Výběr parního mopu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Někdo nějaké další recenze, doporučení?
@AstraG Jak jste prosím dopadla, spokojena?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam Vileda parni mop a maly byt a jsem spokojena. Vytiram dlazbu a parkety, jedno na max, druhy na min a vse ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi. Přemýšlím nad parním mopem. Jak moc zůstane podlaha po použití mokrá ve srovnání s klasickým vytíráním? Jde mi o to, že se dvěma dětmi se mi těžko vytírá, musím je dát do židličky a lehátka a vztekají se. Tak jen jestli při použití parního mopu může dítě běhat po podlaze, aniž by mělo zmáčené ponožky, nebo je to podobné jako při vytírání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thomassss píše:
Obnovuji diskuzi. Přemýšlím nad parním mopem. Jak moc zůstane podlaha po použití mokrá ve srovnání s klasickým vytíráním? Jde mi o to, že se dvěma dětmi se mi těžko vytírá, musím je dát do židličky a lehátka a vztekají se. Tak jen jestli při použití parního mopu může dítě běhat po podlaze, aniž by mělo zmáčené ponožky, nebo je to podobné jako při vytírání
Já tedy nemůžu nic říct k parnímu mopu klasik, ale jsem šťastnou majitelkou parního čističe Kärcher SC2 (relativně obyčejný), který má integrovaný i mop, a naprosto ho zbožňuju. Dneska to trvalo tak 2 minuty, než podlaha uschla, určitě není nijak vyloženě mokrá, spíš jenom vlhká a mokré ponožky z ní nejsou. Výhodou toho Kärchera je to, že se dá ta mopová hadice oddělat a nasadit různé jiné nástavce třeba na čištění koupelny, kuchyně, oken… Jako asi to nemá takový výkon jako klasický parní mop, ale za mě jeden z nejvšestrannějších výrobků do domácnosti, a na normálně špinavou podlahu bohatě stačí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pruhovaný_mýval píše:
Já tedy nemůžu nic říct k parnímu mopu klasik, ale jsem šťastnou majitelkou parního čističe Kärcher SC2 (relativně obyčejný), který má integrovaný i mop, a naprosto ho zbožňuju. Dneska to trvalo tak 2 minuty, než podlaha uschla, určitě není nijak vyloženě mokrá, spíš jenom vlhká a mokré ponožky z ní nejsou. Výhodou toho Kärchera je to, že se dá ta mopová hadice oddělat a nasadit různé jiné nástavce třeba na čištění koupelny, kuchyně, oken… Jako asi to nemá takový výkon jako klasický parní mop, ale za mě jeden z nejvšestrannějších výrobků do domácnosti, a na normálně špinavou podlahu bohatě stačí
Bohuzel, ja parni mop chtela, dostala jsem ho a po vyzkouseni rychle sla vratit. Mame tmavou matnou podlahu a zustavaly po nem smouhy. Pro mne jedine profi zinylkovy mop se zdimacim pakovym kosem. Proste to, cim vytiraji uklizecky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba412 píše:
Bohuzel, ja parni mop chtela, dostala jsem ho a po vyzkouseni rychle sla vratit. Mame tmavou matnou podlahu a zustavaly po nem smouhy. Pro mne jedine profi zinylkovy mop se zdimacim pakovym kosem. Proste to, cim vytiraji uklizecky…
Tak matnou tmavou zrovna doma nemám
ale jasný, no, žádnej přístroj asi nebude úplně univerzálně vhodnej pro všechno. Třeba podlahu z olejovanýho masivu bych s tím asi nečistila. Tak abych upřesnila první příspěvek, doporučuji na parkety, světlou plovoucí podlahu, šedé i bílé dlaždice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pruhovaný_mýval píše:
Tak matnou tmavou zrovna doma nemámale jasný, no, žádnej přístroj asi nebude úplně univerzálně vhodnej pro všechno. Třeba podlahu z olejovanýho masivu bych s tím asi nečistila. Tak abych upřesnila první příspěvek, doporučuji na parkety, světlou plovoucí podlahu, šedé i bílé dlaždice
No ta nase podlaha je za trest…. Bohuzel dedictvi po predchozich obyvatelich baraku….
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thomassss píše:
Obnovuji diskuzi. Přemýšlím nad parním mopem. Jak moc zůstane podlaha po použití mokrá ve srovnání s klasickým vytíráním? Jde mi o to, že se dvěma dětmi se mi těžko vytírá, musím je dát do židličky a lehátka a vztekají se. Tak jen jestli při použití parního mopu může dítě běhat po podlaze, aniž by mělo zmáčené ponožky, nebo je to podobné jako při vytírání
Mám Viledu a ta podlaha je suchá skoro hned. Jako že když venku svítí slunko, tak do minuty, když je hnusně tak do 2-3 minut, ale v podstatě když se po umyté podlaze projdete, mokré ponožky mít nebudete 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super děvčata, děkuji za informace, to jsem chtěla slyšet
asi taky půjdu do té viledy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam, ale popravde ho pouzivam hodne, hodne malo. Cisti teda skvele, ale trva to s nim dlouho, je tezky a neni to vytahnout a vytrit no… vyhoda je sucha podlaha
klasicky, zdimatelny mop je asi nejlepsi. Lezi nam v rohu koupelny, vytahnu ho jen na velky uklid mozna tak 1× mesicne nebo kdyz odevzdam dite na cely den a najdu v sobe i chut uklizet ![]()
Ale kazda to ma jinak no ![]()
Ale kdyby, tak uz bych asi volila bezkabelový
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dandie22 píše:
Mam, ale popravde ho pouzivam hodne, hodne malo. Cisti teda skvele, ale trva to s nim dlouho, je tezky a neni to vytahnout a vytrit no… vyhoda je sucha podlahaklasicky, zdimatelny mop je asi nejlepsi. Lezi nam v rohu koupelny, vytahnu ho jen na velky uklid mozna tak 1× mesicne nebo kdyz odevzdam dite na cely den a najdu v sobe i chut uklizet
Ale kazda to ma jinak no
Aha, díky za informaci
já právě plánovala, jak s ním budu vytírat obden a budu mít pořád naleštěnou podlahu
ale pokud je těžký a trvá to dlouho, tak se mi do toho taky nebude asi tak moc chtít
a navíc ho moc nemáme kde uskladnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Concept, vytírá i vysává a dobrý. Jediná nevýhoda je, že je těžší. I když jsem zvládla s nim uklízet a druhé ruce chovat batole
, tak zase taková katastrofa to není. Kvůli dětem a psům používám každý den a spokojenost.
Jen jsem koupila víc návleků a ten tedy každý den měním ( peru normálně v pračce a suším v sušíčce).
- Citovat
- Upravit
@Thomassss píše:
Aha, díky za informacijá právě plánovala, jak s ním budu vytírat obden a budu mít pořád naleštěnou podlahu
ale pokud je těžký a trvá to dlouho, tak se mi do toho taky nebude asi tak moc chtít
a navíc ho moc nemáme kde uskladnit.
To nevím co trvá dlouho, mě déle trvalo připravit kybel s vodou a machat v tom mop, přenášet kybel..zlatý mop, i když delší kabel by nebyl na škodu 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit