Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, jdu sem s jedním takovým experimentem. Moje otázka zní, zda Vám přijdou více atraktivní kudrnaté či rovné vlasy? Budu moc ráda za odpověď
![]()
No, že váháš…přece jednoznačně kudrnaté. ![]()
Vždyť klasicky rovné vlasy má kdekdo. ![]()
I když možná majitelky kudrnatých vlasů budou nesouhlasit.
Ale, znáš to…nikdo často úplně nebývá spokojený sám se sebou a přeje si to, co nemá nebo mít nemůže. ![]()
@Černá Madonna píše:
No, že váháš…přece jednoznačně kudrnaté.
Vždyť klasicky rovné vlasy má kdekdo.
I když možná majitelky kudrnatých vlasů budou nesouhlasit.
Ale, znáš to…nikdo často úplně nebývá spokojený sám se sebou a přeje si to, co nemá nebo mít nemůže.
Přijde mi, že teď se stávají kudrnaté vlasy módní záležitostí
nosí je víc žen než dřív.
@Snorlaxik píše:
Přijde mi, že teď se stávají kudrnaté vlasy módní záležitostínosí je víc žen než dřív.
No právě.
U nás byly a jsou od přírody kudrnaté vlasy hodně atraktivní a podle mužů jsou i sexy.
![]()
@Lorre píše:
Rovné či lehce vlnité, kudrny jsou hrozne
Se bojíš, že by ti mohla nějaká taková kudrnatá holka konkurovat nebo co?
![]()
@Lorre píše:
Tož nelíbí se mi kudrny, sám s nema cely život bojuji
No je mi to jasný. ![]()
Ale, je nutno uznat, že jsou v našem kraji považovány jako neobvyklé a tím pro někoho i atraktivní.
![]()
Jednoznačně rovné. Jasně, krásné symetrické lokny vypadají moc pěkně, ale kolik lidí je má? Z máminy strany měly u nás v rodině ženy kudrnaté vlasy a všechny z toho měly na hlavě akorát takový “květák”, delší vlasy vypadaly hrozně. Jsem proto velice ráda, že jsem zdědila po tátovi vlasy rovné jako hřebíky ![]()
@kyticka88 píše:
Ahojte, jdu sem s jedním takovým experimentem. Moje otázka zní, zda Vám přijdou více atraktivní kudrnaté či rovné vlasy? Budu moc ráda za odpověď![]()
Jendoznačně rovné, jsou variabilnější a kudrny dost často působí jako afro.
@Anonymní píše:
Jednoznačně rovné. Jasně, krásné symetrické lokny vypadají moc pěkně, ale kolik lidí je má? Z máminy strany měly u nás v rodině ženy kudrnaté vlasy a všechny z toho měly na hlavě akorát takový “květák”, delší vlasy vypadaly hrozně. Jsem proto velice ráda, že jsem zdědila po tátovi vlasy rovné jako hřebíky
Tak tohle dost záleží na tom, co se komu líbí. Za mě třeba lepší přirozeně vlnící se vlasy, než je násilně rovnat nebo zase rovné násilně natáčet. A ty dokonalé kudrny mi třeba přijdou strašně umělé ![]()
@Snorlaxik píše:
Tak tohle dost záleží na tom, co se komu líbí. Za mě třeba lepší přirozeně vlnící se vlasy, než je násilně rovnat nebo zase rovné násilně natáčet. A ty dokonalé kudrny mi třeba přijdou strašně umělé
Jasně, každý to vnímá jinak. Ale osobně neznám nikoho, komu by se “květák” líbí
A přirozeně vlnité vlasy mají do květáku dost daleko tedy.
@Snorlaxik píše:
Tak tohle dost záleží na tom, co se komu líbí. Za mě třeba lepší přirozeně vlnící se vlasy, než je násilně rovnat nebo zase rovné násilně natáčet. A ty dokonalé kudrny mi třeba přijdou strašně umělé
Vlasy rozhodně nenatáčím násilám.
@Anonymní píše:
Jasně, každý to vnímá jinak. Ale osobně neznám nikoho, komu by se “květák” líbíA přirozeně vlnité vlasy mají do květáku dost daleko tedy.
Tak logicky lidé s vlnitými vlasy si vlasy nechávají nárůst delší a tím se vyhnou květáku ![]()