Vydělávání peněz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.2.24 16:08

Vydělávání peněz

Je mi 13 let a chci si trochu přivydělat protože jako asi každý teenager utrácím za nové oblečení a prostě blbiny a peníze mi začínají v kasičce docházet poradíte někdo jak si nějaký peníze přivydělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35575
25.2.24 16:10
@Anonymní píše:
Je mi 13 let a chci si trochu přivydělat protože jako asi každý teenager utrácím za nové oblečení a prostě blbiny a peníze mi začínají v kasičce docházet poradíte někdo jak si nějaký peníze přivydělat?

Dětská práce je nelegální. Jedině nějaká umělecká činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
25.2.24 16:12
@Anonymní píše:

Ve tvém věku těžko, spíš se naučit šetřit a obecně hospodařit s penězi, co máš. Já ve tvém věku peníze na blbosti fakt neměla. Co jsem potřebovala vyloženě, to koupila mamka a co jsem dostala třeba peníze od babičky, ty jsem šetřila na něco osobního (začínaly mobily, tak třeba jsem měla část na mobil, zbytek mi přispěla mamka), nebo na nějaký výlet, atd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
25.2.24 16:13

V tomto veku tak mozna nejaka vypomoc sousedum nebo v obci. Ja jsem ve 14 letech natirala v obci plot nebo hrabala seno. Dalo by se nabidnout venceni psu, drobny uklid, pomoc s nakupem starsim lidem…

Příspěvek upraven 25.02.24 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.2.24 16:45

U nás hodně vídám, že roznáší letáky supermarketů. Oficiálně je to na staršího sourozence nebo rodiče. Ale běhá s tím při roznosu puberťák. Nebo pak nějaká ta pomoc sousedům. To je prostě po známosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
25.2.24 16:48
@Anonymní píše:

Nejjednodušší je zkusit skupiny u vás v obci a nabídnout nějaký drobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
25.2.24 17:10

V tomhle věku si legálně nevydelas nic. Leda třeba na černo dělat pro někoho známého :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
25.2.24 17:43

Já jsem v tomhle věku venčila denně dva starší psíky. Dostávala jsem 100,– za jedno vyvenčení. :palec:
Pán měl inzerát v Albertu, nebyl to nikdo známý. Nebo pak ty letáky, ale to byla rasovina. Roznášela jsem je s kamarádkou napůl a ani tak se to nedalo, kolik toho bylo. A placené mizerně. A samozřejmě načerno. Prý, kdyby se nás policajti ptali, tak nic nevíme, neznáme :lol:

Poohédla bych se po okolí, jestli někdo neshání nějakou výpomoc. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
25.2.24 17:47
@Anonymní píše:

Já jsem doma myla okna, tátovi dělala faktury… tak zkus rodičům nabídnout placenou výpomoc… ;) nebo prarodičům…

Máš kapesné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat