Levné hračky na netu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
24.1.18 11:57

Dobrý den, tak včera mi došel poslední balíček. Chce to je neustale bombardovat. Snad vám všem taky brzy dorazí. Já jsem poučená a než něco objednam, tak si pročtu recenze, ale obchod levne hracky uz nikdy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.2.18 18:21

balíček dorazil

Tak náš balíček z "levné-hracky " dorazil. Sice o měsíc později, ale odrazil.
Trestní oznámení tedy podávat nebudeme, ale nakupovat od nich již nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.18 15:45

podvodný levne hračky eshop

Na eshopu levne hračky eshop jsem objednala a zaplatila zboží v 11/2017. Dosud nebylo zboží dodáno, peníze nevrátili. Firma nekomunikuje, telefon nedostupný, doporučené dopisy nevyzvedává. Prosím další podvedené zákazníky, aby mě kontaktovali na bara. cervena@post.cz. Při společné stížnosti budou opatření účinější jak při stížnosti na obchodní inspekci, při soudní žádosti o vydání platebního rozkazu na vrácení dlužné částky za nedodané zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.18 15:52

levne hračky eshop podvod

Dobrý den, hledám podvedené zákazníky firmy levne hračky eshop.
Pokud se chcete přidat ke stížnosti na českou obchodní inspekci a trestnímu oznámení (soud pak vydá platební příkaz k uhrazení dlužné částky, úroků a náhrad), prosím kontaktujte me. bara. cervena@post.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.18 16:02
@Anonymní píše:
Dobrý večer, objednávali jsem a platili už 9.11.2017. Dokonce se mi podařilo platbu provést 2× a přijít na to až po dvou týdnech. Ihned jsem je kontaktovala mailem, popsala situaci. Obratem odpověděli, peníze navíc vrátili. Do teď komunikace ok, ale nyní, téměř 6 týdnů od platby žádné info, žádná další odpověď co s naší objednávkou je, kde je. Peníze už asi neuvidím. Ráda bych se přidala k žalobě, pokud by to vůbec mělo nějaký smysl (nevím jaká je šance tady něčeho dosáhnou…). Pěkný večer.

Dobrý den, hledám podvedené zákazníky firmy levne hračky eshop.
Pokud se chcete přidat ke stížnosti na českou obchodní inspekci a trestnímu oznámení (soud pak vydá platební příkaz k uhrazení dlužné částky, úroků a náhrad), prosím kontaktujte me. bara. cervena@post.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.18 16:18

Ráda bych vás také informovala, že firma s podvodnými praktikami levne hracky eshop zalozila další eshop - dovezemelevne.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.6.18 08:58

Lacné hračky

Má niekto skúsenosť s objednaním hračiek zo stránky http://www.ceskakrejcovstvi.cz? Konktakt iba cez kontaktny formular, nemaju uvedenu adresu, tel.c. nehovoriac o cene hračiek, ktoré sú až príliš lacné, niektoré zasa predražené. Na FB s tym nazvom funguje ina spolocnost, no ak sa klikne na web www.ceskakrejcovstvi.cz, tak su tam hracky. Platba len vopred kartou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.7.18 09:15

levné hračky

Dobrý den, taky jsem naletěla na webu levné hračky, je to dva a půl měsíce, co jsem tam objednala a dodnes nemám ani zboží ani peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.8.18 14:11

levné-hračky-eshop

Dobrý den.
Také jsem nakoupila na eshop. Dva balíčky mně dorazily tak po měsíci a to měli psáno, že vše skladem. A třetí balíček-teplákovka do teď nic.Vše bylo hrazeno 20.4.2018. Píši jim, ale vždy se nějak vymluví.Takže peníze už asi neuvidím, ale také nikdy více u nich nenakoupím. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
5.9.18 10:05

https://drevene-hracky.nuff.cz/ jsou tam kvaliní hračky, cenově dostupné a pěkné. Různé skládačky, hudební předměry, my tam kupovali vláčkodráhu a domek pro panenky. Spousta krásných věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.9.18 10:18

levné hračky eshop -šmejdi .pojdme se spojit !

hezký den maminky, také jsme byli napáleni v prodejně hraček LEVNÉ HRAČKY ESCHOP :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: Poprosím vás ,komu se nevrátili peníze zda me muže kontaktovat ,jsem z říčan u prahy chtěla bych zajít na policii. jsou to okradači .a lháři ,když nas bude víc dokážeme se o firmu postarat aby už neškodila chci jít na policii a podat tr. osznámení čím více nas bude tím lépe , klidně pište do zpráv.hezký den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.10.18 13:57

levné-hračky-eshop

Dobrý den.
Mysljaja, klidně se k Vám přidám. Zatím mně peníze nevrátili a ani nekomunikují.
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
16.10.18 11:57

Podvod

Také se přidám. Již rok bez hraček a bez peněz. :,(. Komunikace šílená. Jen sliby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.11.18 20:33

Www.ceskekrejcovstvi

Dobrý večer prajem. Som ďalšia oklamana stránkou www.ceskekrejcovstvi.cz neviem ako sa s nimi spojiť nič tam nie je!!!! Vôbec netuším ako mám vybojovať peniaze späť. Ďakujem za info. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.12.18 11:58

úspěch

Hezký den, chtěla jsem se zeptat, zda jste podnikla akce? a vrátili Vám peníze či poslali zboží..řeším to samé, děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí