Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji pěkný večer, prosím nemáte někdo zkušenosti s multifunkčním vyhledávačem klíčů? Chci to jako dárek a nerada bych investovala do něčeho co nefunguje.
Předem děkuji!
http://penzo-zdravi.cz/…034-z_40331/
To nevim..ja koupila u vetnamcu na klice privesek a kdyz zapiskam, tak mi zapiska zpatky a jeste blika..takze je najdu i v kabelce ve tme
@Mauzik2 Přesně já. Fungovalo to dlouho (roky) a stálo to asi 50 Kč. Jasně, jako dárek je to asi málo, ale svůj účel to splnilo
.
Právě že mám strach aby to pískání nepískalo pořád… A u tohoto typu to jde dát jak na klíče, na mobila případně doklady… Tak snad to nebude špatný kup.. ![]()
@Mauzik2 píše:
To nevim..ja koupila u vetnamcu na klice privesek a kdyz zapiskam, tak mi zapiska zpatky a jeste blika..takze je najdu i v kabelce ve tme
Mám problém, neumím pískat ![]()
Fakt u Vietnamců na trhu? Jdu pro to, sned není den, aby manžel klíče nehledal.
My jsme měli nějakej obyčejnej a pískalo to furt!!! Takže za dva dny šel hledač do kontejneru.
Ja koupila dva, bilej pro me, cernej pro muze, je to takovy malinky ovalny valecek..manzovi to piska i na zatleskani..
Právě že u těch klasických -obyčejných to klidně začne pískat na jakýkoliv zvuk. U toho viz. nahoře se ztracená věc vyhledává na zákl. aktivace-zmáčkutí vyhledávače a dosah cca 30m. Jen tenvyhledávač se musí dát na jedno místo - třeba do kuchyně nejlépe za skleněnou vytrínu aby ho dotyčný taky neztratil ![]()
Ale to by už mohl ztratit i svoji hlavu
![]()