Levné hračky na netu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.12.17 01:07

Já nemám ani hračku ani peníze a ani číslo balíku, takže nemůžu nic dohledat, část zboží mi přišla ale nikdo mi ani nedal vědět že něco přijde. Komunikace žádná. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.1.18 15:35

Levné hračky

Kristýna, potešila som sa, že sa na to chystáš, pridám sa aj ja. Je to určite lepšie, keď to pôjde kratšou cestou a nie cez hranice. Údaje dodám a tiež dám na Teba kontaktné údaje tých, ktorí sa prihlásili e-mailom mne.
 Vďaka

Janka R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.18 16:16

Levné hracky trestní oznámení

Dobrý den,
dnes jsem zašla na policii ČR, kde jsem řešili možnosti podání trestního oznámení.
K dnešnímu dni vím jen já o cca 50 lidech, kteří mají problémy s dodáním zboží. K trestnímu oznámení se chce přidat cca 25-30 lidí. Většina z těch, kteří nejsou zatím rozhodnuti, chtějí počkat do poloviny ledna, věří, že zboží ještě dostanou. Rozhodla jsem se proto, že počkám do poloviny ledna, aby se mohli případně také přidat.

Na policii jsem zjistila, že hromadně podat nejde. Mohu podat pouze jako osoba, ale mohu do protokolu přidat popis a informace o dalších poškozených. Ti se pak mohou na základě výzvy od policie ČR k tomuto oznámení přidat. Pokud tedy budete chtít, pošlete mi do poloviny ledna nejlépe fakturu - je na ní uvedeno Vaše jméno a adresa i částka a prosím připojte také kontaktní údaje na sebe, které chcete do protokolu uvést. Vše sepíšu, zaslané faktury a kontakty přiložím. Místní oddělení to pak předá na oddělení internetové kriminality, protože se jedná o „hromadnou“ trestnou činnost v „kyber“prostoru, bude se tím zabývat toto oddělení. Policie je na základě mého požadavku pak povinna mě, Vás informovat o výsledku vyšetřování. Abych byla nějak konkrétní, prosím o zaslání do 21.1., v týdnu poté bych zašla na policii. Jinak dle jejich vyjádření čím víc lidí, tím opravdu lépe, i když na výsledek vyšetřování to samozřejmě nebude mít vliv. Ještě jsem se snažila zjistit, zda je již nějaké trestní oznámení podané. Bohužel dokud nepodám/e, prý to nezjistí, až se tím začnou zabývat prověří to a případně přidají k již probíhajícímu vyšetřování.
Snad jsem na nic nezapomněla. Pokud tedy chcete, budu čekat na Váš mail, případně doplňující informace.

S pozdravem

Kristýna Adámková

edit admin - odstraněn email

@Magda Andrová
@miricool

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.18 19:56

@Kristýna 1981 sleduji vás na Facebooku, tuto zprávu jsem četla, děkuji za informace. Z e-shopu mi přišel email, že mé zboží je v Česku a čeká na doručení, tak počkám a popřípadě se toho 21.1 přidám. Dekuji za vaši ochotu to řešit za nás všechny :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.1.18 09:16

To Petra Z.: Poslali mi číslo LP00089535402086. Po svátcích mi odpověděli na měsíc starý dotaz s tím, že zboží už je v ČR. Jinak komunikace nulová. Teď už je mi to k ničemu, i kdyby něco přišlo. Tak mám zas nějakou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.1.18 13:41

Dobrý den, já jsem také objednávala hračky na Vánoce, ale také nedošly (garance byla do Vánoc). Po zaplacení my psali, že pošlou do 15-45 dní, což vychází na konec ledna. Dnes my došel balíček, ve kterém byl řetízek s lístečkama a ten jsem si vůbec neobjednávala. Došel taky někomu nějaký řetízek nebo něco jiného co neobjednával? Zkusím ještě počkat do konce ledna a když nic nedojde, tak se také přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.18 13:48

podvodníci

Případně se ozvěte. Admin mi smazal kontakt na sebe, takže případně najdete na fb skupinu - Levne-hračky-eshop nedodané zboží, nevrácena platba a napište, pošlu další postup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.1.18 16:16
@Petr B. píše:
Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s levne-hracky-eshop.cz? Mají tam celkem velké slevy, ale nikde nenajdu žádné hodnocení zákazníků, ani stížnosti. Firma má prý jen dva zaměstnance na Karlíně v Praze 8. Platby jen předem s bankovním převodem a doprava jen poštou, která je taky zadarmo. Tak si říkám zda to nejsou podvodníci a nebo zda neprodávají nějaké Čínské napodobeniny co nic nevydrží a bůh ví z čeho jsou vyrobené. :think:

Tento e-obchod je podvodný. My i několik dalších lidí jsem zde před vánocemi objednali hračky a poslali předem peníze na účet. Zboží nedorazilo, firma nekomunikuje. Máte-li podobné zkušenosti, prosím o zprávu e-mailem. Až dosáhne škoda 5000Kč, budeme podávat trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.18 16:56

Oznameni

@LadasVan
Já a dalších 20 lidi shromažďujeme podklady a na konci měsíce podáváme, pokud se chcete přidat napište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.1.18 22:29
@Kristýna 1981 píše:
@LadasVan
Já a dalších 20 lidi shromažďujeme podklady a na konci měsíce podáváme, pokud se chcete přidat napište

Děkuji za zprávu, rádi se připojíme. Dáme dohromady podklady o nákupu a pošlu vám je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.1.18 15:00

Dobrý den, přišel někomu už druhý balíček. Já stále čekám na druhou polovinu objednávky a nic. Lhůta 45 dnů končí v pátek a od pondělka je znovu uháním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.18 15:10

Podvodnici

@Ilona.K21
Tak to mate dobrý, já jsem měsíc po skončení lhůty ☹️ Dneska mi poslali mail, světě div se, ze se to ještě prodlouží, jinak nic, žádná omluva, vysvětlení, podpis. Napsala jsem ze odstupuji od smlouvy a zadám okamžitě vracení peněz, těžko se jich dockam, ale uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.1.18 23:03

@Kristýna 1981 u mě se jedná už o 80 kč, ale zaráží mi jejich přístup. Vidí kolik lidí na ně chce podat trestní oznámení a vůbec je to nijak nevzrušuje komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.18 10:26

Co neděláme

@Ilona.K21
No oni pokud mají vklad ve firmě 1 Kč a je vedena na jakousi ukrajinku, tak se jim vlastne nemůže nic stát a proto jsou v klidu… máme to ale úžasný stát a možnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.1.18 19:59
@Kristýna 1981 píše:
@Ilona.K21
No oni pokud mají vklad ve firmě 1 Kč a je vedena na jakousi ukrajinku, tak se jim vlastne nemůže nic stát a proto jsou v klidu… máme to ale úžasný stát a možnosti :nevim:

Zde jde evidentně o podvod, takže se jim stát může, pokud je najdou. Výše vkladu není podstatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí