Výběr kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
23.5.11 14:12
MarketaJ píše:
Kočárek je to celkem pěknej, ale mám obavy, že pokud máš větší dítě, tak bude mít narvanou hlavu na boudě.

To myslíš toho Patrona? My jezdíme už nějaký ten pátek ve Fenixu F4R, už ve sporťáku a malej se tam vejde v pohodě a to jsme s manželem oba docela vysocí, tak náš malej už vlastně není úplně malej :lol:
Jinak na kočár si nemůžu stěžovat, projedem v pohodě na chalupě terénem a i ve městě je díky rotačním kolečkům supr :dance: Za mě doporučuju! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
23.5.11 16:25

Ne myslela jsem ten ABC design, ten poslední odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.5.11 16:43

Zatím nevím, jak bude dítě velké. Počítám, že kolem roku a půl pořídím stejně golfky nebo nějaký lehký sporťák, třeba baby jogger city mini, mám ho na dvojčata a jsem spokojená.
Ten abc chci tento týden omrknout naživo, tak pak napíšu, jak je velký, co bouda, váha a tak.
Ještě se mi zdá ta korba nějak nízko, ale to by snad nemělo ničemu vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.5.11 07:46

Aha, tak to se omlouvám, ten jsem nějak přehlídla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
7.7.11 14:08

Píšu po dlouhé době,už jsem viděla kočárek Viper S4 naživo. Působí robustně, ale splňuje všechny požadavky co jsem psala výše. Kromě té váhy, ale ani ta mě nepřipadá nijak hrozná. Líbí se mě, že je dobře udělaný, včetně detailů. Co mě celkem vadí je výběr barev, pouze 4 typy a všude převládá černá.
Ještě zvažuju kočárek Firkon verano long, z těch levných vypadá asi nejlíp. Ještě budu ale pátrat dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.7.11 14:19

Ahoj ja taky uvazuji o koupi kocarku pro naseho druheho potomka. Moc se mi libi a odpovida tvym poradavkum kocarek Valco Rebel.
Videla jsem ho v Malvikovi a vyzkousela jsem ho tam.

Valco.https://www.malvik.cz/Kocarky/korbicky/Valco-Baby-Rebel-Q-Hluboky-dil-Novinka-2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.7.11 15:23

Děkuji za tip, vypadá dobře, zkusím ho někde zkouknout naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
28.7.11 11:47

Taky se zkusim v tom zorientovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.7.11 20:47

Mně se Viper S4 líbil moc už na internetu, pak jsem ho zkoušela v obchodě a bylo vybráno, dneska dorazil. Máme černo-červený, barevných kombinací opravdu moc není, ale objednala jsem v barvě i přebalovací tašku a kočárek mi nepřipadá nějak smutný.

Ivaxy píše:
Píšu po dlouhé době,už jsem viděla kočárek Viper S4 naživo. Působí robustně, ale splňuje všechny požadavky co jsem psala výše. Kromě té váhy, ale ani ta mě nepřipadá nijak hrozná. Líbí se mě, že je dobře udělaný, včetně detailů. Co mě celkem vadí je výběr barev, pouze 4 typy a všude převládá černá.
Ještě zvažuju kočárek Firkon verano long, z těch levných vypadá asi nejlíp. Ještě budu ale pátrat dál :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.11 15:39

kočárek

Zdravím všechny, taky jsem jedna z čekatelek, která si v té neskutečné kvantitě nemůže vybrat ten správný kočárek :-D . Rozklikla jsem si ale stránky gessleinu, co tady radíte té paní a musím říct, že mě ten kočárek hodně zaujal. Jen bych se chtěla zeptat, jestli je odpružený. To je pro mě priorita, protože „jezdící hroby“ mi přijdou strašně neforemný. Koukala jsem ještě na kočárek Peg Perego - skate system, který by mi vyhovoval ALE má nepraktický sporťák, který se nedá polohovat jinak než sklopením sedačky. Díky moc za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
10.8.11 15:56

Já jsem ten gesslein nakonec zavrhla, jednak není k vidění nikde v Brně, a taky by mě nebavilo přehazovat ty kola, nikdy nejedu jen po hladkém chodníku nebo jen v terénu, tady na vesnici je to vždycky obojí.
Zatím jsem ve výběru nijak nepokročila, pořád mám předvybrané jen Babydesign viper nebo Firkon verano.
Ještě uvažuju o Baby jogger elite, je tu o něm taky diskuse. Vím, že si ho nejspíš koupím jako sporťák, ale trochu mě nahlodává, jestli ho nekoupit rovnou i s korbou. Proti je, že nemá otočnou sedačku, to by mě asi zezačátku chybělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
11.8.11 08:40

My koupily o víkendu hoco master l, je to docela prostorný kočárek, sportovní korbička se dá přehazovat, kola odpružená, přední jsou s aretací, největší výhodu, kterou manžel ocenil, je skládání a rozkládání kočárku, vše je opravdu jednoduché, že to zvládnu naprosto sama. Tady je na něj odkaz: http://www.kocarky-lucianek.cz/…r-L-Rot-2010 my máme barvu natural cacao, byla poslední v čr, tak jsme ho museli kupovat trochu předčasně :-) ale na krámech jsem je viděla v barvě červené a tmavě modré, moc hezké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
13.8.11 17:40

chci se zeptat jen obecne: jaky mate nazor na velikost korbicky…? me se konkretne libi model Jet Picasso od Babyactive, ale delka korbicky je „jen 80 cm“ je to dostacujici? ja netouzim po zadnem obrovi, ale rozhodne nechci kocarek ktery bude velikosti pripominat ten pro panenky:) poradte prosim…posilam i odkaz na kocarek
 http://www.lucishop.cz/…-jet-picasso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
13.8.11 19:44

Já si myslím, že 80 cm u hluboké korbičky je naprosto dostačující…to byl i můj požadavek když jsme kočárek kupovali…
A co vím, tak spousta kočárků nemají ani zdaleka těch 80…a že jich je hodně…
Větší důraz jsem pak kladla na sportovní verzi, protože tam bude prcek delší dobu než v té hluboké :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
14.8.11 08:56
Purelily píše:
Já si myslím, že 80 cm u hluboké korbičky je naprosto dostačující…to byl i můj požadavek když jsme kočárek kupovali…
A co vím, tak spousta kočárků nemají ani zdaleka těch 80…a že jich je hodně…
Větší důraz jsem pak kladla na sportovní verzi, protože tam bude prcek delší dobu než v té hluboké :wink:

diky za odpoved, jen bych se jeste zeptala, jak dlouho jste s takovým kocarkem vydrzeli, nez ho ditko „prerostlo“?:)
ja samozrejme kupuji kombinovany a sportovni verze vypada taky velmi obstojne…tak ho asi risknu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí