Obarvení oblečení na černo

29.2.24 09:51

Obarvení oblečení na černo

Ahoj všichni, zkoušeli jste někdy obarvovat oblečení? Potřebovala jsem obarvit tričko a košili z bílé na černou a tričko z červené na černou. Použila jsem celý sáček barvy Duha na tyto tři kusy. Co bylo bílé, je šedé, co bylo červené, je takové, nevím, jak to popsat, malinové :D. Nevím, jestli by pomohlo obarvit to ještě jednou. Zase aby se to nerozpadlo, nevím, jak ta barva ničí látku.., nebo prostě tmavě černou z toho mít nikdy nebudu? Máte zkušenosti? Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11850
29.2.24 09:54

A složení té látky? Jestli to není stoprocentní bavlna tak to to na to nikdy pořádně nechytne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
29.2.24 10:41

Jedna Duha je málo, já jsem tím barvila maximálně 1 kus oblečení. A ne, z bílé fakt sytě černou neuděláš. Možná tak z šedé, modré, hnědé a pouze ze 100% bavlny. Ale nikdy to stejně nebude vypadat jak černé triko z obchodu. To už můžeš podle mě vyhodit, to cos obarvila „napůl“. Proč si raději nekoupíš rovnou černé oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
29.2.24 11:22

Koupila bych černé oblečení místo podobných pokusu, když koupíš třeba na Vinted, tak to vyjde levněji než ty barvy na textil :D to nikdy neobarvis jako je to z krámu, tuplem pokud to není 100% bavlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová