Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ja teda jeste verim, ze my hracky dojdou. Prvni balicek dosel zabaleny ve zlute obalce, stejne jak veci z ebay kdyz objednam a to jde VSE z ciny a podobnych zami, stejne jako hracky tyhle. A zbozi z ebay my chodi kolikrat i po 3 mesicich. Aspon vim uz ze neobjednavat pred vanoci z takovych pochybne levnych stranek nez prectu recenze…
DNES MI PRIŠIEL BALÍK PRIAMO Z CHINA.
17.11.2017 zaplatené, došlo 15.1.2018.
Tak ja mám zásielku už OK, žalobu nepodávam a držím palce všetkým ostatným, nech im to dopadne dobre.
Janka Remešíková
@Janka R. Já asi taky naletěla. Objednala jsem 27.11.2017 a doposud žádné zboží. Co tak podat stížnost hromadně? A třeba se nás nasbírá víc…
Vlasta1989, napísala som tesne nad Tvojím príspevkom, že balíček mi dnes došiel priamo z Číny. Takže žalobu už nepodávam. Myslím, že dôjde aj Tebe tak do 2 týždňov. Ale je to otrasné, že takto zavádzali s dodacími lehotami. Vianoce sú fuč. Darčeky použijem na meniny a narodeniny.
@Janka R. Omlouvám se, jsem tu nová a nevšimla jsem si… Ok ještě počkám. Ale je to děsné. Příště žádné unáhlené koupě. První recenze. A pak nákup. Nehledě na to, jestli jsou vůbec použitelné ty hračky z Číny. Bojím se je dítku dát. No psala jsem dnes i mail, že bych chtěla odstoupit od kupní smlouvy a chci peníze zpět. Ale tuším co bude… nejsem až tak naivní…Nebo nechám tam zavolat chlapa a ten je dobře dořve ![]()
Ahoj všem.
Ráda bych se přidala k žalobě. Zaplatila jsem objednané zboží 10.10.17 a dodnes nic. Na maily bez reakcí, telefon vypnutý nebo jen tón obsazené linky. Kdo organizujete? Díky
Dnes mi dosel dalsi balicek, uz zbyva jen jeden. Ale stve me ze to mely byt darky na Vanoce, co ted stim…treba saticky pro barbie jsou pekny, ale jinak treba uklidova sada pro panenky se rozpada. Jsou to proste veci z Ciny. Ale zaty penize jsem to cekala.
Dobrý den pokud do pátku nic nedorazí (čemuž teda nevěřím) přidávám se.
Od pulky listopadu, kdy jsem objenavala mi prisel Vcera treti a posledni balicek. Nevim proc nekomu zbozi dojde a nekomu ne☹.
Vsechny dosly v poradku a zabaleny proti poskozeni…
Zdravíčko,
taky mi nejdřív přišel nejaky hnus s lístečkama..asi to je ten jejich dárek, který garantují u každého nákupu
![]()
asi tyden az dva po lístečku mi přišly prví balíky. Objednávala jsem v půlce listopadu a doteď nemám vše…takže ta jejich lhůta 45 dní taky nějak nefunguje…
@heduska36 píše:
Dobrý den, já jsem také objednávala hračky na Vánoce, ale také nedošly (garance byla do Vánoc). Po zaplacení my psali, že pošlou do 15-45 dní, což vychází na konec ledna. Dnes my došel balíček, ve kterém byl řetízek s lístečkama a ten jsem si vůbec neobjednávala. Došel taky někomu nějaký řetízek nebo něco jiného co neobjednával? Zkusím ještě počkat do konce ledna a když nic nedojde, tak se také přidám.
Zdravíčko,
taky mi nejdřív přišel nejaky hnus s lístečkama..asi to je ten jejich dárek, který garantují u každého nákupu
![]()
asi tyden az dva po lístečku mi přišly prví balíky. Objednávala jsem v půlce listopadu a doteď nemám vše…takže ta jejich lhůta 45 dní taky nějak nefunguje…
@Kristýna 1981 píše:
@Ilona.K21
Tak to mate dobrý, já jsem měsíc po skončení lhůty ☹️ Dneska mi poslali mail, světě div se, ze se to ještě prodlouží, jinak nic, žádná omluva, vysvětlení, podpis. Napsala jsem ze odstupuji od smlouvy a zadám okamžitě vracení peněz, těžko se jich dockam, ale uvidime…
Já jsem jim napsala to samé. napsali mi, že od smlouvy nemůžu odstoupit, že už bylo odesláno zboží a můžu maximálně reklamovat, až mi zboží příjde ![]()
Tak dnes jsem dostala ten druhý (a poslední) dárek co mi chyběl. Takže konečně vše o. k. První balíček přišel přímo z Číny, potom jsem dostala ten řetízek s lístky. No a ten poslední objednaný balíček přišel dokonce ze Švedska z Malmö. Zas tam byl nějaký dárek navíc (nějaké samolepky). Tak jsem ráda, že to nakonec přece jen dopadlo dobře a objednané věci mám konečně u sebe (objednávala jsem koncem listopadu). Takže opravdu myslím, že i ostatním dojde - prokud se to nezatoulá - bylo posláno obyč. poštou ![]()