Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím. Jdu si pro radu ohledně zidlicky. Známá chce našemu malemu kupovat zidlicku konkrétně tuto https://www.rostoucinabytek.eu/…dni-d175.htm
Nevim ale zda mi nevadí a není nepraktické ze zidlicka v poloze nahoře nema stolecek a muselo by už dite sedět.
Chci aby mělo miminko stolecek, aby to zase nebylo nijak hrozného vzhledově a využívali jsme ji poradne.
Zvažuji ještě totiž variantu s polohovatelnym lehatkem, tedy na první prikrmy. Něco takového https://www.mall.cz/…a-back-white
Nevim jestli je lepší třeba řešit i variantu rostoucí, což by byla opět nějaká dřevěná a bez polohovani.
Co na zidlickach uprednostnujete a prijde vám fajn?:)
Malý mal zatím 4 měsíce ale už chceme za chvíli třeba v 5 měsíci zkoušet.
Dekuju moc za kadou radu ![]()
Jen dodám ze buďto polohovatelná, nebo až bude sedět využít zidlicku, do te doby krmit v lehatko co má
Příspěvek upraven 05.03.21 v 11:58
Tu první židli vůbec, je to nepraktický a nepohodlný. Nejlepší je do roku a půl polohovatelná židle se stolečkem, viz varianta z mall, a pak klasická rostoucí židle.
Ta druhá varianta je lepší, ale za mě hrozně nepraktické na mytí, to jídlo bude všude a čím míň záhybů, tím líp. Za mě nejlepší Stokke, koupíš co chceš, od mimina až po školáka
Máme židli podobnou té druhé a je to peklo na čištění. Teď ji měníme za Hauck Alpha Move (ta je tedy až pro sedící). Nesedícímu nevím co doporučit - asi u druhého budu krmit v náručí v klubíčku.
Tak do té první určitě nedáš 5ti měsíční mimi do té už musí fakt sedět. S druhou nemám zkušenost. Já krmila v lehátku a pak jsme měli obyčejnou nepolohovací. Ale polstrovanou.
Prvního jsem krmila v staré autosedačce, druhého v lehátku.
Až když seděli, dostali rostoucí židli. Máme Jitro a naprostá spokojenost.
Nesedící dítě bych do žádné židličky nestrkala. Já jsem krmila v autosedačce až do doby, kdy sama stabilně seděla. Teď máme úplně obyčejnou židličku podobnou té v druhém odkazu a v pohodě. Umýt se to dá, i když drobky v těch záhybech jsou pořád, to je pravda. Z praktického hlediska jenom nedoporučuju mít na židličce moc bílé, ty příkrmy fakt barví a už to pak pořádně nepustí.
Tu první židli bych osobně nebrala, pro nesedící dítě je úplně nevhodná a ani pro starší mi nepřijde nic moc.
@annali já to tak prave myslela no. Buďto polohovatelna, nebo řešit jinou až bude sedět a do te dobrý hold krmit v lehatku ![]()
Taky mi prave prijde v podstatě na nic na první
@pikola píše:
Ta druhá varianta je lepší, ale za mě hrozně nepraktické na mytí, to jídlo bude všude a čím míň záhybů, tím líp. Za mě nejlepší Stokke, koupíš co chceš, od mimina až po školáka
Tyyyjo diky za tip, taky už zidlicku začínám řešit a koukla jsem teda na Stokke Trip Trap, tam je luxusní a moc se mi libi
Určitě bychom časem užili všechny ty varianty včetně te pro dospělé, už to úplně vidim
jen ta cena no
ale dostala jsem pro malyho něco od rodiny, tak asi zainvestuji, ještě se poradím s mužem. Ale miluju univerzální věci ![]()
@Semtex píše:
Tyyyjo diky za tip, taky už zidlicku začínám řešit a koukla jsem teda na Stokke Trip Trap, tam je luxusní a moc se mi libiUrčitě bychom časem užili všechny ty varianty včetně te pro dospělé, už to úplně vidim
jen ta cena no
ale dostala jsem pro malyho něco od rodiny, tak asi zainvestuji, ještě se poradím s mužem. Ale miluju univerzální věci
Já ji koupila z druhé ruky i to příslušenství a pak zase skoro za stejnou cenu prodala, třeba tu vaničku na mimino jsem měla asi dva měsíce, to se nové nevyplatí
už slouží na druhý dítě a úplně v pohodě.
@pikola tu vaničku na mimino ani neplanuju, maximálně jsem koukala na ten babyset na sedící, to by potřeba bylo. Ale s ležícím to už nějak vydrzim, kojim a dokrmovat se mi stejně ještě nechce, počkám až po půl roce
a pak už za par měsíců sedět bude
tak už právě pokukuju po zidlicce. Třeba se mi taky postesti a zrovna bude někdo prodávat ![]()
Za mně první ne, to až by fakt samo dítě sedělo, takže spíš ta druhá varianta
Máme pro syna tuto a jsme spoko 😁
My mame hauck - zidlicka je tusim beta+ a navrch je na nasazeni bouncer alpha, dokud dite nesedi. Jsem zatim spokojena.