za podozrivých okolností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
18.12.17 17:58

@Janka R.
Tak to opravdu vypadá na spíše na podvod. Budu tady diskusi sledovat a napíšu jim nějakou výzvu, ať mám v ruce ještě nějaký další podklad. Pokud bude podvedených víc…tak se určitě také přidám k podání trestního oznámení, ale jak jsem psala částka o kterou jsem přišla není velká tak to nechám po svátcích. Jinak děkuji za info. Také jsem udělala blbost, že jsem neprověřovala, ale mám toho teď hodně ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.17 19:06

Zkušenost s během levné hračky

Přidávám jednu zkušenost s tímto vebem, nejspíš jsem taky naletěla, někdy kolem 15.11 jsem objednala a zaplatila zboží, přišel pouze email, že přijali platbu a od té doby nekomunikují. Část zboží mám ale už doma. Pokud budete podávat trestní oznámení, ráda se přidám, už mě ta jejich ignorace rozčiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.12.17 19:15

Levné hračky

Zlatá rybka, to ste už druhá, ktorá sa prihlásila, že jej vôbec niečo došlo. Chystám sa na to podanie okolo 15.1.2018, dám Vám vedieť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65405
18.12.17 19:17

Všechno to jsou hračky, které jsou z Aliexpressu, takže si myslím, že vy si je objednáte u nich, oni tam a nechají je poslat na vaší adresu…
A protože dodací lhůta z Ali je 30-60 dní, tak sami nevědí, jak a kdy dorazí zboží…
Jinak na to Ali to je za pár korun, co si neudělat e-shop a napálit ceny.
Tak snad vám zboží dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
18.12.17 22:32

@Petra Z
Právě proto ještě doufám, že to možná dojde. Na Ali jsem se také dívala, ale chtěla jsem českého zprostředkovatele. Myslela jsem, že objednávají z Ali ve velkém a pak to sami postupně rozešlou svým zákazníkům. To jsem to opravdu mohla rovnou objednat tam ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.17 22:33

Dobrý večer, objednávali jsem a platili už 9.11.2017. Dokonce se mi podařilo platbu provést 2× a přijít na to až po dvou týdnech. Ihned jsem je kontaktovala mailem, popsala situaci. Obratem odpověděli, peníze navíc vrátili. Do teď komunikace ok, ale nyní, téměř 6 týdnů od platby žádné info, žádná další odpověď co s naší objednávkou je, kde je. Peníze už asi neuvidím. Ráda bych se přidala k žalobě, pokud by to vůbec mělo nějaký smysl (nevím jaká je šance tady něčeho dosáhnou…). Pěkný večer.

• Citovat
  • Upravit
19.12.17 12:34

Janka. R budu to tu sledovat, díky. kdyby bylo něco nového, dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.12.17 12:14

Dobrý den, jsem na tom stejně. Neragují na dotazy, telefon je stále obsazený. Až teď na tomto portále zjišťuji, že jsem asi nalítla. Tož jsem se zaregistrovala a klidně jdu do boje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.12.17 13:15

Dobrý den, možná některé z vás trochu uklidním, tchyně dceři objednala panenku na tomto e-shopu, bylo to někdy kolem 10.11., samozřejmě zaplatila a minulý týden přišla s tím, že nejspíš naletěla…Hledala jsem tedy recenze na tento shop a našla vaši diskusi a už jsem si taky myslela, že to nejspíš nedopadne, ale teď tchýně volala, že balíček s panenkou dorazil. Nevím ale jestli to tchyně nějak uháněla, to jsem se jí neptala, spíš myslím, že to opravdu tak dlouho trvá. Takže přeji hodně štěstí a snad vám objednané dárky také dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.12.17 13:29

Aspon nejsem jediná ;) ktere vse v poradku došlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.12.17 14:39

Dobrý den, včera jsem začala plašit, kde je naše objednávka. Nikdo neodpovídá na maily a pak objevím tuto diskusi. Je mi to líto a je to k naštvání. Objednala jsem pro dítě a měla dojem, že Ježíšek je zařízený. Musím něco asi tedy ještě sehnat. Jak se podává hromadná žaloba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.17 16:37

Kdyby aspoň komunikovali tak to člověk snad i pochopí, že je dodací doba tak dlouhá, ale takhle, nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.12.17 22:52

Ano, komunikace žádná, na číslo, které je uvedeno v kontaktech, se nedá dovolat, na e-maily nereagují. Číslo zásilky, které mi poslali, se nedá nijak dohledat nebo sledovat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí