Levné hračky na netu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.12.18 13:53

Okradena

Ahoj zensky jsem dalsi napalena rovnou i s mamcou.KOMUNIKACE nulova!!telefon eika plny zaznambik,at si zavolam pozdeji.LEVNE HRACKY !!!!????kam si stěžovat?co delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
18.12.18 17:07
@Lenka Stehlikova píše:
Ahoj zensky jsem dalsi napalena rovnou i s mamcou.KOMUNIKACE nulova!!telefon eika plny zaznambik,at si zavolam pozdeji.LEVNE HRACKY !!!!????kam si stěžovat?co delat?

Přidávám se, taky jsme poslali peníze a hračky nikde, škoda, že na netu nevidí víc recenzí na tuhle podvodnou firmu, která má vícero podobných podniků - našla jsem např. tohle:

https://www.vasestiznosti.cz/…dokuchyne-cz

Pokud něco pácháte, jdu do toho taky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
18.12.18 17:23

Volala jsem do banky, kde mi radili podat trestní oznámení na policii, i když jde o malou částku (v našem případě cca 400,–). Ať oznámení podají všichni, kterých se to týká, není nutno psát prý hromadně, policie by si měla vše propojit podle čísla účtu daného e-shopu (já už ho teda v duchu označuju jako pachatele). Paní, se kterou jsem mluvila, mi přímo říkala, že jí takto kontaktovali sami, že se jí stalo něco podobného, ani o tom nevěděla, ale podle výpisů z účtu policie přišla na to, že peníze nějakému podvodníkovi poslala také, a ozvali se jí sami. Zkusím ještě vyzjistit, jakou formu by oznámení mělo mít, kdyžtak mi napište do SZ, kdo byste chtěl nějaký mustr! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
18.12.18 17:26

Levné hračky

@Bara Cervena
@ZinZon
@hadenivka
@mysljaja
@hadenivka
@blastík

Koukám jen na několik posledních příspěvků a vidím, že už je nás docela dost… Už jste někdo něco podnikal? Ráda se přidám nebo podám nové tr. oznámení jen za sebe. Omlouvám se, že nepíšu soukromé zprávy jednotlivě, ale je vás / nás fakt moc :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.12.18 17:34

Take jsem si minuly rok odtud objednavala,s predstihem, stim ze VSE dojde do Vanoc. Ale VSE mi doslo az nekdy leden, unor. A kvalita teda nic moc. Prijde mi to jako zbozi z Ciny. Hodne veci se uz rozpadlo a znicilo.
Takze si Myslim ze zbozi dojde ale dovi kdy. Je to hrozny jak se clovek napali. Od te doby nez neco objednam ctu vsude recenze,nez se necham na neco zlakat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí