Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ony mu od bolesti nepomahaji ani opiaty? Tak to nic volne prodejneho z lekarny fakt nepomuze ![]()
A operace neni mozna?
@Anonymní píše:
Dobré ráno holky. Manžel 67 let má výhřezlou plotýnky. Chodí momentálně na rehabilitace a fyzioterapii. Má silné bolesti. Užívá opiaty, ale bolesti jsou stále. Při dotazu lékaře jakou analgetickou mast by mohl doporučit? Zareagoval ať se zeptám v lékárně. V lékárně také nebyli moc ochotni a spíše nám připadalo, že nabízí podle ceny. Nemáte někdo zkušenosti co by mohlo pomoci od bolesti mast nebo náplast?
Ja chodila na injekce 200 voltaren, bylo to desne, ale pal.to prece jen ustalo, pak neco na spani, nic jineho.
Děkuji opiaty nepomáhají vzhledem věku a zdravotních problémů je již užívá asi 9 let a plotynka zlobí rok. Operovat zatím nechtějí jelikož je silný diabetik a asi se bojí. Bolestma se nedá žít
@Anonymní píše:
Děkuji opiaty nepomáhají vzhledem věku a zdravotních problémů je již užívá asi 9 let a plotynka zlobí rok. Operovat zatím nechtějí jelikož je silný diabetik a asi se bojí. Bolestma se nedá žít
Cileny obstrik korene, kaudalni blokada, nastaveni terapie v centru lecby bolesti, konzultace jineho neurochirurga… dalsi moznosti jsou, ale po internetu v tomhle moc radit nejde.
A mast nepomuze.
Zkusit na uvolnění aspoň Olfen náplasti.. působí 12hodin a opravdu mi pomohli teď nedávno při bolesti skripleho nervů.. nalepila jsem na místo bolesti a asi do půl hodiny bylo po bolesti.. moc jsem tomu nevěřila ale fakt to pomohlo ![]()
V tomto pripade nic z volne prodejneho z lekarny nejspis nepomuze, zkusila bych ambulanci bolesti.
Mám od porodu vyhrezlou plotynku 1cm, bolesti mám poměrně velké, ale na operaci to zatím není. Mám za sebou obstriky, prášky na bolest, rehabilitace,… začala jsem chodit na fyzio, zkusila jednu, pak jiného, pak jsem na doporureceni chodila celkem dlouho zase k jinému, vyhlasenemu. Žádný posun, bolesti naopak stále větší. Dostala jsem poukaz k dalšímu, děla hokejisty, nevěřila jsem, ze pomůže, když nepomohli jiní a nestacim se divit. Poprvé mi dal dost do těla, ale odcházela jsem ve viditelně mnohem lepším stavu a bylo mi fakt lip, teď tam chodím pravidelně, cvičim doma cviky, které mi dává a opravdu je to lepší. Bolest je někdy lepší, někdy horsi, ale je to v mnohem lepším stavu a verim, ze to bude lepší. Prášky vůbec brat nechci. Možná opravdu zkusit najít nějakého fyzioterapeuta, který bude vědět, co dělat. Je to sice poměrně draha sranda, ale když pomáhá, tak je to výhra.
@Veerr píše:
Mám od porodu vyhrezlou plotynku 1cm, bolesti mám poměrně velké, ale na operaci to zatím není. Mám za sebou obstriky, prášky na bolest, rehabilitace,… začala jsem chodit na fyzio, zkusila jednu, pak jiného, pak jsem na doporureceni chodila celkem dlouho zase k jinému, vyhlasenemu. Žádný posun, bolesti naopak stále větší. Dostala jsem poukaz k dalšímu, děla hokejisty, nevěřila jsem, ze pomůže, když nepomohli jiní a nestacim se divit. Poprvé mi dal dost do těla, ale odcházela jsem ve viditelně mnohem lepším stavu a bylo mi fakt lip, teď tam chodím pravidelně, cvičim doma cviky, které mi dává a opravdu je to lepší. Bolest je někdy lepší, někdy horsi, ale je to v mnohem lepším stavu a verim, ze to bude lepší. Prášky vůbec brat nechci. Možná opravdu zkusit najít nějakého fyzioterapeuta, který bude vědět, co dělat. Je to sice poměrně draha sranda, ale když pomáhá, tak je to výhra.
Mohla byste mi prosím sdělit kontakt? Dekuji!
Dobré ráno holky. Manžel 67 let má výhřezlou plotýnky. Chodí momentálně na rehabilitace a fyzioterapii. Má silné bolesti. Užívá opiaty, ale bolesti jsou stále. Při dotazu lékaře jakou analgetickou mast by mohl doporučit? Zareagoval ať se zeptám v lékárně
. V lékárně také nebyli moc ochotni a spíše nám připadalo, že nabízí podle ceny. Nemáte někdo zkušenosti co by mohlo pomoci od bolesti mast nebo náplast?