Výběr parního mopu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1522
29.4.21 21:33

@AstraG určitě budete spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
29.4.21 21:53

@Reny28 taky už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
3.11.21 20:06

Někdo nějaké další recenze, doporučení?
@AstraG Jak jste prosím dopadla, spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
3.11.21 20:41

Mam Vileda parni mop a maly byt a jsem spokojena. Vytiram dlazbu a parkety, jedno na max, druhy na min a vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
26.4.22 12:40

Obnovuji diskuzi. Přemýšlím nad parním mopem. Jak moc zůstane podlaha po použití mokrá ve srovnání s klasickým vytíráním? Jde mi o to, že se dvěma dětmi se mi těžko vytírá, musím je dát do židličky a lehátka a vztekají se. Tak jen jestli při použití parního mopu může dítě běhat po podlaze, aniž by mělo zmáčené ponožky, nebo je to podobné jako při vytírání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
26.4.22 13:30
@Thomassss píše:
Obnovuji diskuzi. Přemýšlím nad parním mopem. Jak moc zůstane podlaha po použití mokrá ve srovnání s klasickým vytíráním? Jde mi o to, že se dvěma dětmi se mi těžko vytírá, musím je dát do židličky a lehátka a vztekají se. Tak jen jestli při použití parního mopu může dítě běhat po podlaze, aniž by mělo zmáčené ponožky, nebo je to podobné jako při vytírání :)

Já tedy nemůžu nic říct k parnímu mopu klasik, ale jsem šťastnou majitelkou parního čističe Kärcher SC2 (relativně obyčejný), který má integrovaný i mop, a naprosto ho zbožňuju. Dneska to trvalo tak 2 minuty, než podlaha uschla, určitě není nijak vyloženě mokrá, spíš jenom vlhká a mokré ponožky z ní nejsou. Výhodou toho Kärchera je to, že se dá ta mopová hadice oddělat a nasadit různé jiné nástavce třeba na čištění koupelny, kuchyně, oken… Jako asi to nemá takový výkon jako klasický parní mop, ale za mě jeden z nejvšestrannějších výrobků do domácnosti, a na normálně špinavou podlahu bohatě stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
26.4.22 13:37
@Pruhovaný_mýval píše:
Já tedy nemůžu nic říct k parnímu mopu klasik, ale jsem šťastnou majitelkou parního čističe Kärcher SC2 (relativně obyčejný), který má integrovaný i mop, a naprosto ho zbožňuju. Dneska to trvalo tak 2 minuty, než podlaha uschla, určitě není nijak vyloženě mokrá, spíš jenom vlhká a mokré ponožky z ní nejsou. Výhodou toho Kärchera je to, že se dá ta mopová hadice oddělat a nasadit různé jiné nástavce třeba na čištění koupelny, kuchyně, oken… Jako asi to nemá takový výkon jako klasický parní mop, ale za mě jeden z nejvšestrannějších výrobků do domácnosti, a na normálně špinavou podlahu bohatě stačí

Bohuzel, ja parni mop chtela, dostala jsem ho a po vyzkouseni rychle sla vratit. Mame tmavou matnou podlahu a zustavaly po nem smouhy. Pro mne jedine profi zinylkovy mop se zdimacim pakovym kosem. Proste to, cim vytiraji uklizecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
26.4.22 13:41
@Ba412 píše:
Bohuzel, ja parni mop chtela, dostala jsem ho a po vyzkouseni rychle sla vratit. Mame tmavou matnou podlahu a zustavaly po nem smouhy. Pro mne jedine profi zinylkovy mop se zdimacim pakovym kosem. Proste to, cim vytiraji uklizecky…

Tak matnou tmavou zrovna doma nemám :nevim: ale jasný, no, žádnej přístroj asi nebude úplně univerzálně vhodnej pro všechno. Třeba podlahu z olejovanýho masivu bych s tím asi nečistila. Tak abych upřesnila první příspěvek, doporučuji na parkety, světlou plovoucí podlahu, šedé i bílé dlaždice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
26.4.22 14:07
@Pruhovaný_mýval píše:
Tak matnou tmavou zrovna doma nemám :nevim: ale jasný, no, žádnej přístroj asi nebude úplně univerzálně vhodnej pro všechno. Třeba podlahu z olejovanýho masivu bych s tím asi nečistila. Tak abych upřesnila první příspěvek, doporučuji na parkety, světlou plovoucí podlahu, šedé i bílé dlaždice :)

No ta nase podlaha je za trest…. Bohuzel dedictvi po predchozich obyvatelich baraku….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
26.4.22 20:42
@Thomassss píše:
Obnovuji diskuzi. Přemýšlím nad parním mopem. Jak moc zůstane podlaha po použití mokrá ve srovnání s klasickým vytíráním? Jde mi o to, že se dvěma dětmi se mi těžko vytírá, musím je dát do židličky a lehátka a vztekají se. Tak jen jestli při použití parního mopu může dítě běhat po podlaze, aniž by mělo zmáčené ponožky, nebo je to podobné jako při vytírání :)

Mám Viledu a ta podlaha je suchá skoro hned. Jako že když venku svítí slunko, tak do minuty, když je hnusně tak do 2-3 minut, ale v podstatě když se po umyté podlaze projdete, mokré ponožky mít nebudete 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
26.4.22 20:44

Super děvčata, děkuji za informace, to jsem chtěla slyšet :P :palec: asi taky půjdu do té viledy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
26.4.22 20:49

Mam, ale popravde ho pouzivam hodne, hodne malo. Cisti teda skvele, ale trva to s nim dlouho, je tezky a neni to vytahnout a vytrit no… vyhoda je sucha podlaha :lol: klasicky, zdimatelny mop je asi nejlepsi. Lezi nam v rohu koupelny, vytahnu ho jen na velky uklid mozna tak 1× mesicne nebo kdyz odevzdam dite na cely den a najdu v sobe i chut uklizet :lol:
Ale kazda to ma jinak no :)
Ale kdyby, tak uz bych asi volila bezkabelový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
26.4.22 20:54
@Dandie22 píše:
Mam, ale popravde ho pouzivam hodne, hodne malo. Cisti teda skvele, ale trva to s nim dlouho, je tezky a neni to vytahnout a vytrit no… vyhoda je sucha podlaha :lol: klasicky, zdimatelny mop je asi nejlepsi. Lezi nam v rohu koupelny, vytahnu ho jen na velky uklid mozna tak 1× mesicne nebo kdyz odevzdam dite na cely den a najdu v sobe i chut uklizet :lol:
Ale kazda to ma jinak no :)

Aha, díky za informaci :palec: já právě plánovala, jak s ním budu vytírat obden a budu mít pořád naleštěnou podlahu :think: ale pokud je těžký a trvá to dlouho, tak se mi do toho taky nebude asi tak moc chtít :( a navíc ho moc nemáme kde uskladnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
26.4.22 21:01

Mám Concept, vytírá i vysává a dobrý. Jediná nevýhoda je, že je těžší. I když jsem zvládla s nim uklízet a druhé ruce chovat batole ;), tak zase taková katastrofa to není. Kvůli dětem a psům používám každý den a spokojenost.
Jen jsem koupila víc návleků a ten tedy každý den měním ( peru normálně v pračce a suším v sušíčce).

• Citovat
  • Upravit
2004
26.4.22 22:07
@Thomassss píše:
Aha, díky za informaci :palec: já právě plánovala, jak s ním budu vytírat obden a budu mít pořád naleštěnou podlahu :think: ale pokud je těžký a trvá to dlouho, tak se mi do toho taky nebude asi tak moc chtít :( a navíc ho moc nemáme kde uskladnit.

To nevím co trvá dlouho, mě déle trvalo připravit kybel s vodou a machat v tom mop, přenášet kybel..zlatý mop, i když delší kabel by nebyl na škodu 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí