Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
K příjmení jde nejvíce Filip a Nela. Kdybych se nedívala na příjmení, tak se mi líbí nejvíce z výběru Robin a Sára.
Filip, u holky mi s prijmenim nejlepe zni Timea, i kdyz se mi z tech tri libi nejmene ![]()
@Emilie píše:
Ani jedno, ale ze seznamu Jáchym a Nela.
Mám stejný názor, navíc si myslím že Timea se k Vašemu příjmení vůbec nehodí ![]()
@terinka4444 píše:
![]()
![]()
holky, Nela nebo Sára, to jsou naši favoriti…odpověď: co takhle Zuzana? Tomu se říká odpověď na přesně položenou otázku.
Za mě pro kluka Sebastian a holčička Sára.
Jinak znám Stanislava s Kateřinou a mají dvojčátka Marii a Mikuláše
.
Holky, libi se mi jmeno Natalie termin mam 5.12. A 21.12. Tedy na natalku je narozeny syn. Daly by jste to jmeno? Resite svatky?
@Anonymní píše:
Holky, libi se mi jmeno Natalie termin mam 5.12. A 21.12. Tedy na natalku je narozeny syn. Daly by jste to jmeno? Resite svatky?
Svátky neřeším, ale nedala bych svátek + narozeniny + Vánoce v jeden měsíc.
Nejdřív jsem to řešila, protože sama mám všechno pohromadě, ale pak pro mě byla mnohem vzácnější shoda s manželem - u obou dětí jsme se shodli hned, a shodou okolností tedy obě děti mají svátek poměrně blízko narozeninám, ale vymýšlet něco nového jen kvůli svátku se nám nechtělo (obzvlášť, když jsem zjistila, kolik párů se na jméně nedohodne, a my to měli na první dobrou).