Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak to jsme naletěli teda i my…ach jo…to jsou hulváti - objednávali jsme začátkem listopadu a do teď mi přišel jen email, že zboží bude dodáno do 15-45 pracovních dní. Na email mi neodpověděli, telefon je neustále obsazen. to by se asi mohlo dát nějaké hromadné trestní oznámení?
@kykysek001 dobrý den, chci se zeptat, dorazilo Vám už zboží?
Dobrý den,
mam tu samou zkušenost. Objednala jsem hračky, které měly přijít do 30.11.2017. Nikfo nekomunikuje. Dorazilo někomu zboží. ![]()
Psala jsem dnes i na fb zprávu - odpověď:
„Dobrý den, já zde k objednávkám nemám bohužel přístup, ale předám Váš dotaz kolegyni. Děkuji za pochopení.“
@Ilona.K21 taky by mě zajímalo, jestli vůbec čekat na dodání…kdy jste objednávala?
Objednávala som 17.11., hneď som aj uhradila vyše 30 €. Tovar mal byť dodaný 2.12. Ani mi sami od seba neoznámili, že platba prišla, až na vyzvanie 30.11. A že vraj tovar už odišiel a dodnes nič. Už som im aj oznámila, že podám trestné oznámenie na podozrenie zo spáchania úmyselného podvodu.
Telefón obsadený, od 1.12. so mnou nekomunikujú. Predtým len 2 x e-mailom. Že tovar je na ceste. Keď som žiadala názov leteckej prepravnej pošty, že si to s ňou odkomunikujem sama, už viac neodpovedajú.
V e-maile ani nikto nenapíše svoje meno, podpisujú sa ako „tým levné hračky“.
Ak sa chcete niekto pridať, môj e-mail: janka@remesikova.sk
@miricool napsala jsem zprávu na fb a odpověď mi přišla stejná jako Vám. Napsala jsem, že požaduji buď zaplacené zboží a nebo vrácení peněz, jinak se přidávám k hromadné žalobě.
Jsem zvědavá, zda se někdo ozve.
Dík za reakciu, aj ja som požadovala zrušenie objednávky, vrátenie peňazí, ale nula bodov.
Ja určite s tým pôjdem ďalej, aj na súd, mám to naštudované, nedarujem im to:)
Budem rada, keď sa pridáte k hromadnej žalobe. Už to spravili zopárkrát podobne, to tak nemôžeme nechať.
Janka Remešíková
Budem rada, keď sa pridáte k hromadnej žalobe. Už to spravili zopárkrát podobne, to tak nemôžeme nechať.
Janka Remešíková
Daj mi vedieť, či sa chceš pridať k hromadnej žalobe.
Me doslo vse v terminu ale teda kazdy tyden jsem jim volala a ptala se kde to mam
Pardon moc sem nechodim zbozi dorazilo na konci listopadu a vse v poradku