Výraznější příznaky těhotenství v 10. týdnu

Anonymní
30.7.24 12:33

Výraznější příznaky těhotenství v 10. týdnu

Milé maminky,
jsem poprvé těhotná a dost vyplašená. Aktuálně jsem 9+2 tt a od včerejška mám výraznější příznaky - včera jsem měla dost hlenového výtoku (čirý, vyčetla jsem, že normální), bylo mi zatím nejhůř od žaludku, víc mě v posledních dnech píchá v břiše např. při kýchání. Dneska mě chvílemi pobolívá podbřišek, i když jsem v klidu. Nejsou to žádné křeče, ale mírné pobolívání, občas mírné píchnutí. Je to vše normální, prosím? Jsem z toho už od včera nervózní, jak se něco změnilo. Dosud jsem měla menší nevolnosti hlavně odpoledne a večer, občasné píchnutí a výtok, ale ne hlenový.
Co vše brát jako normální příznak a kdy hnad k doktorovi?
U lékaře jsem byla asi před 3 týdny a další kontrolu mám mít za týden.
Děkuji a prosím o anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36143
30.7.24 12:34

Normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6112
30.7.24 13:30

Vše normální…

Plašila bych při velkých křečí do břicha/třísel, nebo krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
30.7.24 13:51

Úplně vpohode začíná se ti měnit tělo a připravuje se na miminko. Tak to sem tam trochu pobolívá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
1.8.24 07:32

Všechno normální, v klidu :-) ja byla až do včerejška relativně v poho (jsem dle UTZ 7+5 dnes) a zrovna včera jsem odpoledne a večer zvracela, cely den se mi zvedal žaludek, cítím tlaky v brise, jak se roztahuje děloha…to vše k tomu patří no.
Doktor by ti stejně jen řekl, že je to normální a že se to pravděpodobně trochu zlepší ve druhém trimestru. Ale myslím, že jinak s tím stejně nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí