Výběr nejlepšího kočárku

• Otevřená skupina

Pro všechny nastávající maminky s termínem porodu leden 2016

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

891
12.8.15 14:09

Výběr nejlepšího kočárku

Holky snad se nebudete zlobit že jsem založila nové téma, ale teď zrovna jsem taky ve fázi okukování kočárků a vaše příspěvky se mi v diskusi ztrácejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
12.8.15 17:34

A jaké kočárky konkrétně okukuješ? Máš už nějaký vybraný, nebo alespon představu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
12.8.15 19:18

Ahoj holky,
tak jsem se začala trošku dívat na kočárky a možná i ostatním by mohl pomoci článek z dTestu na kočárky. Našla jsem 2 články, které lze stáhnout zadarmo, tak posílám odkaz. Třeba se může hodit i dalším :mrgreen:
Test kočárků 2013
Test kočárků 2013 II.

Zatim ještě nemam vybráno je to hrůza kolik jich je 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
13.8.15 16:29

@marcelka88 jde mi z toho hlava kolem, takových druhů kočárků, chtěla bych něco v tomhle stylu http://www.patro.cz/…e-model-2015?… s velkými koly, ale zrovna tahle značka nemá dobrý hodnocení a nic stylově podobnýho jsem nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.8.15 16:31

Ahoj holky, tedy ani jsem netušila kolik kočárků je na trhu. V tom aby se koza vyznala :roll: a stejně mám pocit, že člověk nemůže nikdy vybrat ten naprosto nejlepší :roll:

Ale vybrala jsem si tyto kočárky: Bugaboo Cameleon 3; Mamas & Papas Urbo nebo Mylo2; Baby Jogger CITY MINI 4 kola nebo ELITE a do čtveřice Britax B-MOTION 4

Ještě si udělám tabulku na srovnání dalších podrobností. Ale +- se skoro rovnají.

A jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
14.8.15 12:03

Já mám vybraný kočárek Cybex Priam… Tak už si ho jen osahat na živo, ale zatím je to favorit. Chtěla jsem taky Bugaboo, ale tam mi vadí ta sportovní sedačka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
14.8.15 12:21

@marcelka88 me spis ta cena u bugaboo, ale jak píšeš je potřeba jit si vše odchází a zkusit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
15.8.15 09:21

Tak já mam zatím v oku Dorjaan, X lander, ale těch kočárů je tolik :-( Potřebuju takovou kombinaci do terénu i do města, jelikož bydlím na konci světa u přehrady :-D Holky, a co je lepší, trojkombinace, dvojkombinace nebo vše jednotlivě? Budem potřebovat hluboké korbičky, tak přemýšlím, jestli koupit jen korbu a napřesrok i sporták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.8.15 10:55

@LuWajzik taky nad tím přemýšlím. U trojkombinaci píši, ze je na úkor místa. Ale zatim nevím, nemam projití ani přiměřeno. Dělám si kritéria která chci aby kočárek splňoval. Bude dobre si korbicku změřit. Ale není to jednoduché. Ještě přemýšlím nad Mutsy 4Rider. Ale chce to jit si omrknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.8.15 22:03

@JaneCase Tomu je hodně podobný můj favorit číslo 2 a to je Teutonia Elegance - mrkni na ní :kytka: Ale cenově je teda někde jinde, jenže je to prostě německá kvalita :pankac: A ještě Tako Ballila je ve stylu co bys chtěla a za přijatelnou cenu Ale recenze na něj neznám…

@Peka77 Bud v klidu mě cena u Cybexu i Teutonie vzala dech 8o :mrgreen: Taky ještě budu hodně zvažovat, protože je to vážně pálka za ten Cybex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
16.8.15 22:04

Jináč já bych chtěla trojkombinaci, měla jsem i s malým a byla jsem spoky. Jelikož jezdim nakupovat jídlo jen do velkých obchodáku, tak autosedačku na podvozek určitě využiju… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
17.8.15 07:26

Ahojky holky, vy jste šikulky:)Já bych potřebovala kočárek hlavně do terénu. Do města asi nějak extra jezdit nebudu za to na túry pořád.. Nemáte nějákej takovej vyhlídnutej? Psali ho Roan Marita, Inglesina magnum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
17.8.15 07:27

Na tako ballila jsme se taky dívala.. tyhle tři kočárky, s velkýma 4 kolama měly nej recenze co se týče výdrže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
17.8.15 09:40

@marcelka88 to je fakt, darda je to slušná, zatím mi vede Bugaboo Cameleon. Ale ještě uvidím jak budou vypadat ty ostatní. Podle toho se rozhodnu.
@didi28 taky potřebuji do terénu, i když tedy nebydlíme na horách, ale v polích a moc asfaltových cest tu zrovna není. Inglesina možná dopadla vcelku dobře i v dTestu, posílala jsem odkaz, tak mkrni.
@LuWajzik X landra jsem měla též vyhlídnutého, ale trošku mě trápí tak váha a rozměry. Aby mi nezabral celé auto. I když mám kombi.

čtu i recenze na vybrané kočárky a nikde není 100%. Vždy je někdo pro a proti. Chce to trošku vyzkoušet v obchodě a pak děj se vůle boží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
17.8.15 14:17

Já si bohužel nidke na ten Cybex recenze přečíst nemůžu, jelikož je to novinka a ještě ho nikdo asi moc nemá… I jsem zakládala diskuzi a nic. :roll:

jinak my byli v Malviku v Hostivicích a tam měli kočárků a věcí 8o :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny