Vyholený hrudník

Anonymní
13.6.18 10:18

Vyholeny hrudnik

Holky vyspala jsem se s milencem a dost me zarazilo ze si holi hrudnik. Kdyz se ke me primackl bylo to pichlave, a pichlave mel i zada. Dost me to znechutilo, prekously byste to? Pripada mi ze by si muz mel ponechat chlupy zvlast na hrudi, ted na me pusobi jako metrosexual

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32927
13.6.18 10:19

Překousla. Můj muž se holí všude kromě rukou a nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
13.6.18 10:22

Překousnout překousla… ale čuměla jsem jak puk, zažila jsem to dvakrát, vždy mě to dost zaskočí, nelíbí se mi to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.18 10:25
@andelka83 píše:
Překousla. Můj muž se holí všude kromě rukou a nohou.

A to ti neni neprijemny jak to picha?

• Citovat
  • Upravit
543
13.6.18 10:26

Jediné, co mi na tom vadí, je ta pichlavost strnistě. Raději mám muže neoholené a to všude :lol: mám ráda vousy i chlupy na hrudi, přijde mi to chlapské a sexy :) ale asi by to nebylo nic, kvůli čemu bych s chlapem nebyla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
13.6.18 10:28
@Anonymní píše:
A to ti neni neprijemny jak to picha?

Píchá to jen v tom meziobdobi. Střídá to trochu. A já píchám taky, jinak bych se musela holit 2× denně.
Jinak teda on není zarostlý moc, takže to není celohrudnikove strniště. Moje nohy druhý den po holení jsou horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
13.6.18 10:29

Navrhni mu aby šel na depilaci, chloupky zjemní, píchají protože jsou uříznuté a pak prostě strniště cítíš, je to jako s nohama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12958
13.6.18 10:40

Nepřekousla. Je to sice primárně jeho věc, ale na mě vyholený muž působí asexuálně a to tak, že k tomu mám doslova fyzický odpor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
13.6.18 10:58
@Anonymní píše:
Holky vyspala jsem se s milencem a dost me zarazilo ze si holi hrudnik. Kdyz se ke me primackl bylo to pichlave, a pichlave mel i zada. Dost me to znechutilo, prekously byste to? Pripada mi ze by si muz mel ponechat chlupy zvlast na hrudi, ted na me pusobi jako metrosexual

A tobe se metrosexualove nelibi. Ja preferuju, kdyz o sebe pecuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
13.6.18 11:03

Ne, já mám doma přímo chlupatýho medvěda a zbožňuju to :oops: :mrgreen: pro mě to je znak mužnosti :nevim: a ráda se zaňuchávám do kožíšku.. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
13.6.18 11:05

Já asi neprekousla, neříkám, že kdyby to byl nějaký huňaty extrém, že by tedy holil, škubal nebo tak, ale jinak mi to skutečně nepřijde nějak chlapske :nevim:
Myslím, že péče tohoto typu je přehnaná a prostě me to spíš odpuzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
13.6.18 11:09

Ja bych oholeny hrudnik taky nedala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.18 11:12

Šmarjá, to za mě taky ne.. Ale není on sportovec? Můj bývalý manžel je aktivní sportovec a hrudník se holí z toho důvodu, že mu to při sportu vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
13.6.18 11:13

Oholený hrudník by mi vadil. Ale nesnáším neoholené pánské podpaží a chlupy na zádech. Takže podpaží oholit a na chlupy na zádech trochu vosku.
Jak jde vidět, každé se líbí něco jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.6.18 11:19
@Anonymní píše:
Řekla bych mu, že na chlupatém chlapovi neshledavám nic hnusného. Ať se neholí. U nás se chlapi holí pouze na obličeji, chápu i podpaží, ale zbytek ať je chlupatý :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí