Kudrnaté či rovné vlasy?

2
29.2.24 23:32

kudrnaté či rovné vlasy?

Ahojte, jdu sem s jedním takovým experimentem. Moje otázka zní, zda Vám přijdou více atraktivní kudrnaté či rovné vlasy? Budu moc ráda za odpověď :D :srdce:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17323
1.3.24 00:56

No, že váháš…přece jednoznačně kudrnaté. :P
Vždyť klasicky rovné vlasy má kdekdo. :mrgreen:
I když možná majitelky kudrnatých vlasů budou nesouhlasit.
Ale, znáš to…nikdo často úplně nebývá spokojený sám se sebou a přeje si to, co nemá nebo mít nemůže. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
1.3.24 01:05
@Černá Madonna píše:
No, že váháš…přece jednoznačně kudrnaté. :P
Vždyť klasicky rovné vlasy má kdekdo. :mrgreen:
I když možná majitelky kudrnatých vlasů budou nesouhlasit.
Ale, znáš to…nikdo často úplně nebývá spokojený sám se sebou a přeje si to, co nemá nebo mít nemůže. :nevim:

Přijde mi, že teď se stávají kudrnaté vlasy módní záležitostí :think: nosí je víc žen než dřív.

• Citovat
  • Upravit
17323
1.3.24 01:10
@Snorlaxik píše:
Přijde mi, že teď se stávají kudrnaté vlasy módní záležitostí :think: nosí je víc žen než dřív.

No právě.
U nás byly a jsou od přírody kudrnaté vlasy hodně atraktivní a podle mužů jsou i sexy. :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17323
1.3.24 01:14
@Lorre píše:
Rovné či lehce vlnité, kudrny jsou hrozne :D

Se bojíš, že by ti mohla nějaká taková kudrnatá holka konkurovat nebo co? :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
1.3.24 01:22

Kudrnate ani ne, ale lehce vlnite, se mi libi moc  ;)

• Citovat
  • Upravit
17323
1.3.24 01:33
@Lorre píše:
Tož nelíbí se mi kudrny, sám s nema cely život bojuji :lol:

No je mi to jasný. :lol:
Ale, je nutno uznat, že jsou v našem kraji považovány jako neobvyklé a tím pro někoho i atraktivní. :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 05:28

Jednoznačně rovné. Jasně, krásné symetrické lokny vypadají moc pěkně, ale kolik lidí je má? Z máminy strany měly u nás v rodině ženy kudrnaté vlasy a všechny z toho měly na hlavě akorát takový “květák”, delší vlasy vypadaly hrozně. Jsem proto velice ráda, že jsem zdědila po tátovi vlasy rovné jako hřebíky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22569
1.3.24 06:30
@kyticka88 píše:
Ahojte, jdu sem s jedním takovým experimentem. Moje otázka zní, zda Vám přijdou více atraktivní kudrnaté či rovné vlasy? Budu moc ráda za odpověď :D :srdce:

Jendoznačně rovné, jsou variabilnější a kudrny dost často působí jako afro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
1.3.24 06:39
@Anonymní píše:
Jednoznačně rovné. Jasně, krásné symetrické lokny vypadají moc pěkně, ale kolik lidí je má? Z máminy strany měly u nás v rodině ženy kudrnaté vlasy a všechny z toho měly na hlavě akorát takový “květák”, delší vlasy vypadaly hrozně. Jsem proto velice ráda, že jsem zdědila po tátovi vlasy rovné jako hřebíky :mrgreen:

Tak tohle dost záleží na tom, co se komu líbí. Za mě třeba lepší přirozeně vlnící se vlasy, než je násilně rovnat nebo zase rovné násilně natáčet. A ty dokonalé kudrny mi třeba přijdou strašně umělé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.24 06:45
@Snorlaxik píše:
Tak tohle dost záleží na tom, co se komu líbí. Za mě třeba lepší přirozeně vlnící se vlasy, než je násilně rovnat nebo zase rovné násilně natáčet. A ty dokonalé kudrny mi třeba přijdou strašně umělé :nevim:

Jasně, každý to vnímá jinak. Ale osobně neznám nikoho, komu by se “květák” líbí :nevim: A přirozeně vlnité vlasy mají do květáku dost daleko tedy.

• Citovat
  • Upravit
22569
1.3.24 06:46
@Snorlaxik píše:
Tak tohle dost záleží na tom, co se komu líbí. Za mě třeba lepší přirozeně vlnící se vlasy, než je násilně rovnat nebo zase rovné násilně natáčet. A ty dokonalé kudrny mi třeba přijdou strašně umělé :nevim:

Vlasy rozhodně nenatáčím násilám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
1.3.24 06:47
@Anonymní píše:
Jasně, každý to vnímá jinak. Ale osobně neznám nikoho, komu by se “květák” líbí :nevim: A přirozeně vlnité vlasy mají do květáku dost daleko tedy.

Tak logicky lidé s vlnitými vlasy si vlasy nechávají nárůst delší a tím se vyhnou květáku ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová