Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Protoze verim, ze se i dneska najdou dobry duse, prosim o pomoc
Shanim odvoz pro lehatko z Plzne do Prahy, pro holcinu z Emimina s nemocnym chlapeckem
https://www.emimino.cz/…ankovani/80/?…
Postou se to poslat neda z vice duvodu. Nemate nekdo cestu? ![]()
Včera byla cesta
. Napíšu ségře, chystá se do Ikey, tak vyzjistím, kdy to má v plánu…
Odepsala, že neví kdy, do 14ti dnů tam určitě pojede, to je už asi dlouho, co?
@micelinka píše:
Odepsala, že neví kdy, do 14ti dnů tam určitě pojede, to je už asi dlouho, co?
Kdyz se nikdo neozve, tak bych to vyuzila, diky!
Stačilo by to paní předat někde na okraji Prahy (nejlépe Zličín)? Ze které části je? Zeptám se známých na facebooku…
@asha asho, já mohu nabídnout odvoz z plzně do prahy, manžel jezdí skoro denně. napiš, jak by sis to představovala. jede zítra a tenhle týden už pak asi jen v pátek
@Šája píše:
@asha asho, já mohu nabídnout odvoz z plzně do prahy, manžel jezdí skoro denně. napiš, jak by sis to představovala. jede zítra a tenhle týden už pak asi jen v pátek
Sajo, genialni, diky!
Precejen mam trochu obavy u lidi, ktery vubec neznam, takze u tebe bych se nebala
Ja to jeste domluvim s holcinou, co by to v Praze prevzala ![]()
Tak změna, jede zítra a pak až příští týden, středa, čtvrtek je doma a v pátek jede do budějovic, to nejede přes prahu.
@asha píše:
Sajo, genialni, diky!Precejen mam trochu obavy u lidi, ktery vubec neznam, takze u tebe bych se nebala
Ja to jeste domluvim s holcinou, co by to v Praze prevzala
nebuj se vlka nic, muž v praze dělá, takže normálně jezdí skoro denně, ale zrovna tenhle týden má schůzky tady a v pátek ty budějky. jinak ale jezdí brzy ráno, kolem šestý, takže v praze je v sedm, musely by se domluvit podrobnosti. zatím jsem mu nic neříkala, ale určitě by vyšel vstříc.
@Šája píše:
Tak změna, jede zítra a pak až příští týden, středa, čtvrtek je doma a v pátek jede do budějovic, to nejede přes prahu.
Posilam SZ ![]()
Nebo edit: https://www.emimino.cz/…ankovani/80/?… Mrkni sem ![]()
Příspěvek upraven 12.11.12 v 21:32