Výběr kočárku - tp září 24

10.5.24 17:57

Výběr kočárku - tp září 24

Hezky den vsem,
na zari cekam prvni miminko a potrebovala bych poradit s vyberem kocarku.
Bydlime ve meste (prevazne cyklostezky, klasicke chodniky, temer nikde kocici hlavy) nemame vytah a kocar budu urcite tahat do mezipatra, tzn. 12schodu max., auto mame v kombiku a penize nehraji roli.
Podle techto kriterii jsem se zatim rozhodla pro Easywalker Jimmey, splnuje moji predstavu o designu, korba mi prijde dostatecne velka na zimni fusak, ovlada se docela hezky (tezko ale srovnat zimni pocasi a hladkou podlahu v obchode), ale hlavne sportak se pak da zcela polozit, je mozne ho upevnit jak po, tak proti smeru jizdy a celkove mi pripada, ze za pekne penize poridim komplet vybaveni a neni treba nic prikupovat.

Je jeste nejake zasadni kriterium, na ktere bych se mela zamerit? Mate nekdo zkusenost primo s timto kocarkem? Manipulaci s nim mame vyzkousenou, precetla jsem xxx diskuzi a recenzi, ale nenarazila jsem na nic, co by mi ulehcilo rozhodnuti :think:
Diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13211
10.5.24 18:25

Extrémně důležité je pohodlí pro dítě, takže jedno z hlavních kritérií by mělo být prvotřídní odpružení.
Tento kočár jsme nikdy v ruce němala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37237
10.5.24 19:31

Důležité je odpružení a kola, na zimu jsou lepší velká kolečka co se daji zaaretovat, s těmi malými se pak blbě projizdi sněhem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.24 20:17

Pro mě to byly nafukovací kola a později jsme využívali sporťák jen na spaní a do terénu jezdili s vozejkem, protože má brzdu na řidítkácha jenohem stabilnější, nepřevrací se…u druhé to je stejně, když chci sportovat beru vozejk, když chci více pohybu, nechám ji v korbě…ještě nesedí…

• Citovat
  • Upravit
705
10.5.24 20:20

Ja jsem mela podobne podminky (mesto, vynaseni do schodu), a vybrala jsem Joolz hub. Pripada mi dost podobny tomu tvemu, i cenova kategorie podobna. A byla jsem teda spokojena, splnovalo to vsechno, co jsem chtela (i ten sportak do lehu). V terenu to neprojede nic, ale na to porid satek nebo nositko, a kvuli 14 dnum snehu v zime nema cenu porizovat tezky kocar s odpruzenim, kdyz se s nim pak budes dva roky tahat (a takove 12 kilove batole s kocarem a s nakupem se uz pronese). Za me vyber dobry :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
10.5.24 20:28

Já si myslím, žes vybrala dobře. Na terén si pořiďte případně to nosítko, kdyby jste chodili po výletech. On sebeterénnější kočárek nosítko v terénu nepřekoná.
Každý den budeš nosit ty schody, tak hlavně, aby se ti nosil dobře po schodech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.5.24 22:24

@karkuš tak my máme dům se zahradou a kočárek i vozejk nejsou těžký na naložení a vše projedou :-) já dávám mimčo spát ven nebo spí v autě cestou někam, takže využíváme denně…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4