Jak byste popsali orgasmus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
681
12.11.12 18:55
@byron píše:
no ale jako chlap na mě taky působíš, je v pořádku se zeptat… Tak tu nikoho neusměrnuj jo? :mrgreen:
:palec: :pankac: :pankac:

A svůj orgasmus anonymu fakt popisovat nebudu. :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nep.Hotaru
12.11.12 18:56

Hmm.. To je těžký :lol: To se fakt popsat nedá :)
Vlny rozkoše směřující od rozkroku po končeky prstů u nohou i rukou, po vlasové kořínky… :lol:?
A když jsme u pocitů úlevy coby srovnávaní s orgasmem.. přiřovnala bych to spíš k tomu, když člověk potřebuje strašně moc čůrat a pořád to odkládá…a pak konečně může jít na wc :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
nep.Hotaru
12.11.12 18:57

@pepřenka My teda takový, a podobný, věci řešíme s kamarádkou taky :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.12 18:59
@byron píše:
no ale jako chlap na mě taky působíš, je v pořádku se zeptat… Tak tu nikoho neusměrnuj jo? :mrgreen:

Tak řekla bych, že většinou by se mělo v diskusi reagovat na dané téma, jiné komentáře jsou celkem zbytečné. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.12 19:00
@pepřenka píše:
No tak pardón :D :D
A že nám to ty nepopíšeš? Mě by teda tohle nenapadlo řešit ani s kamarádkou. Leda…že bych nevěděla co orgasmus je.. :think:

Zajímavej názor. :mrgreen: Nikdo neříká, že to musíš řešit s kamarádkou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.12 19:01
@Jenver píše: :palec: :pankac: :pankac:A svůj orgasmus anonymu fakt popisovat nebudu. :jazyk: :jazyk: :jazyk:

V tom případě je Tvá účast v této diskusi zcela zbytečná. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.12 19:03
@nep.Hotaru píše:
@pepřenka My teda takový, a podobný, věci řešíme s kamarádkou taky :mrgreen: :nevim:

Děkuji za popis a jsem ráda, že nejsem za „exota“ jen já, že aspoň někdo další to řeší, nebo řešil s kamrádkou. Myslím si, že když máš kamarádku s kterou opravdu můžeš mluvit o všem, tak proč ne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.12 19:18

Mě by zajímalo, jak to prožívá chlap. Jestli je to stejnej pocit (nemluvim o intenzitě, tam je to údajně jinačí)…ale ten pocit jako takovej. Nebo jestli ho i ženy mají odlišný…ale asi jo.

• Citovat
  • Upravit
20662
12.11.12 19:27

Aááááááááááááááááááááááchchchchch, joooooooooooooo, ještěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě…Ticho, vzbudíš děcka :cert: :cert:…Aááááááááááááááchchchchchchcch, psssssssst…uffffffffffff…prosím tě, podej mi sprej na astma :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
12.11.12 19:29
@Katka86 píše:
Aááááááááááááááááááááááchchchchch, joooooooooooooo, ještěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě…Ticho, vzbudíš děcka :cert: :cert:…Aááááááááááááááchchchchchchcch, psssssssst…uffffffffffff…prosím tě, podej mi sprej na astma :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
@Katka86 píše:
Aááááááááááááááááááááááchchchchch, joooooooooooooo, ještěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě…Ticho, vzbudíš děcka :cert: :cert:…Aááááááááááááááchchchchchchcch, psssssssst…uffffffffffff…prosím tě, podej mi sprej na astma :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445

@Katka86 :D :D :D
jo, jo tvrdá realita :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
12.11.12 19:30

JO a pak se mi chce vždycky čůrat :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
12.11.12 19:33
@blorchi píše:
Ja bych to prirovnala k rizu se salatem.Pri priprave uz se tesis jak si pochutnas, pak musis dlouho ceat nez se udela a nakonec zjistis, ze je ti tak spatne ze uz priste si das pozor.No a samozrejme priste si ho das zase.Ale ne vzdy nekdy je to fajn :lol:

tak můj orgasmus je právě ten řízek se salátem :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4961
12.11.12 19:34

Připadá mi to jako s tím pšiknutím a je super, když si pšikneš aspoň třikrát po sobě. To je úleva… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová