Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak můj balíček je stále někde na cestě, teda alespoň v to pevně doufám. V systému je pořád zaveden, ale není uvedeno, kde se momentálně nachzí. Myslím, že to snad bude jak popsala ve svém příspěvku Petra Z., předpokládám, že přeprava a pošta je naprosto přetížená, protože jsou svátky, balíčky snad dojdou v průběhu ledna, už nepočítám s tím, že by do Vánoc došly…
Obědnala jsem chodící kočičku zaplatila a nic nepřičlo nevím co mám dělat. je to asi podvod tak jedině žaloba.
![]()
Už nevěřím, že něco přijde ani neberou talefon je to divný.
![]()
Já se dneska dočkala. Balíček dorazil, tak nezoufejte. Přeju aby ho doručili Vám všem, i když to bude třeba po Vánocích.
Je to opravdu z Číny.
@Paluka pošleš mi číslo zásilky?? zkusíme dohledat, asi to je číslo přidělené „číňanem“…
To asi jo. Je to LF171536545CN. A ojednávala jsem 15.11.2017
Dneska mi přišel jeden balíček. Doufám, že po svátcích dorazí i druhý. ![]()
No aspoň prichádzajú prvé priaznivé správy, že niečo sa aj doručuje. Lenže nie do Vianoc ako sľubovali a čo bude ďalej, uvidíme. Ja som si dala konečný termín na doručenie 15.1.2017, potom to už s nimi budem riešiť súdnou cestou a trestným oznámením. Evidujem všetkých, ktorí sa mi prihlásili, že sa pridávajú. Keď to bude stále aktuálne aj v polovici januára, napíšem vám, aké údaje by som potrebovala. Len tie najzákladnejšie, žiadne iné, ktoré by boli v rozpore so zákonom o ochrane osobných údajov.
Pekné Vianoce všetkým, držme si pästičky, nech vianočné darčeky budú aspoň povianočnými ![]()
Není to klasický aliexpress? To ste to z té Číny mohly objednat rovnou, ne? Tam to taky chodí běžně cca dva měsíce, sledovat se zásilka nedá, jde letecky z Číny a pak dojde Českou poštou. Akorát platíte určitě pěknou přirážku nějakému chytrákovi v Česku.
Holky, naleteli jsme s přítelem asi taky
objednavali jsme 25.11. Bohuzel jsem si neprecetla podminky a nevsimla jsem si, ze zbozi se posila z Číny. Garantovali doruceni do 22.12. Dodnes zadny balik. Pri objednani mi prisel mail, ze zbozi dodaji do 15-45 dnu, na eshopu pritom meli garantovano doručení!! Komunikace nulova, kdyz jsem napsala, ze chci okamzite vratit penize, nikdo se neozval
pokud vam poslali cislo zasilky, zkuste kouknout sem https://m.17track.net/cs. Me to bohuzel hlasi, ze ceska posta porad neprevzala pro me zadny balicek. Pokud nedorazí po vánocích alespon do Ceska, pridali bychom se k vam. Když nas bude vice, treba se alespon komunikace zlepsi! Kdyz volam na jejich linku, jen mi zacne automat hlasit, ze kvuli objednavkam, kterych je hodne neprijmaji hovory a mam se obratit na jejich mail. Na nej ovsem nereaguji… ![]()
I já jsem naletela
Zde skupina pro všechny kdo mají s e-shopem problém
Dneska jsem našla ve schránce balíček (opravdu je odeslán přímo z Číny). Je to 1/2 polovina objednávky, takže doufám, že druhá hračka také v pořádku přijde. Nakonec jsem to ani nijak neurgovala…přišel sám. Takže nezoufejte obchod asi opravdu funguje tak, že za Vás pouze objednají na ali a dají si přirážku. Ale věci naštěstí přijdou
.
Mne zatiaľ nič, ale ojedinelé pozitívne správy mi ešte dávajú nádej. Vďaka za správu, Delta.
@Janka R.
Není zač, napíšu ještě pokud dostanu ten i ten druhý balíček
.
Holky, je prosim vas mozbe odstoupit od smlouvy, kdyz nedodrzeli termin doruceni do Vanoc? Napsali mi, ze termin je 45 dni, ikdyz na eshopu garantovali do 22.12 a ze zbozi musim prevzit a penize mi nevrati, kdyz jsem chtela odstoupit od kuoni smlouvy… Poradte prosim