Vychytávky do porodnice - co zabalit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1427
17.1.19 18:56

Rychle schnoucí ručník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17.1.19 18:57

@Martassek
Chlupatou deku. Me zachranovala behem silene dlouhe prvni doby porodni (vyvolavany porod) a na monitorech, kdy jsem se klepala zimou a unavou a mimcu jsem s ni potom obkladala postylku, neb hrozne tahlo od okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
17.1.19 18:57

Já moc věcí v porodnici nevyužila, vložky mi nikam neklouzaly, protože sem měla dobře padnoucí kalhotky :think: toaletak sme měli nemocniční to by mě ani nenapadlo tahat sebou vlastní, stejně sem chodila na malou do sprchy a pak se rovnou opláchla a osušila ručníkem. Na dítě měli všechno erární, akorát teď si asi budu brát dětské rukavičky, syn si hrozně drapal po obličeji a tam žádné neměli tak musel mít ruce navlečené v ponozkach. Možná si nechám po porodu dovezt kojící polštář, těch erár neměli a mě by se celkem hodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
17.1.19 19:07

Nuzticky nebo kapesni nozik na ty spesl uzasny vakuovany salamy ke snidani nebo veceri :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.1.19 19:09

Knížku. Moje dítě pořád spalo a já se nudila. A taky malou lampučku. Když se malá v noci vzbudila a musela jsem na přebalovat, bylo nutný rozsvítit velký světlo :? .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.19 19:15

Krabičku čaje, abych si tam k snídani udělala v kuchyňce svůj a nemusela pít ten jejich erární :D

• Citovat
  • Upravit
1155
17.1.19 19:16

@Janli my měli dokonce nakázaný mít rozsvíceno pořád :roll: nad postelí takový ty dlouhý světla a nesmělo se zhasnout, no na spaní super :roll:
@Martassek Jinak já jsem byla ráda za nafukovací kruh na sezení, dva mi praskly :oops: Ale stejně to šití bolelo jak prase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
17.1.19 19:17

Knížku, tablet. Jinak bych se tam unudila k smrti. Merino zavinovačku, abych mohla dítě zavinout na vánočku a čepičku. Zavinula jsem, stáhla čepičku přes oci a dítě spalo. Něco k jídlu, před nástupem laktace jsem jak kyselina, tak abych furt nebehala do kantýny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.1.19 19:38

@Celeste97 my taky, tak jsem si nechala přinést z domu ledlampičku. Sestry s tím byly v pohodě a já mohla spát.

• Citovat
  • Upravit
6650
17.1.19 19:40

Já hodně využila fén se studeným vzduchem, nebyla jsem schopná se dotknout šití ručníkem, tak abych se ve vložkách nezapařovala tak jsem se fénovala. A powerbanku, od minule dali elektrický polohovatelné postele takže v jediné zásuvce u postele byla zapojená postel a vibrující telefon na druhé straně pokoje je při kojení hrozně otravný. A můj největší zachránce - hojivý gel na poporodní poranění od Nobilis, krásně zklidňuje a hodně urychluje hojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
17.1.19 19:46

Já si příště vezmu určitě vlastní body nebo overalky na mimčo, z těch jejich zavazovacích košilek jsem fakt šílela. A hromadu vlastního jídla.

Příspěvek upraven 17.01.19 v 20:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
17.1.19 19:52
@Gortyna píše:
Rychle schnoucí ručník

Vidíš, to mě vůbec nenapadlo! :palec: Přitom mám doma tři, ale vzpomenu si na ně vždycky jen když se balím na vodu. A v tašce zaberou minimum místa. Pecka, píšu si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.1.19 19:53
@Medičkaa píše:
Já si příště vezmu určitě vlastní body nebo overalky na mimčo, z těch jejich zavlažovacích košilek jsem fakt šílela. A hromadu vlastního jídla.

Automatická korekce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
17.1.19 20:00

U nás dávají plastové příbory, tak jsem si vzala z domova normální. A vzala bych osvědčenou odsávačku mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
17.1.19 20:48

Kavovou lzicku ,tu vubec nechteli davat a za me teda vlhceny toaletni papir s dubovou kurou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková