Výběr VŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@vokishka píše:
Tak přihlášky už jsou dávno podané, ne?
To jasný, ale pokud se dostanu na obě, tak si budu muset vybrat…
![]()
- Citovat
- Upravit
Většina škol má prihlasky už uzavřené, některé tedy prodlouženo treba o tyden či dva… takže to řešíš možná trochu pozdě.
Výběr VŠ podle toho co mám vystudovano, podle toho co mě baví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marki111 píše:
Většina škol má prihlasky už uzavřené, některé tedy prodlouženo treba o tyden či dva… takže to řešíš možná trochu pozdě.Výběr VŠ podle toho co mám vystudovano, podle toho co mě baví.
Mám je podané, ale uvažuji o možnosti, že jsem se dostala na obě…
- Citovat
- Upravit
@listento píše:
Tak jdi na obě, ne?
Chci se věnovat na plno pouze jedné…
- Citovat
- Upravit
To se dá v pohodě dohromady… I naplno, a i s brigádou… Ale jak myslíš…
Ale jestli jsi typ, co se nechce věnovat více věcem, tak to právo pro tebe asi bude náročné, naopak přehled ve více oborech je výhodou. Právo je hlavně o analýze a syntéze informací, druhý obor by ti s tím pomohl.
Příspěvek upraven 08.04.20 v 20:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@listento píše:
To se dá v pohodě dohromady… I naplno, a i s brigádou… Ale jak myslíš…
Mě by to asi nebavilo, abych studovala obě. I když chápu, že pedák je jednoduchý…
![]()
- Citovat
- Upravit
Studuj to, o com si myslis, ze by ta v zivote bavilo robit. Nepises, o ake skoly sa jedna v tvojom pripade. Kazdopadne je dolezite, aby si sa pocas studia venovala aj jazyku. V dnesnej dobe je dolezite, aby so ovladala plynule aspon jeden jazyk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majkakajka píše:
Studuj to, o com si myslis, ze by ta v zivote bavilo robit. Nepises, o ake skoly sa jedna v tvojom pripade. Kazdopadne je dolezite, aby si sa pocas studia venovala aj jazyku. V dnesnej dobe je dolezite, aby so ovladala plynule aspon jeden jazyk.
Mám B2 AJ a B1 NEJ. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mě by to asi nebavilo, abych studovala obě. I když chápu, že pedák je jednoduchý…![]()
Tak jak které obory…co sisvybrala???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer, jsem ve 4. ročníku a půjdu na VŠ, ale nemohu se rozhodnout, jakou si vybrat. Co Vám pomohlo? Díky