Výběr kočárku danny sport a v-travel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
10.2.10 15:36

Výběr kočárku

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit jestli byste mi nepomohli s výběrem kočárku. Rozhoduju se mezo dorjan danny sport a v-travel. Prosím jestli máte s nimi nějaké zkušenosti, tak mi je napiště.
Děkuji moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9556
10.2.10 17:34

procti si diskuze, myslim, ze oba kocarky se tam uz nekolikrat probiraly…
 https://www.emimino.cz/…e/ctyrkolky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
10.2.10 17:36

Já mám danny sport 2009 a jsem maximálně spokojená.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
11.2.10 20:51

Ahojky,Dorjan sport pouzivam od srpna a sem hodne moc spokojena.Chodim s malou skoro kazdy den prumerne na hodinu a pul,takze uz dost zajetej.Sem treba rada,ze sportovni dil muzu davat z obou stran.Dyz vidim ty detska s rudyma tvarema od ledovyho vetru ,tak mi je jich lito.Preci jenom ,kdyz je dite oblicejem k mame,tak je drobet od vetru chranene.Nu a strecha u korbycky jde dost uzavrit ,latka na prikryti nozek ma poradnej lem ,takze do kocarku nefouka.Kamoska ma kocarek mnohem drazsi a ve sportovnim si dite nemuze otocit oblicejem k sobe a ted si do kocarku musela pridelat deku ,aby ji tam nefoukalo.Ma ho moc otevrenej.Ju a je taky dost prostornej,mala ma 67cm je ve fusaku a v poho v korbycce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
19.2.10 17:17

MUSÍM SOUHLASIT,JÁ MÁM SICE V-TRAVEL,ALE KOČÁRKY MAJÍ VELMI PODOBNÉ VLASTNOSTI A MUSÍM ŘÍCT,ŽE AČ SEM OTOČNEJ SPORTÁK NEPREFEROVALA,TED JSEM ZA NĚJ RÁDA,JAK PÍŠEŠ,MIMI JE OTOČENÉ KE MĚ A TUDÍŽ CHRÁNĚNÉ PROTI VĚTRU A I BOUDA JE NA NĚM SUPER

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí