Vybírání jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
15.6.16 18:20

No, nám to zachránilo druhý jméno, ale nevybírali jsme to účelově…ale mít všechno v jednom měsíci a že se ty narozky syna s tím svátkem krejou asi není uplně ideální, ale pokud vád jiný jméno neosloví tak bych to asi nelámala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
15.6.16 18:55

My máme doma Adámka, takže svátek má 24.12. Říkali jsme si, že jako dítě dostane nějakou drobnost ráno aby neřekl že to má pod stromeček, no a v dospělosti stejně dostane maximálně bonboniéru. Takže to nejspíš řešit nebude. Spíš jsem ráda, že narozeniny má v srpnu. Když už se svátek kryje s vánocemi. :) Mimochodem manžel má svátek v listopadu a čtyři dny na to i narozeniny. Švagrová má narozeniny a svátek taky v jednom měsíci během 14 dní. Ani jeden tím nijak netrpí. Pokud se vám tedy jméno líbí, dala bych ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.6.16 19:00
@Anonymní píše:
Holky, libi se mi jmeno Natalie termin mam 5.12. A 21.12. Tedy na natalku je narozeny syn. Daly by jste to jmeno? Resite svatky?

Nedala, což o to, jméno hezké, ale vem si že bude mít narozky, svátek v jeden měsíc + do toho Vánoce. :nevim: (a ještě to že na její svátek bude mít brácha narozky)… :nevim: za sebe říkám, vybrala bych jiné jméno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.16 19:05
@Kotatko03 píše:
Nedala, což o to, jméno hezké, ale vem si že bude mít narozky, svátek v jeden měsíc + do toho Vánoce. :nevim: (a ještě to že na její svátek bude mít brácha narozky)… :nevim: za sebe říkám, vybrala bych jiné jméno ;)

Prave proto se ptam na nazory, nejdriv jsem to zavrhla a neresila to ale jak porad patrame po jmenach tak zadne nas vylozene neoslovilo jako tohle, ale jak uz tu pani psala resit to druhym jmenem taky neni spatny napad.

• Citovat
  • Upravit
9935
15.6.16 19:07
@Anonymní píše:
Prave proto se ptam na nazory, nejdriv jsem to zavrhla a neresila to ale jak porad patrame po jmenach tak zadne nas vylozene neoslovilo jako tohle, ale jak uz tu pani psala resit to druhym jmenem taky neni spatny napad.

Jj, chápu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
15.6.16 19:09

Nase druhorozena ma svatek 1.9. a narozky4.9… fuj, jeste bude zacinat skolni rok… ale nemohla jsem si pomoct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.16 19:27

Syn je narozený 13 a 15 má svátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
15.6.16 19:31

:) obdivuji, že máte z čeho vybírat. Mě se konkrétně pro kluka nelíbí žádné jméno (kromě těch co máme v rodině a to jsme dávat nechtěli), takže nezbývá než doufat, že to bude holka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.16 19:47
@Svetlussska píše: :) obdivuji, že máte z čeho vybírat. Mě se konkrétně pro kluka nelíbí žádné jméno (kromě těch co máme v rodině a to jsme dávat nechtěli), takže nezbývá než doufat, že to bude holka!

No prave co jsem zacala premyslet nad druhym tak moc nemame :mrgreen: chtelo by to nejake kratsi a pekne ale jake to za boha nevim:/ my meli kluka vyreseneho hned ale vzhledem k tomu ze mame ceskou klasiku tak se tak jmenuje i pulka rodiny ale neni to spatny. Taky jsem se u druheho modlila za holcicku tak snad se i narodi :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.16 19:57
@Tarinka píše:
Nase druhorozena ma svatek 1.9. a narozky4.9… fuj, jeste bude zacinat skolni rok… ale nemohla jsem si pomoct :)

Taky mám svátek 1.9., a školní rok se tímto dnem začíná jednou za čas, takže to je fuk. :mrgreen: A když to náhodou vyšlo na první školní den, tak jsem to aspoň měla vždy spojené s cestou do cukrárny. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10631
15.6.16 20:01

Druhý syn je narozený 21. a svátek má 26. :roll: nejdřív jsem hodně řešila, že bude mít svátek a narozeniny cca tři týdny od sebe, pak se narodil o něco dřív a vyšlo to ještě hůř :) :roll: Ale jméno jsme kvůli tomu měnit nechtěli. Každopádně pokud by v ten měsíc měly být ještě Vánoce, tak nevím jestli bych ho dala :think:. Asi ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
15.6.16 20:25
@Anonymní píše:
Taky mám svátek 1.9., a školní rok se tímto dnem začíná jednou za čas, takže to je fuk. :mrgreen: A když to náhodou vyšlo na první školní den, tak jsem to aspoň měla vždy spojené s cestou do cukrárny. :pankac:

Mas pekny jmeno :P jenze nase k tomu ma jeste narozky… beru to podle sebe, mam narozky na konci cervna a vzdycky jsem dostavala darky dobry na prazdniny.. kolo, nafukovaci lehatko… jako starsi treba penize na novy plavky… nase Linda bude slavit posledni prazdninovej vikend, uplne si jeste dokazu predstavit ten pocit, ze zacina skola…no a dopoledne dostane bonbonieru a odpoledne penal a druhej den posupajdi do skoly… chudak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.6.16 21:05

Jméno jsme vybírali dlouho a když už jsme se konečně pro jedno rozhodli, tak jsme neřešili, že bude mít dcera narozeniny, za 14 dní svátek a za měsíc Vánoce. Za mě bych vybrala jméno, které se vám bude líbit a neřešila bych jak to vyjde. Stejně takové věci řeší pouze děti, neznám žádného dospělého, kterému by vadilo, že má např. svátek na Vánoce. A stejně věřím tomu, že pokud si dítě bude něco přát, tak to dostane i během roku a nebude se čekat na narozeniny, svátek, Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.6.16 16:38

Mě se líbí Nela a Filip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie