Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jenver píše:
A nejsi náhodou chlap![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taky bych to tak tipla! ![]()
Ja bych to prirovnala k rizu se salatem.Pri priprave uz se tesis jak si pochutnas, pak musis dlouho ceat nez se udela a nakonec zjistis, ze je ti tak spatne ze uz priste si das pozor.No a samozrejme priste si ho das zase.
Ale ne vzdy nekdy je to fajn ![]()
Pikola
Právě, že jsme měli tak trochu problém, to popsat, tak že chápu. Děkuji za přízpěvek.
Jenver, pepřenka
Chlap opravdu nejsem.
Ptala jsem se na něco jiného, tak se prosím zdržte komentářů tohoto tipu, děkuji.
Já bych to přirovnala k pocitu, kdy tě svědí v nose, chce se ti pšíknout a stále to nepřichází, a pak si pšíkneš
Uvolňující pocit…
@blorchi píše:
Ja bych to prirovnala k rizu se salatem.Pri priprave uz se tesis jak si pochutnas, pak musis dlouho ceat nez se udela a nakonec zjistis, ze je ti tak spatne ze uz priste si das pozor.No a samozrejme priste si ho das zase.Ale ne vzdy nekdy je to fajn
Zajímavě popsáno. ![]()
@alisekR píše:
Já bych to přirovnala k pocitu, kdy tě svědí v nose, chce se ti pšíknout a stále to nepřichází, a pak si pšíknešUvolňující pocit…
Taky pěkný. ![]()
@alisekR píše:
Já bych to přirovnala k pocitu, kdy tě svědí v nose, chce se ti pšíknout a stále to nepřichází, a pak si pšíknešUvolňující pocit…
líp bych to nevystihla!
![]()
@Anonymní píše:
Jenver, pepřenka
Chlap opravdu nejsem.
Ptala jsem se na něco jiného, tak se prosím zdržte komentářů tohoto tipu, děkuji.
no ale jako chlap na mě taky působíš, je v pořádku se zeptat… Tak tu nikoho neusměrnuj jo? ![]()
@Anonymní píše:
Jenver, pepřenka
Chlap opravdu nejsem.
No tak pardón
![]()
A že nám to ty nepopíšeš? Mě by teda tohle nenapadlo řešit ani s kamarádkou. Leda…že bych nevěděla co orgasmus je.. ![]()
Přeju příjemný podvečer, jak už je nesjpíše zřejmé z názvu diskuse, zajímalo by mě, jak ženy prožívají orgasmus, nebo jak by jste popsali pocity při orgasmu. Když jsem o tom diskutovali s kamarádkou, tak jsme se trochu rozcházeli, tak mě zajímá, jestli budou i zde jiné názory, pocity a tak.