Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravíčko, chtěla bych se zeptat, jak a čím bych si mohla přivydělat na mateřské? Hodně domácích prací je na houby, chtějí poplatky předem.. Nevíte o něčem?
Záleží, co umíš a zda chceš vysloveně pracovat z domova nebo máš hlídání a můžeš třeba na několik hodin týdně chodit do práce.
Hlídání dalších dětí, úklid, žehlení. Záleží kde bydlíš, kolik máš hlídání, co umíš.
Ja chodim treba na vikend pracovat do vyroby…mela jsem moznost uklizeni, rozvazeni novin, roznos letaku, zalezi, kolik mas casu atd.
@sanduli Já jsem při RP dělala z domu obsluhu e-shopu (vkládání zboží). Zkus obejít firmy ve tvém městě, jestli nemají i e-shop, na který bys vkládala zboží, případně upravovala zboží v akci, dávala nové obrázky, popisy, ceny..
@Oňulínka píše:
@sanduli Já jsem při RP dělala z domu obsluhu e-shopu (vkládání zboží). Zkus obejít firmy ve tvém městě, jestli nemají i e-shop, na který bys vkládala zboží, případně upravovala zboží v akci, dávala nové obrázky, popisy, ceny..
jojo podobnou nabídku externí práce dostávám do mailu tak dvakrát do měsíce. Takže v tomto vidím opravdu velkou konkurenci. Nehledě na to že bych nikdy nedal externí přístup do svého eshopu někomu koho neznám.
@jakanas Tak já se tam dostala klasickým výběrovým řízením s pohovorem + několika úkoly k vytvoření na PC.. Je to jako klasický zaměstnanecký poměr, zaměstnanci taky dostávají klíče od firmy a holt se jim musí věřit.
@Oňulínka tak ALE TVOJE RADA zněla : Zkus obejít firmy ve tvém městě, jestli nemají i e-shop, na který bys vkládala zboží.
to je něco jiného než přihlásit se do výběrového řízení.
@jakanas To sice jo, ale tak ne na všechny volné pozice se vypisují inzeráty. Někdo přijímá zaměstnance třeba jen na doporučení nebo kteří se sami přihlásí, že mají zájem. A když by si s ní udělali pohovor, tak je úplně jedno, jestli je jediná zájemkyně nebo jich je víc. Odmítnout ji můžou i tak a za zkoušku nic nedá.
Zakladatelka se ptala, jestli o něčem nevíme, tak jsem jí poradila to, co jsem dělala já. Když se jí to nebude líbit, tak to nemusí dělat, ale třeba takhle najde přivýdělek ![]()