Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak řekla bych, že většinou by se mělo v diskusi reagovat na dané téma, jiné komentáře jsou celkem zbytečné.
a jako anonymu ti říkám tady nikoho neusměrnuj a neposílej pryč z týhle diskuze jo? ![]()
@byron píše:
a mě připadá prostě trapný se na to ptát jako anonym…když o noc nejde tak pod svým nickem ne?
nemůžu si pomoct ale tyhle anonymy ptající se na věci kolem sexu ve mě budí nedůvěru a štvou mě.. Si představím onana slintajícího
souhlas 100%
Chápu, když má zakladatel/ka intimní problém, ale pokud zakládá diskuzi s vysokou informační hodnotou, což orgastická fakt je, tak by neměl být schovaný
a pokud někoho ještě usměrňuje, tak si vyloženě koleduje, tytyty ![]()
Jo, to jsem ráda, že jsem to s tím pšíknutím vystihla
Musím doplnit, že pšíkám ráda, jak opravdu, tak orgasmicky ![]()
Holky, proč je téma orgasmus zařazen do sekce gynekologické problémy? Mám se jít léčit s tím?
![]()
Já zas v tomhle ty anonymy chápu. Jsou tu holky, který se znaj v osobnim životě, jen se potkávaj, sousedky, příbuzný…napsat, že miminu navlíkly pyžamo s puntíkama je ok, ale psát o orgasmu a vědět, že to můžou číst lidi z tvýho okolí? V tomhle to chápu.
@Izzz píše:
Já zas v tomhle ty anonymy chápu. Jsou tu holky, který se znaj v osobnim životě, jen se potkávaj, sousedky, příbuzný…napsat, že miminu navlíkly pyžamo s puntíkama je ok, ale psát o orgasmu a vědět, že to můžou číst lidi z tvýho okolí? V tomhle to chápu.
Tak já tedy nevim, šlo o obecný popis. Zakladatelka něchtěla vědět, co při tom vyvádíme
Jestli při tom partnera držíš za uši nebo si hraješ na Tarzana ![]()
@stazinka09 píše:
Holky, proč je téma orgasmus zařazen do sekce gynekologické problémy? Mám se jít léčit s tím?![]()
Já bych s tím na gyndu určitě zašla, přeci, jen to není běžný jev
![]()
a mě připadá prostě trapný se na to ptát jako anonym…když o noc nejde tak pod svým nickem ne?
nemůžu si pomoct ale tyhle anonymy ptající se na věci kolem sexu ve mě budí nedůvěru a štvou mě.. Si představím onana slintajícího