Vydělávat při mateřské

44
17.8.15 15:53

vydělávat při mateřské

Zdravíčko, chtěla bych se zeptat, jak a čím bych si mohla přivydělat na mateřské? Hodně domácích prací je na houby, chtějí poplatky předem.. Nevíte o něčem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Meha
17.8.15 16:21

Záleží, co umíš a zda chceš vysloveně pracovat z domova nebo máš hlídání a můžeš třeba na několik hodin týdně chodit do práce.

• Citovat
  • Upravit
6499
17.8.15 16:22

Hlídání dalších dětí, úklid, žehlení. Záleží kde bydlíš, kolik máš hlídání, co umíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
17.8.15 16:54

Ja chodim treba na vikend pracovat do vyroby…mela jsem moznost uklizeni, rozvazeni novin, roznos letaku, zalezi, kolik mas casu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
17.8.15 16:58

@sanduli Já jsem při RP dělala z domu obsluhu e-shopu (vkládání zboží). Zkus obejít firmy ve tvém městě, jestli nemají i e-shop, na který bys vkládala zboží, případně upravovala zboží v akci, dávala nové obrázky, popisy, ceny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
17.8.15 17:05
@Oňulínka píše:
@sanduli Já jsem při RP dělala z domu obsluhu e-shopu (vkládání zboží). Zkus obejít firmy ve tvém městě, jestli nemají i e-shop, na který bys vkládala zboží, případně upravovala zboží v akci, dávala nové obrázky, popisy, ceny..

jojo podobnou nabídku externí práce dostávám do mailu tak dvakrát do měsíce. Takže v tomto vidím opravdu velkou konkurenci. Nehledě na to že bych nikdy nedal externí přístup do svého eshopu někomu koho neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
17.8.15 17:42

@jakanas Tak já se tam dostala klasickým výběrovým řízením s pohovorem + několika úkoly k vytvoření na PC.. Je to jako klasický zaměstnanecký poměr, zaměstnanci taky dostávají klíče od firmy a holt se jim musí věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
17.8.15 18:13

@Oňulínka tak ALE TVOJE RADA zněla : Zkus obejít firmy ve tvém městě, jestli nemají i e-shop, na který bys vkládala zboží.

to je něco jiného než přihlásit se do výběrového řízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
17.8.15 18:28

@jakanas To sice jo, ale tak ne na všechny volné pozice se vypisují inzeráty. Někdo přijímá zaměstnance třeba jen na doporučení nebo kteří se sami přihlásí, že mají zájem. A když by si s ní udělali pohovor, tak je úplně jedno, jestli je jediná zájemkyně nebo jich je víc. Odmítnout ji můžou i tak a za zkoušku nic nedá.
Zakladatelka se ptala, jestli o něčem nevíme, tak jsem jí poradila to, co jsem dělala já. Když se jí to nebude líbit, tak to nemusí dělat, ale třeba takhle najde přivýdělek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí