Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám stejný problém, do wc už jsem nalila úplně vše. Kamarádka mi taky poradila čistič z dm jak už tady někdo psal.Bylo to jediné co ji pomohlo tak ho taky koupím a pak kdyžtak zkusím tu colu ![]()
@astride nejlepší je nalít do wc litr octa- nechat pár hodin odmočit a pak to vyčistíš štětkou raz dva.. ![]()
Úplně najlepšie na vybielenie záchoda je bieliace Savo. Obyčajné, čo sa dáva aj do prania(na bielenie). To nalejem, nechám tak hodinku a nádhera
Akurát potom Brisom výdatne vystriekam, pretože mňa ten sterilný odór zo Sava dráždi ![]()
Já to teda řeším savem. Udělám si většinou tak 5litrů vody do toho podle oka sava - fakt to smrdí, ošmrdlám záchod okolo a pak to tam celý naleju a nechám být. Manžel zrovna v pondělí říkal, že se mu něco stalo se záchodem, že je nějakej novej
Tchýně tam minule nalila snad lahev sava a taky to stačilo - ale přijde mi to zbytečně moc - hlavně ten smrad potom ![]()
Já denně záchod myju max sanem na koupelnu a dovnitř denně domestos 24 hod a je pořád jako novej:))
Mám odzkoušenou coca colu, vlastně obyčejnou kofolu. Naliješ to tam večer, přes noc nechaš působit a ráno je to váženě čistounké!
@MájaMája píše:
Mám odzkoušenou coca colu, vlastně obyčejnou kofolu. Naliješ to tam večer, přes noc nechaš působit a ráno je to váženě čistounké!
hihihi - aspoň vidíme, co je v těch nápojích za sajrajt ![]()
Nečetla jsem, možná se budu opakovat
Ale nalij do záchodu Coca - colu a ta dělá divy, ta vyžere snad všechno ![]()
Ahoj, my máme taky tvrdou vodu a na vodní kámen ve wc mi pomohl Bref wc Power activ. Na poprvé jsem to tam nechala působit asi dvě hodiny a na podruhé taky tak a kámen už při čištění štětkou úplně zmizel. Od té doby to nechávám působit jednou týdně na půl hodiny, vyčistím štětkou a vodní kámen nikde ![]()
@jita85 píše:
Ahoj, my máme taky tvrdou vodu a na vodní kámen ve wc mi pomohl Bref wc Power activ. Na poprvé jsem to tam nechala působit asi dvě hodiny a na podruhé taky tak a kámen už při čištění štětkou úplně zmizel. Od té doby to nechávám působit jednou týdně na půl hodiny, vyčistím štětkou a vodní kámen nikde
Na hnědé nebo rezavé skvrny je ¨úžasný WC čistič z DM drogerie, v černém obalu cca za 29,– přes noc necháte a ráno je záchůdek jako NOVÝÝ! Čidtič je totiž na močový kámen a všecjny ostatní jsou na vodní. Je to 100 x lepší než Domestos nebo Duck. ![]()
Po 8.mesicich drbani WC vším možným včetně kys. citronove a coca coly, jsem objevila tuhle diskuzi a zkusila použit čistič v černé lahvi z dm a nevěřím vlastním očím ![]()
Vrstva kamene odplula hned po 10 minutách působení a jemne masáže stetkou ![]()
Diky za super typ ![]()
@Amydevon Prosím,včera jsem jej hledala v DM a nenašla. Nemáte obrázek lahve? Moc děkuji:)
Nejlepší na WC jsou tablety, v Lidlu jsou za dobrou cenu a vyčístí výborně.