Vybírám kočárek, jsem náročná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1163
8.1.17 21:37

Vybírám kočárek, jsem náročná

Ahoooj ženy,

už jsem vážně v koncích. Jdu za Vámi se poradit… :)

Sháním kočárek - hluboký dobrý, sporťák nutností :)

Musí být otočný do obou směrů, nafukovací kola, nejlépe trojkolka, vysoká rukojeť (mám 182cm).

Mám vyhlídnuté Peg perego gta3, Jané slalom reverse, Cam cortina x3, nebo nějaký jogger.

Poraďte… úplně nový asi nechci, ale cokoli najdu, je to stav šílený :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2061
8.1.17 21:39

Mám Baby design dotty a max spokojenost, hlavně se sportakem. Korbu v zkouším v září 8)

Příspěvek upraven 08.01.17 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
8.1.17 21:40

Gt3 není otočná do obou směrů, ale jinak super kočár, naprostá spokojenost s ním, je tedy velký není to do malého kufru auta. A nepřijde mi, že by starší byly v šíleném stavu, ten ůj aktuálně vozí 4. dítě a je furt OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.1.17 21:51

GT3 asi otočný není, ne? :think: Jané reverse jsem měla, není vyloženě špatný, ale výtky jsem k němu měla. Slalom pro je lepší, ale otočný není. Jestli jogger má trojkolku s otočnou sedačkou (nevím a teď se mi nechce hledat), šla bych do něj.

• Citovat
  • Upravit
26716
8.1.17 22:02

Mám maxi cosi, je otočný do obou směrů, rukojeť má vysunovací, takže i pro hodně vysoké lidi. Kola nafukovací nemá, ale nevím k čemu. Jezdila jsem s ním po lese a kočár zvládl všechno. Dělá se jak čtyřkolka, tak trojkolka.

Jinak nechápu, ten anonym. Co je na tom citlivého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.17 22:07
@Berousik píše:
Mám maxi cosi, je otočný do obou směrů, rukojeť má vysunovací, takže i pro hodně vysoké lidi. Kola nafukovací nemá, ale nevím k čemu. Jezdila jsem s ním po lese a kočár zvládl všechno. Dělá se jak čtyřkolka, tak trojkolka.Jinak nechápu, ten anonym. Co je na tom citlivého?

Maxi cosi se mi líbí Mura a ta otočná není.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.1.17 22:11

Sedačku otočíš ještě na Jané Trider. To už pro mě ale teda není trojkolka v tom pravém významu. Pak ten Maxi Cosi. @Berousik Ten nemá nafukovací kola? Mně přijde, že jsou nafukovací :lol: Potom ABC Design Cobra - neznám, nevím.
Mně obecně teda přijde otočná sedačka na trojkolce celkem kontraproduktivní, protože se tím mění těžiště kočáru a s tím i jízdní vlastnosti.

• Citovat
  • Upravit
26716
8.1.17 22:11
@Anonymní píše:

mám muru a otočná je. Myslím sporťák. Hluboká korba asi ne, ale to mě ani nikdy nenapadlo ji mít obráceně. Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.17 22:12

Koukám… Maxi Cosi Mura je otočná!!

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.1.17 22:13
@Anonymní píše:

Je

• Citovat
  • Upravit
26716
8.1.17 22:13

@Tunrida nene nemá nafukovací. Má to tvrdou vysokou gumu. Jako třeba u zahradního kolečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
8.1.17 22:15
@Anonymní píše:
Koukám… Maxi Cosi Mura je otočná!!

Musíš teda tu sportovní korbu celou vycvaknout, tzn. pokud nejsi rambo, tak vyndat dítě, vyvaknout, otočit, nacvaknout, vložit dítě. Nejde to jen tak otočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.1.17 22:16
@Berousik píše:
@Tunrida nene nemá nafukovací. Má to tvrdou vysokou gumu. Jako třeba u zahradního kolečka :mrgreen:

Jo ahá :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.1.17 22:16
@Berousik píše:
Musíš teda tu sportovní korbu celou vycvaknout, tzn. pokud nejsi rambo, tak vyndat dítě, vyvaknout, otočit, nacvaknout, vložit dítě. Nejde to jen tak otočit.

Takže jsem rambo :mrgreen: Ale teda udělala jsem to jen jednou :lol:

• Citovat
  • Upravit
26716
8.1.17 22:18
@Tunrida píše:
Takže jsem rambo :mrgreen: Ale teda udělala jsem to jen jednou :lol:

Já ne. Já bych se svojí šikovností dítě vyklopila  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek