Vyhněte se CV-LITE - recenze

13
1.3.24 15:41

Vyhněte se CV-LITE Recenze !!!

Zdravím, není to sice otázka, ale spíš jen upozornění. Já už jako mnozí jiní jsem se nechal napálit firmou CV-LITE která nabízí generování životopisů.
Stránka jako taková se tváří legitimně a lákavě, umožní vám zcela bezplatně životopis vytvořit zadat všechny údaje a po dlouhém vytváření na konci zjistíte, že aby jste si mohli životopis stáhnout musíte zaplatit cca 50Kč za 14 denní zkušební verzi s tím, že pak Vám jí prodlouží na rok pokud nedojde ke zrušení a zaplatíte dalších cca 700Kč. Do téhle chvíle vše funguje jak má a vy si řeknete no co 50Kč je dobrá cena za životopis. Vytvoříte si tedy učet zaplatíte 50Kč stáhnete hotový životopis a službu zrušíte, zde Vám stránka potvrdí zrušení předplatného a poděkuje za využití. V klidu pokračujete a i o pár dní později vidíte, že premium učet je zrušený takže už to dále neřešíte.
Po 14 dnech Vám, ale z učtu strhnou 700Kč a vy jdete zjistit co se stalo. Všimnete si, že Váš učet byl obnoven na premium verzi bez vašeho vědomí. A tak učet znovu zrušíte, opět se objeví hláška o zrušení a poděkování tak píšete na podporu co se stalo, jaktože se učet obnovil a že o služby nemáte zájem a požadujete navrácení peněz.
Podpora s Vámi komunikuje celkem svižně, ale jen aby Vám sdělila, že Vám nic nevrátí protože jste měl premium i po 14 dnech, ale budou tak hodní, že Vám to zaplacené premium vlastně znova aktivují zcela zdarma. Když si trváte na tom, že nemáte o službu zájem a chcete vrátit peníze s tím, že jste službu v dané lhůtě zrušili a jejich systém ji znovu obnovil, řeknou Vám ať jim prokážete, že jejich systém udělal chybu jinak Vám nic nevrátí. To samozřejmě nemůžete, protože z jejich stránky žádné potvrzení nepřijde a Vás opravdu nenapadne udělat si screen obrazovky. Následně dohledáváte recenze a zjistíte, že už jich pár je, v podobném rázu a obnovování učtu bez vědomí majitele a podobně, kdy některým byl stržen i 3 násobek a tak jsem teď chudší o 700Kč, ale mám dobrý pocit, že aspoň pár lidí se vyhne praktikám CV-Lite.
A co se týče reklamace platby přes banku, nemá smysl, to zkoušet. Tam Vám řeknou, že pokud neprokážete, že Vás podvedli a nebo oni nepotvrdí, že Vás podvedli nemůžou s tím nic udělat. Služba k nezaplacení.

Snad to některým z Vás pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
6.5.24 14:45

Souhlas

Ahoj všem,

teď se mi stalo to samé. Chtěli po mě screen toho, že jsem službu zrušila a když jsem jim to poslala stejně mi napsali, že mi nic nevrátí…
A úplně přes kopírák jako s tebou.

Aspoň jsem to poslala na prošetření úřadům. Nejsou to nic jinýho než zloději..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.6.24 01:57

Zdravím, tak jak tedy zrušit členství nebo co to je. Taky jsem si myslela, jak si zaplatím vytvoření zivotopisu a ono ejhle, po 14 dnech mi strhli 700,–
Co teď s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.8.24 16:22

Dobrý den, vyřešil někdo CV-lite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15891
13.8.24 16:31
@Mirka883 píše: Více

Ne, proč? Svéprávný člověk tyhle služby nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.8.24 06:59
@Mirka883 píše: Více

Já mela v emailu potvrzení i zrušení služby. Takže na základě toho a kontaktování něco jako ČOI ale pro celou EU mi peníze vrátili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.9.24 15:48

@Tynus789 A muzu se zeptat na koho a kam se mam tedy presne obratit, aby mi penize vratili? Myslim, ze cim vic nas bude, tim vetsi by mohl byt uspech. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.9.24 09:03

CV-Lite vrácení peněz

Zdravím, mně nakonec odepsali hned po prvním mailu, že mi peníze vrátí do 7 dní na účet. Tak jim zkuste napsat přímo na tu jejich podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.9.24 09:41
@Jajajq píše: Více

Taky jsem psala na jejich podporu. Ale musela jsem se s nimi handrkoval a pak taky vrátili 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.9.24 21:41

To stejné cvvzor neboli cvapp.cz, „předplatné“ (o kterém při koupi jednoho životopisu ani nejste informováni) je dokonce měsíční! Snad odpoví na emaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.9.24 23:03

@Eskari Držím palce, mně nakonec z CV-Lite vrátili peníze hned po prvním mailu, když jsem je obvinila z podvodného jednání a ještě se omlouvali za nedorozumění 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.10.24 12:15

Resumaker

Holky dávejte si pozor i Resumaker to dělá pak Vám pošle email, který je anglicky psaný a doooole malinký písmenem napsané že Vám strhnout peníze a protože tento email dostanete, tak Vám opravdu nic nevrátí :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.12.24 06:27

cvvzor.com

@Eskari píše: Více

A můžu se zeptat jak jste dopadli? Já bez zřízení účtu jsem si koupila jen jeden životopis a teď mi měsíčně strhávají peníze. A zrušit „předplatné“ nemám kde, protože nemám zřízen u nich účet a když jim píšu na jejich stránkách, neodepisují. Přemýšlím o blokaci karty a zřízení nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.1.25 16:23

Jsou to zloději. Nic víc.

Zdravím!
Jsem tak naštvaná. Udělali mi přesně to samé. Bohužel jsem si toho, že mi předplatné odchází všimla až po půl roce (pletla jsem si to s vyúčtováním za telefon).
A samozřejmě po mě chtěli print screen (který jsem si při rušení samozřejmě neudělala, nenapadlo by mě, že by mě mohl někdo takhle hloupě napálit). Na předplatná si obecně dávám pozor, vždy je ruším hned. Normální zloději! Pozor na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.4.25 10:51

1300 v čudu

Dobrý den, po kontaktu s podporou opravdu předplatné zrušili? Nebo je lepší řešit to s bankou? A jsou vůbec v bance schopni mi pomoci a zrušit to předplatné nejakym způsobem?
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová