Jak byste popsali orgasmus?

Anonymní
12.11.12 18:37

Jak by jste popsali orgasmus?

Přeju příjemný podvečer, jak už je nesjpíše zřejmé z názvu diskuse, zajímalo by mě, jak ženy prožívají orgasmus, nebo jak by jste popsali pocity při orgasmu. Když jsem o tom diskutovali s kamarádkou, tak jsme se trochu rozcházeli, tak mě zajímá, jestli budou i zde jiné názory, pocity a tak.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35766
12.11.12 18:40

To se popsat neda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
12.11.12 18:40

A nejsi náhodou chlap 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
12.11.12 18:41
@Jenver píše:
A nejsi náhodou chlap 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cert:

Taky bych to tak tipla! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
12.11.12 18:41

Ja bych to prirovnala k rizu se salatem.Pri priprave uz se tesis jak si pochutnas, pak musis dlouho ceat nez se udela a nakonec zjistis, ze je ti tak spatne ze uz priste si das pozor.No a samozrejme priste si ho das zase.

Ale ne vzdy nekdy je to fajn :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.12 18:42

Extáze, mdloby, brnění, chvění, infarkt :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.12 18:42

Pikola
Právě, že jsme měli tak trochu problém, to popsat, tak že chápu. Děkuji za přízpěvek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.12 18:44

Jenver, pepřenka
Chlap opravdu nejsem.
Ptala jsem se na něco jiného, tak se prosím zdržte komentářů tohoto tipu, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
9023
12.11.12 18:45

Já bych to přirovnala k pocitu, kdy tě svědí v nose, chce se ti pšíknout a stále to nepřichází, a pak si pšíkneš :mrgreen: Uvolňující pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.12 18:45
@blorchi píše:
Ja bych to prirovnala k rizu se salatem.Pri priprave uz se tesis jak si pochutnas, pak musis dlouho ceat nez se udela a nakonec zjistis, ze je ti tak spatne ze uz priste si das pozor.No a samozrejme priste si ho das zase.Ale ne vzdy nekdy je to fajn :lol:

Zajímavě popsáno. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.12 18:46
@alisekR píše:
Já bych to přirovnala k pocitu, kdy tě svědí v nose, chce se ti pšíknout a stále to nepřichází, a pak si pšíkneš :mrgreen: Uvolňující pocit…

Taky pěkný. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1096
12.11.12 18:47

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
12.11.12 18:48
@alisekR píše:
Já bych to přirovnala k pocitu, kdy tě svědí v nose, chce se ti pšíknout a stále to nepřichází, a pak si pšíkneš :mrgreen: Uvolňující pocit…

líp bych to nevystihla! :mrgreen: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
byron
12.11.12 18:53
@Anonymní píše:
Jenver, pepřenka
Chlap opravdu nejsem.
Ptala jsem se na něco jiného, tak se prosím zdržte komentářů tohoto tipu, děkuji.

no ale jako chlap na mě taky působíš, je v pořádku se zeptat… Tak tu nikoho neusměrnuj jo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2445
12.11.12 18:54
@Anonymní píše:
Jenver, pepřenka
Chlap opravdu nejsem.

No tak pardón :D :D
A že nám to ty nepopíšeš? Mě by teda tohle nenapadlo řešit ani s kamarádkou. Leda…že bych nevěděla co orgasmus je.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová