Výběr VŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobré tlachání. A dáš nám taky vědět, pokud se nedostaneš ani na jednu z VŠ, které uvádíš? Mám za to, že pokud se hlásíš zrovna na takové školy, tak k tomu máš i dostatečnou mentální kapacitu a víš proč to děláš. Že to dělá někdo z rodiny. A co jako? To je dost málo na to, že se to týká tebe. Ty tu školu budeš muset vystudovat. Ty musíš vědět co je v tobě a co tě baví. Mně se nehodíš ani na jedno. Neznám nic horšího, než nerozhodnou právničku a učitelku, která bude učit, ale později si možná uvědomí, že měla studovat raději něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jsem ve 4. ročníku a půjdu na VŠ, ale nemohu se rozhodnout, jakou si vybrat. Co Vám pomohlo? Díky![]()
![]()
Ahojky. Z gymplu jsem se hlásila na speciální pedagogiku, práva, učitelství přírodopis/chemie a na psychologii. Dostala jsem se všude kromě psychologie (prý jsem měla málo četby na seznamu, co už ![]()
). Nakonec jsem šla na specku, protože jsem už na gymplu pracovala s dětmi s autismem a fakt mě to bavilo. A nelituji, obor mě hrozně baví- nicméně bych úplně netvrdila že peďák je lehký… znám hromadu lehčích škol a oborů.
. Minulý rok jsem si ke specce přibrala mediální studia, která mě zaujala, ale asi s tím seknu, nesplnilo to úplně má očekávání a nebaví mě.
namísto toho si na navazujícího magistra chci dát dva obory specky, nemůžu se rozhodnout totiž jakým směrem se chci profilovat, baví mě více oblastí.
Práva jsem za sebe vyřadila hned ze začátku, byla jsem svědkem sestřenčiného učení na státnice, viděla jsem, co se učí a bylo mi jasný, že by mě to dlouho nebavilo
. Navíc věřím, že to uplatnění z práv už dnes není takové, jako bylo třeba před patnácti lety. Absolventů je hodně, chce to ostré lokty se prosadit a to já nemám. ![]()
- Citovat
- Upravit