Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Překousnout překousla… ale čuměla jsem jak puk, zažila jsem to dvakrát, vždy mě to dost zaskočí, nelíbí se mi to ![]()
@andelka83 píše:
Překousla. Můj muž se holí všude kromě rukou a nohou.
A to ti neni neprijemny jak to picha?
Jediné, co mi na tom vadí, je ta pichlavost strnistě. Raději mám muže neoholené a to všude
mám ráda vousy i chlupy na hrudi, přijde mi to chlapské a sexy
ale asi by to nebylo nic, kvůli čemu bych s chlapem nebyla ![]()
@Anonymní píše:
A to ti neni neprijemny jak to picha?
Píchá to jen v tom meziobdobi. Střídá to trochu. A já píchám taky, jinak bych se musela holit 2× denně.
Jinak teda on není zarostlý moc, takže to není celohrudnikove strniště. Moje nohy druhý den po holení jsou horší ![]()
Navrhni mu aby šel na depilaci, chloupky zjemní, píchají protože jsou uříznuté a pak prostě strniště cítíš, je to jako s nohama
Nepřekousla. Je to sice primárně jeho věc, ale na mě vyholený muž působí asexuálně a to tak, že k tomu mám doslova fyzický odpor.
@Anonymní píše:
Holky vyspala jsem se s milencem a dost me zarazilo ze si holi hrudnik. Kdyz se ke me primackl bylo to pichlave, a pichlave mel i zada. Dost me to znechutilo, prekously byste to? Pripada mi ze by si muz mel ponechat chlupy zvlast na hrudi, ted na me pusobi jako metrosexual
A tobe se metrosexualove nelibi. Ja preferuju, kdyz o sebe pecuji.
Ne, já mám doma přímo chlupatýho medvěda a zbožňuju to
pro mě to je znak mužnosti
a ráda se zaňuchávám do kožíšku..
![]()
Já asi neprekousla, neříkám, že kdyby to byl nějaký huňaty extrém, že by tedy holil, škubal nebo tak, ale jinak mi to skutečně nepřijde nějak chlapske ![]()
Myslím, že péče tohoto typu je přehnaná a prostě me to spíš odpuzuje.
Šmarjá, to za mě taky ne.. Ale není on sportovec? Můj bývalý manžel je aktivní sportovec a hrudník se holí z toho důvodu, že mu to při sportu vadí.
Oholený hrudník by mi vadil. Ale nesnáším neoholené pánské podpaží a chlupy na zádech. Takže podpaží oholit a na chlupy na zádech trochu vosku.
Jak jde vidět, každé se líbí něco jiného ![]()
@Anonymní píše:Řekla bych mu, že na chlupatém chlapovi neshledavám nic hnusného. Ať se neholí. U nás se chlapi holí pouze na obličeji, chápu i podpaží, ale zbytek ať je chlupatý
Holky vyspala jsem se s milencem a dost me zarazilo ze si holi hrudnik. Kdyz se ke me primackl bylo to pichlave, a pichlave mel i zada. Dost me to znechutilo, prekously byste to? Pripada mi ze by si muz mel ponechat chlupy zvlast na hrudi, ted na me pusobi jako metrosexual