Vyčištění WC

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
10.10.12 08:39

Používám pulirapid :think: na vodní kámen je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
10.10.12 09:04

Mám stejný problém, do wc už jsem nalila úplně vše. Kamarádka mi taky poradila čistič z dm jak už tady někdo psal.Bylo to jediné co ji pomohlo tak ho taky koupím a pak kdyžtak zkusím tu colu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030

@astride nejlepší je nalít do wc litr octa- nechat pár hodin odmočit a pak to vyčistíš štětkou raz dva.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54

Úplně najlepšie na vybielenie záchoda je bieliace Savo. Obyčajné, čo sa dáva aj do prania(na bielenie). To nalejem, nechám tak hodinku a nádhera :palec: Akurát potom Brisom výdatne vystriekam, pretože mňa ten sterilný odór zo Sava dráždi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
10.10.12 09:06

Já to teda řeším savem. Udělám si většinou tak 5litrů vody do toho podle oka sava - fakt to smrdí, ošmrdlám záchod okolo a pak to tam celý naleju a nechám být. Manžel zrovna v pondělí říkal, že se mu něco stalo se záchodem, že je nějakej novej :) Tchýně tam minule nalila snad lahev sava a taky to stačilo - ale přijde mi to zbytečně moc - hlavně ten smrad potom :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27006
10.10.12 09:27

Já denně záchod myju max sanem na koupelnu a dovnitř denně domestos 24 hod a je pořád jako novej:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
10.10.12 09:41

Mám odzkoušenou coca colu, vlastně obyčejnou kofolu. Naliješ to tam večer, přes noc nechaš působit a ráno je to váženě čistounké!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
10.10.12 09:43
@MájaMája píše:
Mám odzkoušenou coca colu, vlastně obyčejnou kofolu. Naliješ to tam večer, přes noc nechaš působit a ráno je to váženě čistounké!

hihihi - aspoň vidíme, co je v těch nápojích za sajrajt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
10.10.12 10:12

Nečetla jsem, možná se budu opakovat

Ale nalij do záchodu Coca - colu a ta dělá divy, ta vyžere snad všechno :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.12 16:21

Ahoj, my máme taky tvrdou vodu a na vodní kámen ve wc mi pomohl Bref wc Power activ. Na poprvé jsem to tam nechala působit asi dvě hodiny a na podruhé taky tak a kámen už při čištění štětkou úplně zmizel. Od té doby to nechávám působit jednou týdně na půl hodiny, vyčistím štětkou a vodní kámen nikde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
10.10.12 16:23
@jita85 píše:
Ahoj, my máme taky tvrdou vodu a na vodní kámen ve wc mi pomohl Bref wc Power activ. Na poprvé jsem to tam nechala působit asi dvě hodiny a na podruhé taky tak a kámen už při čištění štětkou úplně zmizel. Od té doby to nechávám působit jednou týdně na půl hodiny, vyčistím štětkou a vodní kámen nikde :palec:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Týna674
12.4.13 14:32

JAK VYČISTIT WC

Na hnědé nebo rezavé skvrny je ¨úžasný WC čistič z DM drogerie, v černém obalu cca za 29,– přes noc necháte a ráno je záchůdek jako NOVÝÝ! Čidtič je totiž na močový kámen a všecjny ostatní jsou na vodní. Je to 100 x lepší než Domestos nebo Duck. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8
28.5.14 16:09

Po 8.mesicich drbani WC vším možným včetně kys. citronove a coca coly, jsem objevila tuhle diskuzi a zkusila použit čistič v černé lahvi z dm a nevěřím vlastním očím 8o
Vrstva kamene odplula hned po 10 minutách působení a jemne masáže stetkou :potlesk:
Diky za super typ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
21.4.15 08:58

@Amydevon Prosím,včera jsem jej hledala v DM a nenašla. Nemáte obrázek lahve? Moc děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
21.4.15 09:09

Nejlepší na WC jsou tablety, v Lidlu jsou za dobrou cenu a vyčístí výborně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný