Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
smaria píše:
Jéééééépamatuji si, jak jsem to tady taky řešila a teď už doma skoro 5.měsíců máme holčičku… Já bydlím v centru Prahy, takže velké dlažební kostky, vysoký obrubníky,… koupili jsme nakonec Maxi Cosi Mura 4 a jsem fakt spokojená! Kolečka jsou odpružená, obrovská korba oproti ostatním „píďům“
složí se v mikro sekundě a model 2010 je prý i odlehčený…
O tomhle kočárku velmi uvažuju, už ho pochválila kamarádka, teď čtu pozitiva i tady…super:-) ![]()
pozor, MURA 2010 je sice odlehčená (asi o kilo), ale sporťák má blbě řešenou stříšku, děsivě blbě, je tím hrozně nízko
a dítě naráží do stříšky hlavou.. a má blbou pojistku, díky které jde stříška hrozně blbě složit.. pak ještě sebrali šusťák ze zadu boudičky a nenahradili ničím, takže je stříška vlastně malá.. ![]()
radši počkat na 2011, tam prý má být pojistka stříšky lepší a snad i vyřešili tu výšku stříšky..
(nebo koupit 2009, nebo 09 sportovní sedačku a 2010 podvozek, to je ideální kombinace
)
jo, mají jí na netu,a le nevím, jaká je dostupnost
oni prodejci velmi často inzerují něco, co ještě nemají..
ale do března určitě bude
![]()
smaria píše:
Jéééééépamatuji si, jak jsem to tady taky řešila a teď už doma skoro 5.měsíců máme holčičku… Já bydlím v centru Prahy, takže velké dlažební kostky, vysoký obrubníky,… koupili jsme nakonec Maxi Cosi Mura 4 a jsem fakt spokojená! Kolečka jsou odpružená, obrovská korba oproti ostatním „píďům“
složí se v mikro sekundě a model 2010 je prý i odlehčený…
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, taky uvažuju o Maxi cosi, ale jediný co mi vadí je sportovní kočárek, přijde mi malý, nemáte již někdo odzkoušeno? ![]()