Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, nastávající maminky. Čekám své první a je mi 35 a tudíž jsem víc jak nervózní. Čeká mě prvotrim. Screening a nevím kam jít v Praze. Do gennetu což je takový masokombinat a nebo k doktorovi Brestakovi co má velmi dobré recenze, ale je to malá klinika?
Moc dekuju
@Emteck píše: Více
Brešťák ( jde objednat se přímo k němu)nebo Frisova (připlatit si přímo ji). Nikdo lepší v Praze není.
@Emteck byla jsem u Břešťáka cca 1,5 roku zpátky. Je velmi příjemný a fakt kapacita. Musela jsem i na odběr plodovky a nebála jsem se právě proto, že je kapacita.
@Emteck objednavala jsem se vyslovne k Brestakovi, ale byla tam jina lekarka.
Tak jen pozor na tohle.
Zvolila bych doktora Brešťáka, pokud má velmi dobré recenze. Individuální přístup na menší klinice může být uklidňující a důkladnější než ve velkém centru. Hlavně ať se cítíš pohodlně a důvěřuješ svému lékaři.
Mám čerstvou zkušenost s 1.i s 2.screeningem u MUDr. Břešťáka. Za mě naprosto super. Bylo vidět, že mu nejde o čas a miminko kontroloval tak dlouho jak potřeboval.
Jinam bych nešla ![]()
Pokud nemáš žádné předpokládané komplikace a geneticky problém v rodině…tak mě jen zajímalo aby měli tu certifikaci od fmf z Londýna. Na podoli se k konkrentnimu lékaři třeba ani neobjednas. Pokud je problem zavolají někoho už známého…