Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Vzdy jsem volala na toto cislo 602 421 515 a vzdy mi to zvedli, napoprve dost arogantni a kdyz jsem ji pak rekla ze se mi to nezda ze je to podvod ze je nas vice komu to neprislo tak semnou zacala pani komunikovat i lepe a zbozi opravdu prislo akorat 1balicek prisel asi o tyden dele ale jinak vse v terminu
@kykysek001 na toto číslo jsem také volala a jen to tůtalo. Zatím se mi nikdo neozval. Budu je bombardovat dále.
Tak na můj dotaz, ať mi dají kontakt přímo na kolegyni, která dělá objednávky mi napsali toto:
„Dobrý den, bohužel mám pouze kontakty uvedené na webu. Soukromý email, přes který s ní kmunikuji já, Vám dát nemohu, nezlobte se.“
Kykysek001,
ako Ti tovar došiel? Akou prepravnou spoločnosťou? Kuriérom alebo poštou? Mne napísali, že nemajú žiadne potvrdenie od prepravcu a že nevedia vysledovať tovar. To mi je tiež divné. Akú asi váhu mala Tvoja zásielka?
Typické výhovorky. Cez webové kontakty sa už s nimi nedá komunikovať, neodpovedajú na e-mail, telefón má stále obsadzovací tón. Myslím si, že je tam len jeden človek, aj to len formálne. Nikdy sa ani nepodpísali menom.
Já nakupuju na www.babiez.cz mají hezké ceny a poměrně často i slevy. Odeslání je hlavně bleskové, takže balíček brzo doma. No a pro 10ti měsíčního chlapečka doporučuju nějakou hračku s chrastítkem od Oball, malý si s nima vyhrál nejvíc a baví ho do teď.
Prislo mi to zabalene v pytlicku a dalsi v krabici a donesla mi to postacka, nejdriv to bylo prepravovano letecky a to mi rekla primo pani co jsem ji volala na to cislo tak mi rekla kde zasilka je a do jake doby to mam asi tak ocekavat, vahove vzdy u vseho bylo napsano 0kg pritom jsem mela objednanou stavebnici a ta neco vazi…ale opravdu ja problem s pani pres telefon pak nemela vzdy mi to zvedla zeptala jsem se kde mam zasilku a ona ze ji mam poslat sms s cislem zasilky a pak odepsala kde mam zasilku bylo by divne ze ja zasilky dostala a jini ne kdyby byli podvodnici neodeslou to ani me
Tak to Vám gratulujem, že ste v tejto „lotérii“ mala také šťastie, že Vám tovar aj došiel a že ste sa vždy dovolala, nám ostatným odhadom stovkám ďalších sa to nepodarilo:(
kykysek001, viete, keby som tomu, čo píšete verila, tak Vám nenapíšem, že mi je dosť divné, že ste tu ozvali asi tak 2 roky po registrácii, nechodíte tu často (sama ste napísala) a zrovna teraz ste tu prišli obhajovať firmu, ktorá má evidentné znaky podvodníka.
Už sa mi hlásia ľudia, ktorí uhradili napr. aj v 10. mesiaci (firma bola založená na obch. registri 25.09. 2017, o pár týždňov k 1.11.2017 zmenila konateľa aj majiteľa) a doteraz nedostali tovar ani peniaze. A už nikto za firmu nekomunikuje.
Chcem Vás poprosiť o malú službičku, keďže Vám išlo všetko OK, nemohli by ste im zavolať v mojom mene a zistiť, čo je s mojou zásielkou? Ak budete ochotná, napíšem Vám č. objednávky, aj dátum úhrady a aj to, čo mi e-mailom poslali ako výhovorku. Spolieham na Vás:)
Vopred ďakujem a prajem pekný večer.
Janka R.
Na facebooku maji stranku a tam jsem take psala a i dalsi ženský tak se muzete podivat, na emimino moc nechodim ale kdyz jsem objednala z te stranky zacala jsem pátrat po internetu zda to nejsou podvodnici, až budu moc kouknu se na net a klidne vám tam i zavolam ale ted nemuzu musim se postarat o malou
Ted jsem na to koukla drive tam byl spoluvlastnik pani Dagmar akorat uz nevim prijmeni to je divne…zkusim tam i tak zavolat staci mi poslat jen cislo objednavky uz jednou jsem jim tam vynadala a rekla ze to jsou podvodnici tak snad to zabere i ted ![]()
Kykysek001, ja viem, ze na FB píšu denne desiatky podvedených, firma to tam blokuje a maže.
Tak budem rada, keď si nájdete čas a zavoláte im, že moja objednávka mala číslo 1702003560, je z 17.11.2017, vtedy bola aj uhradená suma 31,66 €.
Teším sa na správu od Vás:)
Janka Remešíková
Kykysek001, ja viem, ze na FB píšu denne desiatky podvedených, firma to tam blokuje a maže.
Tak budem rada, keď si nájdete čas a zavoláte im, že moja objednávka mala číslo 1702003560, je z 17.11.2017, vtedy bola aj uhradená suma 31,66 €.
Teším sa na správu od Vás:)
Janka Remešíková
Budu tam v 11volat tak vam dam vedet ale ted me to dost teda zarazilo ze to vse je smazane ![]()
Příspěvek upraven 15.12.17 v 09:11