VÝCVIK PRO PSA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
29.7.21 19:04

VÝCVIK PRO PSA

Ahoj holky, nemáte některá typ na individuální výcvik pro psa v Praze? Sestěhovali jsme se s přítelem, který už má 3 letého francouzského buldočka. Přítel ale velmi pochybil a myslím si, že této rase nedal tolik výcviku, co potřeboval. :roll: Teď je celé dny v práci a o pejska se ještě s mým 4 letým jorkšírkem starám já. Je to zlatý pes, ale má svoji hlavu, rozumím, že je to v jeho povaze, ale furt si myslím, že musí znát své místo. Upřímně si s ním moc nevím rady, jelikož i jednoduché povely, které můj pes zvládl hravě rychle se on nějak není schopen naučit :( Ale co mi dělá největší starost, když opouštíme byt a pes musí zůstat dona, někdy proklouzne dveřmi, sedne si přimáčknutý ke zdi s výrazem vraha a pokud ho chete odnést ožene se, když zvýším hlas nebo mu dám přes zadek, situace je akorát horší, takže spolu zápasíme pár minut, až musím pro deku a odnést ho v ní, mám z něj pak strach.. :? budu ráda za veškeré rady!
Děkuju🐶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
30.7.21 13:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.7.21 13:45

@alcam00 moc díky! Máš s něčím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59374
30.7.21 15:33

A jak má reagovat když mu dáš na zadek? Buldoček je zcela jiný pes než jiný :mrgreen: Ted to vidím, klidně si lehne na chodník a leží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.7.21 17:21

NEBIJ toho psa!!!
Proboha.
Vrci na tebe ze strachu.

V takovem pripade smycku z voditka pres hlavu, povel misto, odvest domu a pochvala, pamlsek.

Do dveri jde nejdriv tvoje noha, jakmile se tam cpe pes, zavrit a znovu.
Cele dvere otevri az tehdy, kdy se pes drzi bokem.

Slusne individualy mival Haf bez obav, jak je to ted nevim.
A Frantisek Susta vyborna pozitivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.7.21 17:23

A pozor, ne ze PES neni schopen se naucit jednoduche povely.
TY nejsi schopna ho to naucit.
To je rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.7.21 18:11
@terezh14 píše:
@alcam00 moc díky! Máš s něčím zkušenost?

Osobně ani s jedním. Ale všechny sleduju na sociálních sítích a myslím, že některé semináře/výzvy, na kterých jsem byla, byly od nich a opravdu se vyznají. Každopádně, pokud se na ně zeptáš třeba na FB nebo nějakém pejskařském fóru, tak ti je drtivá většina lidí doporučí určitě také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.7.21 18:17

@terezh14 Každopádně rozhodně upusť od toho, jak s tím psem teď jednáš. Takhle bude váš vztah více a více eskalovat. Klidně si přečti nějaké knihy o pozitivním přístupu a psím chování, než se dostaneš k nějakému trenérovi - něco od F. Šusty, Svého psa nestřílejte, Konejšivé signály,.. Tomu psu očividně něco vadí, dává ti to najevo a ty místo, aby jsi zjistila co, tak ho trestáš (zvýšený hlas, fyzický trest).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20232
29.12.25 20:58

Ahoj máte čerstvou dobrou zkušenost s nějakým zatím spíše individuálním výcvikem v Praze cca do 1000 za hodinu? Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný