Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky chtěla bych se zeptat, za jak dlouho vám vybledla jizva po císaři? Já už jsem dva a půl měsíce po porodu a jizva je pořád červená. Nijak to už nebolí, mžu dělat prakticky všechno, ale zatím nebledne
Jsem půl rku po a je stále červená a počítám, že ještě min další půlrok bude. Ale každej jsme jinej, záleží jak tvý tělo reaguje.
Mně vybledla asi 4 měsíce po císaři, za týden to bude rok a mám ji úplně zhojenou, jen tenounkou bílou čárku. Kámoška je po císaři skoro dva roky a má pořád červenou, docela tustou „žížalu“… takže je to asi dost individuální, jak se kdo hojí, taky asi jak to fikli a zašili, možná i záleží na postavě? Těžko říct ![]()
Zalezi jak ti to zasili.
Po prvnim CS jizva nezmizela ani po skoro 3letech, porad cervena „zizala“, jak pise Dornicka.
Po druhem CS mam (po roce a pul) cast jizvy tenouckou bilou carku a cast opet zizalu.
A lepsi to nebude.
![]()
Začíná mi blednout z jednoho kraje,asi tak 5cm už je vybledlých.
Po císaři jsem skoro 20m.
Tak, holky budou mit 8 mesicu a jizvu uz mam vybledlou-ale bledla postupne, chvili jsem mela v podbrisku morseovku ![]()
Ahoj,jsem 2 roky po císaři a skoro celá je už bledá..akorát prosředek je červenej..A dost citlivej…