Proč jsem na světě rád/ráda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.11.12 11:58

Proč jsem na světě rád-ráda

Ahoj potřebuji poradit bratr, který je tento rok v prvním ročníku střední školy za mnou přišel s tím, že by potřeboval poradit se slohovou prací a to na téma proč jsem na světě rád. Pár věcí, které bych mu poradila mě napadá, ale nevím jak to napsat a z formulovat. Potřebovala bych poradit jak začít a docela bych uvítala tipy o čem by tak mohl psát? Popřípadě pište proč jste na světě rády vy, třeba mi-nám vaše komentáře pomohou slohovou práci dát dohromady ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
13.11.12 12:01

Protože ráda trávím čas s lidmi, které miluji
Ráda si vychutnávám dobré jídlo, cítím na kůži vát vítr, nebo hřát slunce
Ráda sleduji změny- na lidech, přírodě
Ráda prožívám pocity jako láska, hněv, soucit, pochopení
Ráda něčeho dosáhnu, udělám si cíle a jdu za nimi a cítím se díky tomu silná
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
13.11.12 12:05
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji poradit bratr, který je tento rok v prvním ročníku střední školy za mnou přišel s tím, že by potřeboval poradit se slohovou prací a to na téma proč jsem na světě rád. Pár věcí, které bych mu poradila mě napadá, ale nevím jak to napsat a z formulovat. Potřebovala bych poradit jak začít a docela bych uvítala tipy o čem by tak mohl psát? Popřípadě pište proč jste na světě rády vy, třeba mi-nám vaše komentáře pomohou slohovou práci dát dohromady ;)

je to úvaha, měl by to napsat sám svými slovy, neuč ho podvádět. Přece důvody, proč je na světě rád, dokáže sesmolit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.12 12:07

@sieta.m psát samozřejmě bude sám, chtěla jsem mu jen poradit ;) a možná tak trochu vytvořit diskusi k zamyšlení vás ostatních co máte na tomto světě rádi atd.

• Citovat
  • Upravit
20518
13.11.12 12:17

Víš, když mi bylo 16, měla jsem jiné důvody než nyní. Taže když nyní nadhodím, že tu jsem ráda kvůli své rodině, ikdyž mít ji je peklo a ráj současně - asi to nepoužije :nevim:

Jinak drtivá většina domácích úkolů nemá za cíl skutečný výsledek, t. j. spočtený příklad nebo napsanou slohovku. Ty mají za úkol mnohem víc - přijít si na to sám. Za sebe - já to ted pochopila až na vejšce. Mnohem víc než to, co bylo ve skriptech, mi daly právě ty domácí úkoly. To byla ta škola! Zkoušky sice byly z textů, ale dneska si stejně houby pamatuju. Za to to, co jsem lovila sama za informace po netu nebo v knihovně… to si pamatuju doteď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
13.11.12 13:24
@Emilie píše:
Víš, když mi bylo 16, měla jsem jiné důvody než nyní. Taže když nyní nadhodím, že tu jsem ráda kvůli své rodině, ikdyž mít ji je peklo a ráj současně - asi to nepoužije :nevim:Jinak drtivá většina domácích úkolů nemá za cíl skutečný výsledek, t. j. spočtený příklad nebo napsanou slohovku. Ty mají za úkol mnohem víc - přijít si na to sám. Za sebe - já to ted pochopila až na vejšce. Mnohem víc než to, co bylo ve skriptech, mi daly právě ty domácí úkoly. To byla ta škola! Zkoušky sice byly z textů, ale dneska si stejně houby pamatuju. Za to to, co jsem lovila sama za informace po netu nebo v knihovně… to si pamatuju doteď!

Přesně napsáno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
13.11.12 19:21

Jsem na světě rád, protože jsem ve věku, kdy budu prožívat spoustu svých " POPRVÉ"..A to třeba…atd..( a už se může kráááásně zasnít..) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová