Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte, ktore reprodukčné centrum je v cr podla Vas najlepsie s najmodernejšími metódami na liecbu s vlastnymi vajíčkami? Ma individualny a ludsky pristup…?za Vase rady dakujeme. Boli sme na Slovensku a teraz sme v RF Brno ale som velmi sklamana…vopred kazdej jednej dakujem.. ![]()
V tomto případě doporučujeme náš pravidelně aktualizovaný seznam Center asistované reprodukce, kde naleznete také aktuální recenze přímo od klientů.
Já jsem byla na IVF klinice ve Zlíně a fakt jsem byla moc spokojená. Přístup tam je hodně příjemnej, všechno s tebou řeší empaticky, na nic netlačí, fakt se snaží pomoct. No a hlavně ve Zlíně se nám to nakonec i podařilo ![]()
My jsme byli ve stejné situaci, taky jsme nejdřív zkoušeli jinde a nakonec jsme zakotvili ve na IVF klinice ve Zlíně. Můžu říct, že tam mají fakt moderní postupy, všechno vysvětlí srozumitelně a hlavně ten přístup je úplně jiný, lidský a individuální. Neměla jsem tam pocit, že jsem jen další „případ do statistiky“. Za nás velká spokojenost a hlavně to přineslo výsledek.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.