Výběr náušniček

3249
24.2.13 12:14

Výběr náušniček

Maminky jdu pro radu. Nemáte někdo nějaké osvědčené náušničky, které se fakt nerozepnou? Malá měla takové ty klasické visací dětské, no dneska ráno jedna zmizela, hrozně mě to mrzí, slušely jí, takhle je zas jako kluk:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
24.2.13 12:25

Dcera ma tyto http://www.nausnice-prsteny-zlato-stribro.cz/…ate-ve176-bz a zapinani je tesne, rozepnout jdou hodne tezko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
24.2.13 12:30

Hojky :mavam: náušničky se dají nechat uzamknout, né všechny jen některé, je to pojistka proti možné ztrátě. Trvá pár vteřin a v každém dobrém klenotnictví tuto službičku určitě rádi provedou. Vybírej mezi náušničkami u kterých je možnost uzamčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384
24.2.13 13:01

@Koblížek21 valinka měla tyhle http://www.tvojesperky.com/…e-cutie.html, jsou nádherný ale mají jeden velký problém, o tykadla stále zatrhávala :cert: :cert: takže pak tu jednu měla úplně zdeformovanou a zaltník jí narovnal ale rovnou říkal že příště se to při srovnávání zlomí a je neopravitelná :? a zatrhával bohužel hodně často takže začátkem roku jsem jí objednala tyhle http://www.zlatnictvi-zlaticko.cz/…nky-6021-ck/ a jsou super :palec: :palec:, mají úplně hladký povrch takže nikde nezatrhává a zapínání je na zacvaknutí takže jsem moc spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
24.2.13 17:55

No holky, ty právě všechny co jste mi poslaly tak měla, a měla hladké, nezadrhávaly, nechápu, jak to dokázala, přitom na ty uši si moc nesahá. Jedině že bych zkusila ty kroužky, ale to podle mně jde taky rozepnout, nebo ještě ty na šroubek, já fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
24.2.13 18:42

@Koblížek21 A proč nezajdeš do zlatnictví a nevyberete naušničky který se dají uzamknout? No nevím já bych sázela na jistotu. Asi bych nekupovala náušničky za který bych dala nemalou částku a pak se strachovala tím jestli se rozepnou nebo ne. Na šroubek rozhodně nedoporučuju ty se ztrácejí rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
24.2.13 19:01

@tegereen tak já zlatý nechci, a zas uzamknout je nemůžu protože dost často malou v nemocnicích uspávají a lítat kvůli tomu pokaždý do zlatnictví to oddělat je taky takový naprd. Nehledě na to, že my tu vlastně ani pořádný zlatnictví nemáme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
24.2.13 19:14

@Koblížek21 aha, tak to jsem netušila. Ale zase když budeš náušničky často sundavat a zase nandavat tak to zavírání se opotřebí a nebude tak pevný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
24.2.13 21:08

@tegereen nu to jako jasný, chápu že jedny nevydrží věčně, proto nechci drahý zlatý. jenže tyhle jsem nandala minulou středu, a už spadla. Ach jo, ještě, že se našla, sice až večer, tak jsem malou nacpala chlebem aby se to obalilo kdyby to náhodou předtím snědla, ale teď člověk trne co tam dát, zase když už to má píchlý, tak je škoda to nechat zarůst :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
24.2.13 22:05

@Koblížek21 tak jí kup malinký kroužky u kterých se to zapínání zasune přímo do té naušničky. To tak rychle kočička neztratí :hug:

Příspěvek upraven 25.02.13 v 00:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
24.2.13 22:09

Myslíš? Mně právě u toho druhého odkazu jak mi posílala Markéta80 přišlo, že by to taky šlo strhnout, kdyby se za to zabralo. No zítra kouknu do toho pidizlatnictví tady u nás, jestli něco budou mít a uvidíme. Zatím jsem zas nasadila tyhle, trochu je zohýbala, ale nevěřím jim už no. A ten kroužek kdyby spolkla, tak to aspoň snáž vyjde, že nebude mít čím se kde chytit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
24.2.13 22:12

Ahoj já zkusila asi všechny možný starší dcera byla asi kouzelnice, ale rozepla jakýkoliv a vždycky někde ztratila, vyhazovala mi je ještě ve školce, tak jsem to vzdala a byla bez náušnic :oops:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
24.2.13 22:13

@datega když mně se to zvířátko za ty uši ani nechytá, vůbec netuším, jak to mohlo spadnout, ani trikem jsem jí nezachytla, protože to jsem sundavala pyžamo a to se přes hlavu netahá. Nechápu no. Asi zkusím ty kroužky ty asi budou při snězení nejbezpečnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
24.2.13 23:12
@Koblížek21 píše:
Myslíš? Mně právě u toho druhého odkazu jak mi posílala Markéta80 přišlo, že by to taky šlo strhnout, kdyby se za to zabralo. No zítra kouknu do toho pidizlatnictví tady u nás, jestli něco budou mít a uvidíme. Zatím jsem zas nasadila tyhle, trochu je zohýbala, ale nevěřím jim už no. A ten kroužek kdyby spolkla, tak to aspoň snáž vyjde, že nebude mít čím se kde chytit :-D

Nemyslím ty kroužky co posílala Marketa80 u kterých se to zapínání jen zacvakne do náušnice. Mrknu na net a pošlu ti odkaz toho co mám na mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
24.2.13 23:20

Myslela jsem takovéhle akorát malinké. U nich se to zapínání zastrčí přímo do té náušnice. Na druhým obrázku trochu trčí právě to co se do tý náušnice zasune. Je to dost dlouhé a jen tak to při sundavání vysunout nejde, je na to potřeba trochu víc síly a tu malá nemá.

http://www.sperky-shop.cz/…c-2cm-25268/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová