Maturita 2020

Anonymní
2.4.20 22:13

Maturita 2020

Ahoj,

je tu někdo, kdo má nyní maturovat? Dodělávám si školu dálkově a mám toho až nad hlavu. Poctivě plním online úkoly i písemky ze školy. Ale mám teď doma 2 děti k tomu a je to opravdu na palici. Dát je rodičům nyní na hlídání nemohu a manžel pracuje stále i přes nynější situaci.

Jakpak myslíte, že to dopadne? Otevřou do 1.6 školy a tím maturity? :nevim:
Zajímá mě váš názor.

Děkuji všem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.4.20 22:20

Taky mám letos maturovat a mám teď třítýdenní miminko. Už toho mám taky dost a strašně mě štve, že vlastně stejně vůbec nevíme jak to bude a na čem jsme.
Myslím si ale, že školy do 1.6. otevřou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.20 22:24

Tak to jsme dvě. Vždy všechno musím mít naplánované a tohle je něco na mě.. 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.20 22:25

Jak se připravujete na DT z angličtiny?
Stále mám málo bodů :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.20 22:26
@Anonymní píše:
Tak to jsme dvě. Vždy všechno musím mít naplánované a tohle je něco na mě.. 8o

Nápodobně. Úplně mě ničí, že nevím jestli vůbec budu maturovat a jestli jo, tak kdy, jak.. No hrůza.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.20 22:28
@Anonymní píše:
Jak se připravujete na DT z angličtiny?
Stále mám málo bodů :zed: :zed:

Prostě zkouším ty z minulých let.

• Citovat
  • Upravit
3160
2.4.20 22:34

Letos státnicuji a také nic nevíme, nikdo nic neví. Nehroutím se z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 22:49

Taky mi zrušili zkoušky a nehroutím se z toho a to ani nevím kdy a zda vůbec zkoušky budou. Oproti vám aspoň víte že zkoušky budou a přibližně v jaké formě. U mě se to netýká sš ani vš

• Citovat
  • Upravit
14047
2.4.20 23:12

Ano, ministerstvo se bude snažit ukončit školní rok ve školách. Je možné, že se maturity protáhnou do července

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.4.20 08:11

Tvrdi, ze vse oznami po Velikonocich.
Myslim si, ze do skol se vracime v puli kvetna.
At stihnou v cervnu maturity a prijimacky.
Bylo receno, ze pokud se nastoupi v kvetnu, tak budou maturity za 2-3 tydny, kdyz se nastoupi v cervnu, tak udelaji prumer tri vysvedceni.
Nemyslim si, ze daji matur. vysvedceni zdarma, proto jsem si jista, ze do skol se nastoupi v kvetnu.
Treba znamy letos statnicuje na VS a uz mu doslo vyjadreni, ze statnice maji posunuty na cervenec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
3.4.20 08:33

Doporučuji Vás sledovat Dominika Feriho, který dává aktuality co se zrovna maturit tyče.
Mate info z první ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.20 10:31

Třeba na Slovensku už se do škol tenhle školní rok prý děti nevrátí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.20 13:20

Nojo, u nás se musíme všichni na dceřin rozkaz modlit aby ty školy do 1.6. neotevřeli :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.20 21:42

Já tedy nevím, ale myslím si že pokud začnou otevírat obchody po Velikonocích, tak akorát nakažení přibudou. Nemluvě o Velikonocích.
Ano, je zákaz, ale nevěřím, že to budou lidé striktně dodržovat :(
Bude zbytečné, aby děti byly ve škole na třeba 3 týdny. Pokud by byly maturity, tak jim stejně škola bude muset dát nejspíš nějaké volno nebo jinou aktivitu, aby na maturity měli klid.

• Citovat
  • Upravit
44
29.4.20 23:06

Maturita

Myslíte si, že bude letošní DT z českého jazyka o něco lehčí, vzhledem k situaci a k tomu, že žáci neměli stálou přípravu s učiteli, ale vzdělávali se doma bez pomoci.. Nedávno jsem četla článek z roku 2018, že ministr Plaga už chtěl maturity zmírnit na lehčí úroveň, obzvlášť didaktický test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze