Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte, ktore reprodukčné centrum je v cr podla Vas najlepsie s najmodernejšími metódami na liecbu s vlastnymi vajíčkami? Ma individualny a ludsky pristup…?za Vase rady dakujeme. Boli sme na Slovensku a teraz sme v RF Brno ale som velmi sklamana…vopred kazdej jednej dakujem.. ![]()
V tomto případě doporučujeme náš pravidelně aktualizovaný seznam Center asistované reprodukce, kde naleznete také aktuální recenze přímo od klientů.
Já jsem byla na IVF klinice ve Zlíně a fakt jsem byla moc spokojená. Přístup tam je hodně příjemnej, všechno s tebou řeší empaticky, na nic netlačí, fakt se snaží pomoct. No a hlavně ve Zlíně se nám to nakonec i podařilo ![]()
My jsme byli ve stejné situaci, taky jsme nejdřív zkoušeli jinde a nakonec jsme zakotvili ve na IVF klinice ve Zlíně. Můžu říct, že tam mají fakt moderní postupy, všechno vysvětlí srozumitelně a hlavně ten přístup je úplně jiný, lidský a individuální. Neměla jsem tam pocit, že jsem jen další „případ do statistiky“. Za nás velká spokojenost a hlavně to přineslo výsledek.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď