Výběr místa pro život

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.12.14 22:54

Vyber mista pro zivot

Kdyby jste si mohli vybrat kde zit, kde by to bylo? Mame moznost dvou pracovnich nabidek pro manzela, bud Rakousko kousek pod Vidni, nebo Svycarsko a Zurich. Mame male dite, chceme odejit ze zahranici kde jsme ted, ale obe dve zeme maji sve pro i proti a nevime jak se rozhodnout.. Chceme byt bliz rodine, ne ale podminecne uplne blizko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
708
25.12.14 22:59

Tak ja bych treba chtela zit v teple u moře. :mrgreen: Mezi Rakouskem a Svycarskem se neumim rozhodnout, nemam zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
25.12.14 23:00

Tak ja bych se rozhodla kolik je pro a proti a taky podle nabidky prace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
25.12.14 23:02

Jé, to je krásné rozhodování:-) Jako já bych brala oboje! Musíte asi zvážit i ty pracovní nabídky, jestli jsou na delší dobu nebo jen dočasné, jak by muže tato práce naplňovala a samozřejmě i plat. Obě země jsou na žití pro mladou rodinu příjemné, Rakousko je samozřejmě blíž. No a pak taky, jaké uplatnění bys našla časem ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 23:07
@Busy Bee píše:
Tak ja bych treba chtela zit v teple u moře. :mrgreen: Mezi Rakouskem a Svycarskem se neumim rozhodnout, nemam zkusenost.

já taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.14 23:12
@Busy Bee píše:

V teple zijeme uz par let, chce to zmenu ;)
Obe nabidky jsou dobre, svycarsko bude za vic, ale taky zivot za enormne vic.

• Citovat
  • Upravit
45687
25.12.14 23:15

Urcite bych se rozhodla pro Rakousko, Švýcarsko je takova divná země ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.12.14 23:21

Rakousko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.12.14 23:22

Ty jo, pro mne šílený rozhodování - nechtěla bych žít jinde než tady - kousek za Prahou. Já bych to tedy brala buď čistě podle té práce anebo bych volila tu Vídeň - ta se mi zdá Praze víc podobná a každej druhej Vídeňák umí polsky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
25.12.14 23:28

Svycarsko je top, sice jevtam draz, ale jina mentalita lidi a rozhodne dle meho nazoru o stupen vys nad Rakouskem ;) Jinak tise zavidim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
26.12.14 00:20

No Švýcarsko je asi výš, co do úrovně, ale taky celkem uzavřené proti cizincům..ne že by nebyli přátelští, ale sakra dobře si uvědomují, že je to někdo cizí z venku.. Jinak je to úžasná krásná země, úroveň lidí, uvědomělost, spolehlivost.. Pro Rakousko by mi hlasovalo, že je to blíž..to člověk sedne po práci do auta a ještě stihne v pátek večer narozeninovou party s přáteli, na kterou ho pozvali. To ze Švýcarska tak rychle nedáte ;) S Rakušáky a přijímáním cizinců nemám zkušenost.
A já rozhodně nezávidím ;) Nám v zahraničí chyběla rodina, přátelé, kořeny..my jsme šťastní, že jsme mezi svými. ;) Všude je chleba o dvou kůrkách a nikde to není dokonalé bez chybičky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
26.12.14 01:40

Mě by z Prahy nikdy nikdo nedostal :mrgreen: Ale kdybych si MUSELA vybrat, tak asi z čistě praktického důvodu, že je Vídeň téměř za humny, bych zvolila Rakousko. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.14 07:22

Ja bych zase nesla zpatky do Prahy, na dovolenou mi to staci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2638
26.12.14 07:55

Ja Rakousko. Je to bliz domu, Svycarsko je zvlastni zeme. Jiny socialni system, no tezke :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85271
26.12.14 08:31
@Anonymní píše:
Kdyby jste si mohli vybrat kde zit, kde by to bylo? Mame moznost dvou pracovnich nabidek pro manzela, bud Rakousko kousek pod Vidni, nebo Svycarsko a Zurich. Mame male dite, chceme odejit ze zahranici kde jsme ted, ale obe dve zeme maji sve pro i proti a nevime jak se rozhodnout.. Chceme byt bliz rodine, ne ale podminecne uplne blizko :mrgreen:

Mam zname Cechy tam i tam a urcite Rakousko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí