Výborná kartářka Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já byla u paní Věry Plačkové bydlí v Lhotce u Ostravy a nedoporučují.
Náš dlouý rozhovor vedla spíš stylem otázkami. Ze začatku se hodně ptala a pak na tom skládala věštbu. Stylem ne že by řekla oznamovácí věty, ale tazací. Vy máte přítele že ? Ano ( neměla jsem, ale ona je kartářka tedy měla poznat jak a co je a není) A on určitě dělá u policie že ano ? A tímto takhle probíhal celý rozhovor u všecho se snažila ujistit že má pravdu, říkala že se s ním rozvedu a budu mít nějakého kuchaře či pekaře ( do roka ) je to asi 5 let a pořad nic
- Citovat
- Upravit
No a nevyřešil by to spíš selský rozum? Za něj alespoň ušetříš. To už rovnou můžeš rovnou hodit ty peníze z okna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Létavice1992 to máš možná pravdu, ale já jsem v takové situaci že prostě nevím, kterým směrem jít..potřebovala bych nějaký orientační bod, a ten ti,si myslím, dobrá kartářka dá.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Létavice1992 to máš možná pravdu, ale já jsem v takové situaci že prostě nevím, kterým směrem jít..potřebovala bych nějaký orientační bod, a ten ti,si myslím, dobrá kartářka dá.
A co zkusit spíš kamarádku nebo někoho známého, kdo tě fakt zná? Svěřovat se do rukou lhářce není moc dobrý nápad. Na tvém místě bych raději zvolila někoho blízkého a neplatit podvodníka, který o tobě neví nic a jen vaří z vody. Popřemýšlej o tom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
jednu bych mohla doporučit, byla jsem u ní dvakrát a vždy se trefila - nevyptává se, jen bys měla vědět co tě vlastně zajímá, co chceš vědět..číslo když tak pošlu do SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrá kartářka je jak dobrý psycholog. Karty jsou podle mě jen taková humorná zástěrka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím k jedné paní do Ostravy a je skvělá. Dělá všechno a hlavně od podlahy. Na nic se neptá a vědět nechce. Není to klasická kartářka, ale řekla mi všechno. Napojí se na tebe a pak ti řekne nebo napíše co chceš vědět… Jmenuje se Iveta, fb má Babet, ale příjmení neznám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky
nezná někdo fakt dobrou kartářku z Ostravy? Nikdy bych neřekla, že zrovna já budu chtít jít ke kartářce, ale ocitla jsem se v dosti divné situaci a potřebovala bych nasměrovat správným směrem… děkuji za každou odpověď