Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Protože ráda trávím čas s lidmi, které miluji
Ráda si vychutnávám dobré jídlo, cítím na kůži vát vítr, nebo hřát slunce
Ráda sleduji změny- na lidech, přírodě
Ráda prožívám pocity jako láska, hněv, soucit, pochopení
Ráda něčeho dosáhnu, udělám si cíle a jdu za nimi a cítím se díky tomu silná
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj potřebuji poradit bratr, který je tento rok v prvním ročníku střední školy za mnou přišel s tím, že by potřeboval poradit se slohovou prací a to na téma proč jsem na světě rád. Pár věcí, které bych mu poradila mě napadá, ale nevím jak to napsat a z formulovat. Potřebovala bych poradit jak začít a docela bych uvítala tipy o čem by tak mohl psát? Popřípadě pište proč jste na světě rády vy, třeba mi-nám vaše komentáře pomohou slohovou práci dát dohromady
je to úvaha, měl by to napsat sám svými slovy, neuč ho podvádět. Přece důvody, proč je na světě rád, dokáže sesmolit.
@sieta.m psát samozřejmě bude sám, chtěla jsem mu jen poradit
a možná tak trochu vytvořit diskusi k zamyšlení vás ostatních co máte na tomto světě rádi atd.
Víš, když mi bylo 16, měla jsem jiné důvody než nyní. Taže když nyní nadhodím, že tu jsem ráda kvůli své rodině, ikdyž mít ji je peklo a ráj současně - asi to nepoužije ![]()
Jinak drtivá většina domácích úkolů nemá za cíl skutečný výsledek, t. j. spočtený příklad nebo napsanou slohovku. Ty mají za úkol mnohem víc - přijít si na to sám. Za sebe - já to ted pochopila až na vejšce. Mnohem víc než to, co bylo ve skriptech, mi daly právě ty domácí úkoly. To byla ta škola! Zkoušky sice byly z textů, ale dneska si stejně houby pamatuju. Za to to, co jsem lovila sama za informace po netu nebo v knihovně… to si pamatuju doteď!
@Emilie píše:
Víš, když mi bylo 16, měla jsem jiné důvody než nyní. Taže když nyní nadhodím, že tu jsem ráda kvůli své rodině, ikdyž mít ji je peklo a ráj současně - asi to nepoužijeJinak drtivá většina domácích úkolů nemá za cíl skutečný výsledek, t. j. spočtený příklad nebo napsanou slohovku. Ty mají za úkol mnohem víc - přijít si na to sám. Za sebe - já to ted pochopila až na vejšce. Mnohem víc než to, co bylo ve skriptech, mi daly právě ty domácí úkoly. To byla ta škola! Zkoušky sice byly z textů, ale dneska si stejně houby pamatuju. Za to to, co jsem lovila sama za informace po netu nebo v knihovně… to si pamatuju doteď!
Přesně napsáno ![]()
Jsem na světě rád, protože jsem ve věku, kdy budu prožívat spoustu svých " POPRVÉ"..A to třeba…atd..( a už se může kráááásně zasnít..) ![]()
Ahoj potřebuji poradit bratr, který je tento rok v prvním ročníku střední školy za mnou přišel s tím, že by potřeboval poradit se slohovou prací a to na téma proč jsem na světě rád. Pár věcí, které bych mu poradila mě napadá, ale nevím jak to napsat a z formulovat. Potřebovala bych poradit jak začít a docela bych uvítala tipy o čem by tak mohl psát? Popřípadě pište proč jste na světě rády vy, třeba mi-nám vaše komentáře pomohou slohovou práci dát dohromady