Vyblednutí jizvy

2891
13.5.11 18:28

Vyblednutí jizvy

Ahojky chtěla bych se zeptat, za jak dlouho vám vybledla jizva po císaři? Já už jsem dva a půl měsíce po porodu a jizva je pořád červená. Nijak to už nebolí, mžu dělat prakticky všechno, ale zatím nebledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
13.5.11 18:29

Jsem půl rku po a je stále červená a počítám, že ještě min další půlrok bude. Ale každej jsme jinej, záleží jak tvý tělo reaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
13.5.11 18:37

Mně vybledla asi 4 měsíce po císaři, za týden to bude rok a mám ji úplně zhojenou, jen tenounkou bílou čárku. Kámoška je po císaři skoro dva roky a má pořád červenou, docela tustou „žížalu“… takže je to asi dost individuální, jak se kdo hojí, taky asi jak to fikli a zašili, možná i záleží na postavě? Těžko říct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.5.11 18:45

Zalezi jak ti to zasili.
Po prvnim CS jizva nezmizela ani po skoro 3letech, porad cervena „zizala“, jak pise Dornicka.
Po druhem CS mam (po roce a pul) cast jizvy tenouckou bilou carku a cast opet zizalu. :nevim: A lepsi to nebude. :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.5.11 19:11

Začíná mi blednout z jednoho kraje,asi tak 5cm už je vybledlých.
Po císaři jsem skoro 20m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
13.5.11 21:47

Tak, holky budou mit 8 mesicu a jizvu uz mam vybledlou-ale bledla postupne, chvili jsem mela v podbrisku morseovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
13.5.11 23:17

Ahoj,jsem 2 roky po císaři a skoro celá je už bledá..akorát prosředek je červenej..A dost citlivej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí