Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, zkoušeli jste někdy obarvovat oblečení? Potřebovala jsem obarvit tričko a košili z bílé na černou a tričko z červené na černou. Použila jsem celý sáček barvy Duha na tyto tři kusy. Co bylo bílé, je šedé, co bylo červené, je takové, nevím, jak to popsat, malinové
. Nevím, jestli by pomohlo obarvit to ještě jednou. Zase aby se to nerozpadlo, nevím, jak ta barva ničí látku.., nebo prostě tmavě černou z toho mít nikdy nebudu? Máte zkušenosti? Děkuju!
A složení té látky? Jestli to není stoprocentní bavlna tak to to na to nikdy pořádně nechytne…
Jedna Duha je málo, já jsem tím barvila maximálně 1 kus oblečení. A ne, z bílé fakt sytě černou neuděláš. Možná tak z šedé, modré, hnědé a pouze ze 100% bavlny. Ale nikdy to stejně nebude vypadat jak černé triko z obchodu. To už můžeš podle mě vyhodit, to cos obarvila „napůl“. Proč si raději nekoupíš rovnou černé oblečení?
Koupila bych černé oblečení místo podobných pokusu, když koupíš třeba na Vinted, tak to vyjde levněji než ty barvy na textil
to nikdy neobarvis jako je to z krámu, tuplem pokud to není 100% bavlna.