Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím. Měl tu někdo nízký PaPp A test? Z krve.. Vyšel mi nízký na 13tt 0,430. Mám jít na genetiku a tak se ptam jestli to měl někdo stejně a dopadlo vše Dobre..
Ahoj, měla jsem papp-a 0,2 a dite vypadá, ze je zdrave:) už má skoro rok a žádné odchylky nevidim:)
@LucaObr Ahoj, rodila si na termín? A nějaké komplikace byli? Je mi 21 tak to moc nechápu.. proč.. Sice 3 tehu téměř po sobě minuly tehu jsem porodila andelicka tak mám teď strach co mě čeká..
No cele těhotenství jsem krvacela, teda do 23. Tydne opravdu hodně. Pak byl docela klid, 32+6 mi práskla voda, 35+0 porod.
Ale malá vypadá zdrave, fakt. Takže uvidis, oč další výsledky..
Já jsem v podobné situaci, bohužel ještě nevím výsledek genetiky. Papp-a mám 0,457 (prý nad 0,5 je norma), plus jsem měla horší viditelnost na utz, takže mi to udělalo pravděpodobnost DS 1:485, což je tzv šedá zóna. Minulou středu jsem byla na odběr - NIPT test, teď čekám na výsledky, měly by být do 14 dnů.
Zdravím, tak mi dnes volali s výsledky z genetiky a dopadlo to v pořádku a budeme mít holčičku ![]()
@Pani_judita My teď čekáme na výsledky nipt testu, neplatila sem nic. Ale podle utz už vše v normálu tak čeká se pouze na testy, My máme chlapečka