Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Smskou mi přišla výhra a kod na poukaz pro jednu osobu na 3 dny na zámku Kynšperk nad Ohří. Kdo je na tom stejně?
Tyhle diskuze jsou tady snad každý den
Zkuste je oživovat.. Třeba tam dohledáš odpověď, zkus vyhledávač ![]()
@Dashiky staci zapnout mozek a popremyslet..ano vyhrala si pobyt pro jednu osobu..krasny reklamni trik…bude to podminene nakupem mista pro druhou osobu ktera zaplati i tu prvni..neboj..zadarmo ti dneska nikdo nic neda ![]()
Jo, taky mi to přišlo asi před měsícem a dostala jsem odkaz na jednu z diskuzí týkající se tohoto tématu. Sama nikam nepojedu a abych kupovala předražený pobyt pro druhou osobu, tak to se mi taky nechce. Ale noci tam byly jen 2.
@Pettulle píše:
Jo, taky mi to přišlo asi před měsícem a dostala jsem odkaz na jednu z diskuzí týkající se tohoto tématu. Sama nikam nepojedu a abych kupovala předražený pobyt pro druhou osobu, tak to se mi taky nechce. Ale noci tam byly jen 2.
2 noci - 3dny
+ polopenze atd., já tam jedu ![]()
@Deniel píše:
A ty jsi někde soutěžila?
nikde jsem nesoutěžila, ale už mi tato sms přišla jdnou před dvěma lety…a bylo to bezva.
@mikitaa píše:
@Dashiky staci zapnout mozek a popremyslet..ano vyhrala si pobyt pro jednu osobu..krasny reklamni trik…bude to podminene nakupem mista pro druhou osobu ktera zaplati i tu prvni..neboj..zadarmo ti dneska nikdo nic neda
Ano ale při nedokoupení, ten pobyt stále mám. Takže jedu ![]()
@Monny píše:
2 noci - 3dny+ polopenze atd., já tam jedu
taky jedu… ![]()